КОЛЕГИ..... имам асе 250.въпроса ми е към колеги които работят със същия апарат.заслужава ли си да купувам голямата антена-или направо да сменям апарата.
dobo67 Про-Консул
Заглавие: Re: ACE 250 Пет Яну 20, 2012 1:21 pm
Колега направо мини в по-горен клас.Успех
ivdebul Новобранец
Заглавие: Re: ACE 250 Пет Яну 20, 2012 3:05 pm
взех го за плажа-там работи много добре но в полето не ме кефи нещо.та се чудех дали има ефект от голямата антена.
hamido Про-Консул
Заглавие: Re: ACE 250 Пет Яну 20, 2012 5:35 pm
ivdebul написа:
взех го за плажа-там работи много добре но в полето не ме кефи нещо.та се чудех дали има ефект от голямата антена.
Слушай приятел , върши работа с със Сефката , но концентричната си я бива за дребни работи. Така че тука можеш да чуеш разни мнения , решаваш единствено ТИ..Успех
В този живот всички неприятности идват от малкото четене!
ivdebul Новобранец
Заглавие: Re: ACE 250 Съб Яну 21, 2012 12:19 pm
ДА колега точно това искам -да събера мнения от хора които са работили с АСЕ 250.ще си го запазя за плажа .НО сега друг проблем-каква друга машина да си взема.дайте съвет за средно ородена почва и да става за дребни монети.ще съм много благодарен.
Dominos Про-Консул
Заглавие: Re: ACE 250 Съб Яну 21, 2012 12:35 pm
Със СЕФ постигаш по голяма дълбочина
Не питай старило, питай патило!
ivdebul Новобранец
Заглавие: Re: ACE 250 Съб Яну 21, 2012 4:35 pm
ясно че вдига дълбочината-но ако е с 2-3-4 см не си заслужава 200 и кусур лева.по добре да си взема друга машина с по голяма антена.сега дилемата е КАКВА ??????????
hamido Про-Консул
Заглавие: Re: ACE 250 Съб Яну 21, 2012 5:14 pm
ivdebul написа:
ясно че вдига дълбочината-но ако е с 2-3-4 см не си заслужава 200 и кусур лева.по добре да си взема друга машина с по голяма антена.сега дилемата е КАКВА ??????????
Започни с този> http://mdetectors.com/product_info.php?cPath=21_53&products_id=283
ivdebul Новобранец
Заглавие: Re: ACE 250 Съб Яну 21, 2012 5:44 pm
какво ще кажеш за тесоро тежон.доста ми го похвалиха.
hamido Про-Консул
Заглавие: Re: ACE 250 Съб Яну 21, 2012 8:13 pm
[quote="Dominos"]Със СЕФ постигаш по голяма дълбочина [/qu https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/191/tableseface.jpg/ Ето ти малко инфо >>>http://www.forum.numizma.com/viewtopic.php?f=8&t=178&sid=6c51f1bfc5bb652bfaa087e6af1fad51
ivdebul Новобранец
Заглавие: Re: ACE 250 Нед Яну 22, 2012 12:56 am
Да колега благодаря за труда за инфото.чел съм много за гарета особенно последните дни и това съм чел.Ама магарето като реши да не минава по моста.......НЕ можеш да го накараш БЛАГОДАРЕН съм че ми обърна внимание.ЧЕ ЗА МЪГАРЕТО сега е хвърлило око на тесоро тежон или сибола.работил ли си с тъкова животно.направо ще откача не мога да реша какво да взема и пониже не ходя много да не давам много пари а когато изляза да имам що годе добра машина.Айде да се оправя времето че ми се сви душата.
hamido Про-Консул
Заглавие: Re: ACE 250 Нед Яну 22, 2012 9:58 am
ivdebul написа:
Да колега благодаря за труда за инфото.чел съм много за гарета особенно последните дни и това съм чел.Ама магарето като реши да не минава по моста.......НЕ можеш да го накараш БЛАГОДАРЕН съм че ми обърна внимание.ЧЕ ЗА МЪГАРЕТО сега е хвърлило око на тесоро тежон или сибола.работил ли си с тъкова животно.направо ще откача не мога да реша какво да взема и пониже не ходя много да не давам много пари а когато изляза да имам що годе добра машина.Айде да се оправя времето че ми се сви душата.
Ако бях на твое място , за тия пари ,вместо Тежон бих си купил Фишер,Минелаб,.... а ако си фен БГ апаратите Пират,Микрон,.....