Заглавие: Нови подменюта на Деуса. Съб Дек 17, 2011 9:50 pm
Когато сме в опции като се натисне питпоинта и + излизат много интерсни подменюта. Даже си има и координатна система. Може би представителя на XP ще ни светне повече.
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Нови подменюта на Деуса. Съб Дек 17, 2011 10:28 pm
Колега имаш ли ръководство това е най-новия Дуес, за който Ви говоря, че имаме. В режима пинпойтинг има 4 режима, като интересен е момента, че в пинпойнт имате дискиминация, за разлика от аналозите апарати, които в този или подобен режим и на АЛ метал и се позват по-скоро за центриране на сигнала и намат дискриминация.
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
riri73 Новобранец
Заглавие: Re: Нови подменюта на Деуса. Съб Дек 17, 2011 11:03 pm
www.mdetectors.com написа:
Колега имаш ли ръководство това е най-новия Дуес, за който Ви говоря, че имаме. В режима пинпойтинг има 4 режима, като интересен е момента, че в пинпойнт имате дискиминация, за разлика от аналозите апарати, които в този или подобен режим и на АЛ метал и се позват по-скоро за центриране на сигнала и намат дискриминация.
Не не е това за което говорите за настроиките на питпоинта , това е съвсем друго. Пробваите както казах първо се влиза в ОПЦИИ и след това се натиска ПИТПОИНТ и заедно с него + и - . Съвсем другое руснаците са го открили днес и говорят че може би ще бъде опция с дълбочинната сонда ако я направят. А иначе благодарение на вас има инструкция на български и гаранционна карта недаибоже да ми потрябва.
riri73 Новобранец
Заглавие: Re: Нови подменюта на Деуса. Съб Дек 17, 2011 11:08 pm
И това го няма в никоя инструкция. Ако не са забранени линковете мога да пусна линк към руския форум. В момента съм на работа и не мога да снимам.
kaponcheto Про-Консул
Заглавие: Re: Нови подменюта на Деуса. Сря Яну 30, 2013 9:50 am
хм темата е стара но сега я поразгледах вярно има скрити менюта излизат някакви оси и хистори
NERON Цезар
Заглавие: Re: Нови подменюта на Деуса. Сря Яну 30, 2013 2:52 pm
еее комсомолци , най-сетне открихте марната вода сега остава да откриете и топлата има още скрити менюта с опций за по голяма дълбочина,повече дискриминация и други ама трябва да се пипа нежно
ТЕЗИ, КОИТО ИЗКОВАХА ОТ МЕЧОВЕТЕ СИ РАЛА, СЕГА ОРАТ ЗА ОНЕЗИ, КОИТО СИ ЗАПАЗИХА МЕЧОВЕТЕ
igi80 Легионер
Заглавие: Re: Нови подменюта на Деуса. Сря Яну 30, 2013 3:02 pm
NERON написа:
еее комсомолци , най-сетне открихте марната вода сега остава да откриете и топлата има още скрити менюта с опций за по голяма дълбочина,повече дискриминация и други ама трябва да се пипа нежно
Еее ми подскажи малко де, какво само загатваш на колегите с Деуси, да си блъскат главите - Не бой се, който цветен сигнал ти е писан да намериш, няма начин друг да ти го отмъкне...
"След буря, винаги изгрява слънце"
NERON Цезар
Заглавие: Re: Нови подменюта на Деуса. Чет Яну 31, 2013 2:43 pm
igi80 написа:
NERON написа:
Еее ми подскажи малко де, какво само загатваш на колегите с Деуси, да си блъскат главите - Не бой се, който цветен сигнал ти е писан да намериш, няма начин друг да ти го отмъкне...
Защо даде толкова пари за деус ? Да си беше взел една катафалка за 100 лева
ТЕЗИ, КОИТО ИЗКОВАХА ОТ МЕЧОВЕТЕ СИ РАЛА, СЕГА ОРАТ ЗА ОНЕЗИ, КОИТО СИ ЗАПАЗИХА МЕЧОВЕТЕ
Pukanka Легионер
Заглавие: Re: Нови подменюта на Деуса. Чет Яну 31, 2013 6:01 pm
Учудвам се че собствениците на форума и сайта продават Деуси, а когато някой пита подробности, не се отговаря. И мене ме интересува темата.Фабричните настройки на Деуса вече не ме вълнуват, и искам нещо повече.
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Нови подменюта на Деуса. Чет Яну 31, 2013 10:58 pm
Колеги, освен да се зададе въпрос може първо и да се по прочете в темите, защото има въпроси които са задавани над 100 пъти, но няма проблем. Има един пиниз при който едновременно се натискат на Деуса копчета и зилиза история на земен баланс и още една графика - етре ще снимам и ща кача, но за това беше ставало дума вече. Утре вечерта четете и вижте
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Нови подменюта на Деуса. Чет Яну 31, 2013 10:59 pm
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Нови подменюта на Деуса. Пет Фев 01, 2013 7:00 pm
В Options - отиди на Configuration - и натисни + и бутона на pin point заедно и ще ти излязат две менюта едното е история на земен баланс а другото е за самите сигнали.
kolokolo Новобранец
Заглавие: MENU USIM Вто Апр 23, 2013 8:37 am
колега това как да си го инсталирам https://www.youtube.com/watch?v=MVSbDwJgh7w
kaponcheto Про-Консул
Заглавие: Re: Нови подменюта на Деуса. Вто Апр 23, 2013 8:44 am
това вече е инжинерното меню което се пънах и не можах да сложа мисля че фаила с него нещо не ми е читав
riri73 Новобранец
Заглавие: Re: Нови подменюта на Деуса. Вто Апр 23, 2013 9:42 am
kaponcheto написа:
това вече е инжинерното меню което се пънах и не можах да сложа мисля че фаила с него нещо не ми е читав
А като се пробва имаше ли нет на компа че си го дърпа от нета.
kaponcheto Про-Консул
Заглавие: Re: Нови подменюта на Деуса. Вто Апр 23, 2013 12:04 pm
riri73 написа:
kaponcheto написа:
интернета не съм го спирал. Фаила се сваля и така се инсталира не го слага от интернет директно като го свалиш може да нямаш интернет поне за V2 e taka
riri73 Новобранец
Заглавие: Re: Нови подменюта на Деуса. Сря Апр 24, 2013 10:29 am
kaponcheto написа:
riri73 написа:
kaponcheto написа:
интернета не съм го спирал. Фаила се сваля и така се инсталира не го слага от интернет директно като го свалиш може да нямаш интернет поне за V2 e taka
Гледам че в руския форум го няма файла нещо са спрели сървъра иначе бих ти помогнал с удоволствие. Колега не си мисли че с инженерното меню има голяма разлика то е май повече за въздушни тестове.
riri73 Новобранец
Заглавие: Re: Нови подменюта на Деуса. Сря Апр 24, 2013 10:33 am
Намерих файла колега ако искаш пиши на лични как да ти го пратя.
kolokolo Новобранец
Заглавие: Re: Нови подменюта на Деуса. Сря Апр 24, 2013 11:57 am
Колега не мога да пиша на лични че ми е пресна регистрациятя. Много ше ти бада задалжен за помоща ,ако може ми предранкай само на телефона 0878579510 да ми кажеш как става.Благодаря ти предварително