Заглавие: За томболата и мненията Вто Дек 27, 2011 1:07 am
Мисля че е крайно да да се вземат мерки срещу хората пишещи идиотски, просташки , емотиконни мнения!Както всеки път ,едно добро начинание се превърна в провал и доказахме защо сме на този хал Много от новите колеги в форума ,за 100 лв станахте смешници момчета и е ясно колко струвате 100лв.!!!!!На всички засегнати се извинявам ,но превърнахте най-хубавия форум по металдетектинг в тоалетна
star1ss Новобранец
Заглавие: Re: За томболата и мненията Вто Дек 27, 2011 1:21 am
Много правилно
stan960 Джадай
Заглавие: Re: За томболата и мненията Вто Дек 27, 2011 1:34 am
don написа:
Мисля че е крайно да да се вземат мерки срещу хората пишещи идиотски, просташки , емотиконни мнения!Както всеки път ,едно добро начинание се превърна в провал и доказахме защо сме на този хал Много от новите колеги в форума ,за 100 лв станахте смешници момчета и е ясно колко струвате 100лв.!!!!!На всички засегнати се извинявам ,но превърнахте най-хубавия форум по металдетектинг в тоалетна
-Защото им позволиха да го превърнат във тоалетна -И както казах на друго място -Вероятно такъв е тъпият прост бай Ганьовски сценарии...............................................
Podlecii.avg Цезар
Заглавие: Re: За томболата и мненията Вто Дек 27, 2011 11:06 am
stan960 написа:
don написа:
.
точно заради такива почти спрях да пиша !!!!
:
mitkovich Преторий
Заглавие: Re: За томболата и мненията Вто Дек 27, 2011 11:34 pm
stan960 Джадай
Заглавие: Re: За томболата и мненията Чет Дек 29, 2011 2:01 pm
Хехе -"Аверите" от другият форум уж са па загрижиа за назе -Бре,бре -Споко бе -Що не земете и вие си спретнете една томбола па да ви погледаме ние сейра -И без туй не прайте нищо с тоя чл.внос освен да го арчите по ядачка и пиячка........................
AdEoY Про-Консул
Заглавие: Re: За томболата и мненията Чет Дек 29, 2011 2:18 pm
stan960 написа:
Хехе -"Аверите" от другият форум уж са па загрижиа за назе -Бре,бре -Споко бе -Що не земете и вие си спретнете една томбола па да ви погледаме ние сейра -И без туй не прайте нищо с тоя чл.внос освен да го арчите по ядачка и пиячка........................
Поне се събираме и се виждаме а не хващаме мазоли от клавиатурата
stan960 Джадай
Заглавие: Re: За томболата и мненията Чет Дек 29, 2011 2:32 pm
Да се сещаш да ми кажеш нещо позитивно което да направихте като се събирате и виждате -И що си мислиш че ние не се събираме и виждаме -Или е задължително да накараме глашатая да удари тупаня.................
AdEoY Про-Консул
Заглавие: Re: За томболата и мненията Чет Дек 29, 2011 3:26 pm
stan960 написа:
Да се сещаш да ми кажеш нещо позитивно което да направихте като се събирате и виждате -И що си мислиш че ние не се събираме и виждаме -Или е задължително да накараме глашатая да удари тупаня.................
E кво да правим да се крием кат мишки ли?
stan960 Джадай
Заглавие: Re: За томболата и мненията Чет Дек 29, 2011 3:36 pm
-По романите пишат че имало ора дето не виждат малко по напред от носа си,имало и други дето виждат по надалеч -Некак си не ми се спори с теб приятелю защото не виждам смисъл -Дано все пак корабът на който си се качил те изведе до некакво пристанище.........................
AdEoY Про-Консул
Заглавие: Re: За томболата и мненията Чет Дек 29, 2011 3:49 pm
stan960 написа:
-По романите пишат че имало ора дето не виждат малко по напред от носа си,имало и други дето виждат по надалеч -Некак си не ми се спори с теб приятелю защото не виждам смисъл -Дано все пак корабът на който си се качил те изведе до некакво пристанище.........................
Е това е друго нещо и на теб ти пожелавам същото от сърце