- Яаа,изглежда съм са възнесъл веч у вечните ловни полета и Господ пастирят мой ма води по тучните зелени ливади.Така и не разбрах коги а станала таз работа,(то па и кой ли разбира предварително)мъ изглежда некой от Админите взел са за господен генерал внимателно е следял трансформацията ми от какавида до пеперуда,проследил е възнесението ми та чак е надникнал и в бъдещето ми и е видял че в новият ми живот(демек след прераждането)съм станал джАдаи(даже не и джЕдаи,като тези на Джордж Лукас)Колко прекрасно прераждане и какъв прекрасен нов живот ми са очертават,още повече като джедаи ще съм почти недосегаем и безсмъртен-Благодарско,благодарско господни ми генерале-То викам си аз,дубря че кат съм са смряскал не са взели в предвид титулите де са кичосваме тука с тех що като нищо щех да станем я некои Цезар-Август,ко Император що не и единствен Император или пък направо Диктатор-Та викам си дубря е че са мъ трансформирали в нещо от бъдещето що то на тия горепосочените с титлите животът им все бил под напрежение и с малки изключения кратък.Е,това че таз каста от бъдещето не съ вмества в историческите рамки на тоз Форум ша го подминем с мълчание то и без туи Джедаи си е чист синоним на Самураи или европеиското Рицар..........
VIKING Про-Консул
Заглавие: Re: За джАдаите Чет Дек 15, 2011 9:41 pm
що само тиси джадай колега имаоще сезари-ма караи те неса живели по много.... как е тръгнало днеска джАдай утре мАдурчо карай майтап да пада добре че нема направиха новобранка....
stan960 Джадай
Заглавие: Re: За джАдаите Чет Дек 15, 2011 9:55 pm
Не съм само я брато,има и други -Сигур ша има и други новобранки ма ти не са коси,веке си минал стръгалото....................
VIKING Про-Консул
Заглавие: Re: За джАдаите Пет Дек 16, 2011 1:21 am
stan960 написа:
Не съм само я брато,има и други -Сигур ша има и други новобранки ма ти не са коси,веке си минал стръгалото....................
ма е не са кося стургалото мина верно ма мие смешно имаш право да си участваш в междузвездни войни малко лие това
OFROAD Про-Консул
Заглавие: Re: За джАдаите Пет Дек 16, 2011 1:31 am
VIKING написа:
stan960 написа:
ма е не са кося стургалото мина верно ма мие смешно имаш право да си участваш в междузвездни войни малко лие това
VIKING Про-Консул
Заглавие: Re: За джАдаите Пет Дек 16, 2011 2:00 am
OFROAD написа:
VIKING написа:
stan960 написа:
ми смей са колега таковае защо няма клипчета и игра на междузвезни воини тука- децата ги обичат и аз щее интересно ..лошо ли е добре е да има разнообразие-сериозно,само за машини се говори тука и нема други теми като за например за семейството за живота ни за домашни любимцидруги хобита -навсекуде го има това из форумите имаше нейде една игра да откриваме монети на компа сега я нема ,незнам дали беше тука
OFROAD Про-Консул
Заглавие: Re: За джАдаите Пет Дек 16, 2011 2:11 am
VIKING написа:
OFROAD написа:
VIKING написа:
stan960 написа:
ми смей са колега таковае защо няма клипчета и игра на междузвезни воини тука- децата ги обичат и аз щее интересно ..лошо ли е добре е да има разнообразие-сериозно,само за машини се говори тука и нема други теми като за например за семейството за живота ни за домашни любимцидруги хобита -навсекуде го има това из форумите имаше нейде една игра да откриваме монети на компа сега я нема ,незнам дали беше тука
Ne e losho da ima i edin poker sas chat, kato vav facebok, no samo che dumata chipove da bade zamena s ime na niakoia moneta.
adminn Admin
Заглавие: Re: За джАдаите Пет Дек 16, 2011 10:50 am
stan960 написа:
- Яаа,изглежда съм са възнесъл веч у вечните ловни полета и Господ пастирят мой ма води по тучните зелени ливади.Така и не разбрах коги а станала таз работа,(то па и кой ли разбира предварително)мъ изглежда некой от Админите взел са за господен генерал внимателно е следял трансформацията ми от какавида до пеперуда,проследил е възнесението ми та чак е надникнал и в бъдещето ми и е видял че в новият ми живот(демек след прераждането)съм станал джАдаи(даже не и джЕдаи,като тези на Джордж Лукас)Колко прекрасно прераждане и какъв прекрасен нов живот ми са очертават,още повече като джедаи ще съм почти недосегаем и безсмъртен-Благодарско,благодарско господни ми генерале-То викам си аз,дубря че кат съм са смряскал не са взели в предвид титулите де са кичосваме тука с тех що като нищо щех да станем я некои Цезар-Август,ко Император що не и единствен Император или пък направо Диктатор-Та викам си дубря е че са мъ трансформирали в нещо от бъдещето що то на тия горепосочените с титлите животът им все бил под напрежение и с малки изключения кратък.Е,това че таз каста от бъдещето не съ вмества в историческите рамки на тоз Форум ша го подминем с мълчание то и без туи Джедаи си е чист синоним на Самураи или европеиското Рицар..........
Супер си. Супер постове имаш и затова си Джадай. За членове с над 1000 поста има специална титла Джадай на братството
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
stan960 Джадай
Заглавие: Re: За джАдаите Пет Дек 16, 2011 1:45 pm
-Е,така да бъде,щом си рекъл-ша ставаме от братството.....................
ivangrozni Консул
Заглавие: Re: За джАдаите Нед Дек 18, 2011 2:19 pm
на границата : А вие какъв сте? - Джигит. - Паспорта, моля...Но тук пише "джедай" - Да, това ми е международния паспорт...
Podlecii.avg Цезар
Заглавие: Re: За джАдаите Нед Дек 18, 2011 6:27 pm
ivangrozni написа:
на границата : А вие какъв сте? - Джигит. - Паспорта, моля...Но тук пише "джедай" - Да, това ми е международния паспорт...
хах искаш да кажеш : Междузвездния пашапорт!!!!
:
VIKING Про-Консул
Заглавие: Re: За джАдаите Нед Дек 18, 2011 6:36 pm
M I вместо да русите глупости колеги ......що не си направите ваш а организация -след как не сти доволнички от федерацията макар че не е лошо-ми направете си ваш а...-те кво си праят си е за тех аз съм за с вас колеги-гледам мноди народ сте тука па само лаете-ми аре давайте да видим ...
stan960 Джадай
Заглавие: Re: За джАдаите Нед Дек 18, 2011 11:57 pm
Май не знаеш предисторията Приятелю: - От всичките около 80 който присъствахме на учередяването поне половината и мисля дори повече сме ТУК.