Форум за Металотърсачи www.imperio.biz
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Форум за Металотърсачи www.imperio.biz

Металотърсачи България. Форум за мнения за металдетектори и металдетектинг. Спортен клуб по металдетектинг MDETECTORS

ИндексИндекс  ГалерияГалерия  Мнениея за МеталотърсачиМнениея за Металотърсачи  ТърсенеТърсене  Последни снимкиПоследни снимки  Регистрирайте сеРегистрирайте се  Вход  Списание IMPERIO.BGСписание IMPERIO.BG  
Клондайк Металотърсачи
Металотърсач от Клондайк
Съвет за избор на металотърсач
Съвет за избор на металотърсач
ОФИЦИАЛЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ

Keywords
kupuvam Spectrum deus голден TEKNETICS пират Simplex Fisher нишани nokta mask Coil lorenz tesoro МЕТАЛОТЪРСАЧИ nexus Майнлаб врътка VANQUISH miladinka prodavam Minelab маск wave грунда GOLD

За джАдаите

Go down 
+2
VIKING
stan960
6 posters
АвторСъобщение
stan960
Джадай
Джадай
stan960

За джАдаите Empty
ПисанеЗаглавие: За джАдаите   За джАдаите EmptyЧет Дек 15, 2011 10:28 am

ангел - Яаа,изглежда съм са възнесъл веч у вечните ловни полета и Господ пастирят мой ма води по тучните зелени ливади.Така и не разбрах коги а станала таз работа,(то па и кой ли разбира предварително)мъ изглежда некой от Админите взел са за господен генерал внимателно е следял трансформацията ми от какавида до пеперуда,проследил е възнесението ми та чак е надникнал и в бъдещето ми и е видял че в новият ми живот(демек след прераждането)съм станал джАдаи(даже не и джЕдаи,като тези на Джордж Лукас)Колко прекрасно прераждане и какъв прекрасен нов живот ми са очертават,още повече като джедаи ще съм почти недосегаем и безсмъртен-Благодарско,благодарско господни ми генерале-То викам си аз,дубря че кат съм са смряскал не са взели в предвид титулите де са кичосваме тука с тех що като нищо щех да станем я некои Цезар-Август,ко Император що не и единствен Император или пък направо Диктатор-Та викам си дубря е че са мъ трансформирали в нещо от бъдещето що то на тия горепосочените с титлите животът им все бил под напрежение и с малки изключения кратък.Е,това че таз каста от бъдещето не съ вмества в историческите рамки на тоз Форум ша го подминем с мълчание то и без туи Джедаи си е чист синоним на Самураи или европеиското Рицар.......... scratch Very Happy Very Happy Very Happy Basketball
Върнете се в началото Go down
VIKING
Про-Консул
Про-Консул
VIKING

За джАдаите Empty
ПисанеЗаглавие: Re: За джАдаите   За джАдаите EmptyЧет Дек 15, 2011 9:41 pm

що само тиси джадай колега имаоще сезари-ма караи те неса живели по много.... Very Happy Very Happy Very Happy
как е тръгнало днеска джАдай утре мАдурчо карай майтап да пада добре че нема направиха новобранка.... Very Happy
stan960
Джадай
Джадай
stan960

За джАдаите Empty
ПисанеЗаглавие: Re: За джАдаите   За джАдаите EmptyЧет Дек 15, 2011 9:55 pm

Не съм само я брато,има и други -Сигур ша има и други новобранки ма ти не са коси,веке си минал стръгалото.................... Laughing
VIKING
Про-Консул
Про-Консул
VIKING

За джАдаите Empty
ПисанеЗаглавие: Re: За джАдаите   За джАдаите EmptyПет Дек 16, 2011 1:21 am

stan960 написа:
Не съм само я брато,има и други -Сигур ша има и други новобранки ма ти не са коси,веке си минал стръгалото.................... Laughing
ма е не са кося стургалото мина верно ма мие смешно Very Happy имаш право да си участваш в междузвездни войни малко лие това Very Happy Very Happy Very Happy
OFROAD
Про-Консул
Про-Консул
OFROAD

За джАдаите Empty
ПисанеЗаглавие: Re: За джАдаите   За джАдаите EmptyПет Дек 16, 2011 1:31 am

VIKING написа:
stan960 написа:
ма е не са кося стургалото мина верно ма мие смешно Very Happy имаш право да си участваш в междузвездни войни малко лие това Very Happy Very Happy Very Happy

Very Happy Very Happy Very Happy
VIKING
Про-Консул
Про-Консул
VIKING

За джАдаите Empty
ПисанеЗаглавие: Re: За джАдаите   За джАдаите EmptyПет Дек 16, 2011 2:00 am

OFROAD написа:
VIKING написа:
stan960 написа:

ми смей са колега таковае защо няма клипчета и игра на междузвезни воини тука- децата ги обичат и аз щее интересно ..лошо ли е добре е да има разнообразие-сериозно,само за машини се говори тука и нема други теми като за например за семейството за живота ни за домашни любимцидруги хобита -навсекуде го има това из форумите имаше нейде една игра да откриваме монети на компа сега я нема ,незнам дали беше тука
OFROAD
Про-Консул
Про-Консул
OFROAD

За джАдаите Empty
ПисанеЗаглавие: Re: За джАдаите   За джАдаите EmptyПет Дек 16, 2011 2:11 am

VIKING написа:
OFROAD написа:
VIKING написа:
stan960 написа:

ми смей са колега таковае защо няма клипчета и игра на междузвезни воини тука- децата ги обичат и аз щее интересно ..лошо ли е добре е да има разнообразие-сериозно,само за машини се говори тука и нема други теми като за например за семейството за живота ни за домашни любимцидруги хобита -навсекуде го има това из форумите имаше нейде една игра да откриваме монети на компа сега я нема ,незнам дали беше тука

Ne e losho da ima i edin poker sas chat, kato vav facebok, no samo che dumata chipove da bade zamena s ime na niakoia moneta. на маса
adminn
Admin
Admin
adminn

За джАдаите Empty
ПисанеЗаглавие: Re: За джАдаите   За джАдаите EmptyПет Дек 16, 2011 10:50 am

stan960 написа:
ангел - Яаа,изглежда съм са възнесъл веч у вечните ловни полета и Господ пастирят мой ма води по тучните зелени ливади.Така и не разбрах коги а станала таз работа,(то па и кой ли разбира предварително)мъ изглежда некой от Админите взел са за господен генерал внимателно е следял трансформацията ми от какавида до пеперуда,проследил е възнесението ми та чак е надникнал и в бъдещето ми и е видял че в новият ми живот(демек след прераждането)съм станал джАдаи(даже не и джЕдаи,като тези на Джордж Лукас)Колко прекрасно прераждане и какъв прекрасен нов живот ми са очертават,още повече като джедаи ще съм почти недосегаем и безсмъртен-Благодарско,благодарско господни ми генерале-То викам си аз,дубря че кат съм са смряскал не са взели в предвид титулите де са кичосваме тука с тех що като нищо щех да станем я некои Цезар-Август,ко Император що не и единствен Император или пък направо Диктатор-Та викам си дубря е че са мъ трансформирали в нещо от бъдещето що то на тия горепосочените с титлите животът им все бил под напрежение и с малки изключения кратък.Е,това че таз каста от бъдещето не съ вмества в историческите рамки на тоз Форум ша го подминем с мълчание то и без туи Джедаи си е чист синоним на Самураи или европеиското Рицар.......... scratch Very Happy Very Happy Very Happy Basketball

Супер си. Супер постове имаш и затова си Джадай.
За членове с над 1000 поста има специална титла Джадай на братството Very Happy

https://mdetectors.com/

КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
stan960
Джадай
Джадай
stan960

За джАдаите Empty
ПисанеЗаглавие: Re: За джАдаите   За джАдаите EmptyПет Дек 16, 2011 1:45 pm

:bienvenue -Е,така да бъде,щом си рекъл-ша ставаме от братството..................... :soif100: Laughing Laughing Laughing
ivangrozni
Консул
Консул
ivangrozni

За джАдаите Empty
ПисанеЗаглавие: Re: За джАдаите   За джАдаите EmptyНед Дек 18, 2011 2:19 pm

на границата : А вие какъв сте?
- Джигит.
- Паспорта, моля...Но тук пише "джедай"
- Да, това ми е международния паспорт...
Podlecii.avg
Цезар
Цезар
Podlecii.avg

За джАдаите Empty
ПисанеЗаглавие: Re: За джАдаите   За джАдаите EmptyНед Дек 18, 2011 6:27 pm

ivangrozni написа:
на границата : А вие какъв сте?
- Джигит.
- Паспорта, моля...Но тук пише "джедай"
- Да, това ми е международния паспорт...
хах искаш да кажеш : Междузвездния пашапорт!!!!
Cool

:soif100: :soif100: :soif100: :soif100: :soif100: :soif100: :
VIKING
Про-Консул
Про-Консул
VIKING

За джАдаите Empty
ПисанеЗаглавие: Re: За джАдаите   За джАдаите EmptyНед Дек 18, 2011 6:36 pm

M I вместо да русите глупости колеги ......що не си направите ваш а организация -след как не сти доволнички от федерацията макар че не е лошо-ми направете си ваш а...-те кво си праят си е за тех аз съм за с вас колеги-гледам мноди народ сте тука па само лаете-ми аре давайте да видим ...
stan960
Джадай
Джадай
stan960

За джАдаите Empty
ПисанеЗаглавие: Re: За джАдаите   За джАдаите EmptyНед Дек 18, 2011 11:57 pm

Май не знаеш предисторията Приятелю: - От всичките около 80 който присъствахме на учередяването поне половината и мисля дори повече сме ТУК.

За джАдаите
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Форум за Металотърсачи www.imperio.biz :: Общи форуми :: Благи приказки-
Идете на: