а е колеги неискъм да обидя никои но ко са праите на мно колигялни сичкити е ас сам деректен и мразя лицемерите. сигорен съм че не половината ми повечето са лицемери алчняри и съм сигорен че ще напраят мрасно на колега, поне не са праите на ангели и не пускаите такива теми МОЛЯ ВИ НЕСЕ ДОВЕРЯВАИТЕ НА ТОС ....... МОЛЯВИ ПАЗЕТЕ СЕ ..... МОЛЯ ТВА МОЛЯ ОНОВА .. МАЛЧЕТЕ СИ Е ..... несам казал дадени хора които иска да се обижда които иска да не се обижда , тои гузен негонен бяга е маняци ас сам на принципа по добре горчивата истина от колкото слатката лажа БАДЕТЕ ПИЧОВЕ ЗА ДА СА И С ВАС КОРЕКТНИ е то повечето случеи мажките ку.......ви са повече от женските ама то се вижда споко сичко се враща
кирката Консул
Заглавие: Re: ангели Нед Яну 15, 2012 8:32 pm
Добре ли си?
VIKING Про-Консул
Заглавие: Re: ангели Нед Яну 15, 2012 8:36 pm
imperatora_85 написа:
а е колеги неискъм да обидя никои но ко са праите на мно колигялни сичкити е ас сам деректен и мразя лицемерите. сигорен съм че не половината ми повечето са лицемери алчняри и съм сигорен че ще напраят мрасно на колега, поне не са праите на ангели и не пускаите такива теми МОЛЯ ВИ НЕСЕ ДОВЕРЯВАИТЕ НА ТОС ....... МОЛЯВИ ПАЗЕТЕ СЕ ..... МОЛЯ ТВА МОЛЯ ОНОВА .. МАЛЧЕТЕ СИ Е ..... несам казал дадени хора които иска да се обижда които иска да не се обижда , тои гузен негонен бяга е манпци ас сам на принципа по добре горчивата истина от колкото слатката лажа
ne разбрах кво точно искаш сда кажеш колега-не си мисли че всички тука салоши.има и добри хора -за кво да траем-знам че четат ченгета форума-е квоот това само си пишем .куде ти е проблема -щом не са ми изровили кочината досега?никой не са прай нангел има си закон и това е -ти кво искаш а/НА КОЙ ДА не се доверяваме?не го удряй на съвест-нема полза и ангел да си щом си с машина си велзевул-като всички нас..мислиш ли че някоиот тиа де пишат тука е намерил неяо ценно -това тука в тоа форум е само приказмки-не са коси пич.
emilio Про-Консул
Заглавие: Re: ангели Нед Яну 15, 2012 9:29 pm
Всеки около празниците може да напише нещо по така я
imperatora_85 Легионер
Заглавие: Re: ангели Нед Яну 15, 2012 10:43 pm
абе нямам предвит данеди и конкретни хора, просто искам да истакна че лицимерието преобладава ис нашето хоби нормално е да се довериш ас самия сам доста доверчив и за тва си патя , но имах предвит че има и недобросавесни които се истакват като невинни овчици пак повтарям НЕ ИСКАМ ДА ОБИДЯ НИКОГО И НЯМАМ ПРЕДВИТ НЯКОГО
VIKING Про-Консул
Заглавие: Re: ангели Пон Яну 16, 2012 1:05 am
imperatora_85 написа:
абе нямам предвит данеди и конкретни хора, просто искам да истакна че лицимерието преобладава ис нашето хоби нормално е да се довериш ас самия сам доста доверчив и за тва си патя , но имах предвит че има и недобросавесни които се истакват като невинни овчици пак повтарям НЕ ИСКАМ ДА ОБИДЯ НИКОГО И НЯМАМ ПРЕДВИТ НЯКОГО
че кой от тоя форум мое да ти навреди на брато??това е само един безобиден форум -не интересен за ченгета ко нимаш притеснея-кото и да си пишеш все тая аре със зддраве и не са впрегай толкоз
alireza Консул
Заглавие: Re: ангели Пон Яну 16, 2012 1:58 pm
браво с теб може да се работи
pantera Легионер
Заглавие: Re: ангели Пон Яну 16, 2012 6:10 pm
МНОГОпрвописни грешки по постовете бе хорааа!!! ... След средно преминалодно образование със среден успех и т.н. тук-там трябва да се появява някоя и друга правописна грешка! А сега с тоя интернет проверка на дума при несигурност в знанията се прави за секунди!...
imperatora_85 Легионер
Заглавие: Re: ангели Пон Яну 16, 2012 7:32 pm
ами със тоя интер нет ще забравим и да пишем слет някоя година помнете ми думата
sir S Новобранец
Заглавие: Re: ангели Пон Яну 16, 2012 10:24 pm
Да така е, уви.Неграмотният е като незрящият.Никога не ще намери път в тъмата.........................
VIKING Про-Консул
Заглавие: Re: ангели Вто Яну 17, 2012 9:54 am
Ako kритиката е към мене ще опитам да се поправя колега,понякога бързаме и не поглеждаме какво пишем-пък много клавиши на компа не е като с лопатата