колеги,споделете нещо за местата по брега на дунав,мисля да направя риба и да съчетая хобитата,говоря за пресъхнали брегове,някои ходи ли?
OFROAD Про-Консул
Заглавие: Re: дунав Вто Дек 13, 2011 12:30 am
miroslavmladenov написа:
колеги,споделете нещо за местата по брега на дунав,мисля да направя риба и да съчетая хобитата,говоря за пресъхнали брегове,някои ходи ли?
Eh kolega, shto nesam na tvoeto mesto da sam blizo do dunav! Vadi vseki signal. Dunava balva pari.
stan960 Джадай
Заглавие: Re: дунав Вто Дек 13, 2011 11:54 am
Не че нещо,ма ако не си тамошен или да си поне заедно с местен -забрави -Има голема вероятност ем без риба да си тръгнеш ем без апарат.
Mitbull Легионер
Заглавие: Re: дунав Вто Дек 13, 2011 3:00 pm
Не че нещо, ама от олово повече няма
Гост Гост
Заглавие: Re: дунав Вто Дек 13, 2011 3:02 pm
При нас го плащат на 2-2,20 лева това олово.
miroslavmladenov Про-Консул
Заглавие: Re: дунав Сря Дек 14, 2011 12:47 pm
мерси колеги,даите и снимка на торба с парите
stan960 Джадай
Заглавие: Re: дунав Чет Дек 15, 2011 2:16 am
Mitbull написа:
Не че нещо, ама от олово повече няма
-Не че нещо,ма като тръгнеш по склоновете извън пясъчната ивица мое найдеш и нещо повече от олово..............
branib Легионер
Заглавие: дунав Чет Дек 15, 2011 4:20 pm
Мож може даже и някой граничен полицай можеш да намериш нищо не се знае.
Чумата Преторий
Заглавие: Re: дунав Чет Дек 15, 2011 5:22 pm
branib написа:
Мож може даже и някой граничен полицай можеш да намериш нищо не се знае.
A няма да е необходимо ,те сами ще го намерят
За да опазим богатствата по българските земи се изисква култура.
alireza Консул
Заглавие: Re: дунав Чет Дек 15, 2011 5:33 pm
работете предпазливо.
stan960 Джадай
Заглавие: Re: дунав Чет Дек 15, 2011 6:17 pm
-Лелее,верно ли -ма то имвало и гранични полицай -Е те тва ша му е най малкият проблем по бреговете около селата -по вероятно като го видят непознат и некой овчар или говедар а го предаде.
ivo13 Легионер
Заглавие: Re: дунав Чет Дек 15, 2011 8:40 pm
stan960 написа:
-Лелее,верно ли -ма то имвало и гранични полицай -Е те тва ша му е най малкият проблем по бреговете около селата -по вероятно като го видят непознат и некой овчар или говедар а го предаде.
Последната промяна е направена от ivo13 на Пет Яну 06, 2012 8:55 pm; мнението е било променяно общо 1 път
stan960 Джадай
Заглавие: Re: дунав Чет Дек 15, 2011 8:51 pm
Прав си -Бачкането ми по Дунава и спомените ми са от преди 10г. -тогаз даже и табани са копаеха и никой нищо не викаше.Само да уточна -става на въпрос за склоновете по Дунава не точно за бреговата ивица макар че на моменти те се сливат и както казах говоря за зоните около селата.......................
кирката Консул
Заглавие: Re: дунав Чет Дек 15, 2011 9:01 pm
[quote="stan960"]-Лелее,верно ли -ма то имвало и гранични полицай -Е те тва ша му е най малкият проблем по бреговете около селата -по вероятно като го видят непознат и некой овчар или говедар а го предаде.[/quote] ДААААА ако са кат теб предатели
ivo13 Легионер
Заглавие: Re: дунав Чет Дек 15, 2011 9:06 pm
stan960 написа:
Прав си -Бачкането ми по Дунава и спомените ми са от преди 10г. -тогаз даже и табани са копаеха и никой нищо не викаше.Само да уточна -става на въпрос за склоновете по Дунава не точно за бреговата ивица макар че на моменти те се сливат и както казах говоря за зоните около селата.......................
Последната промяна е направена от ivo13 на Пет Яну 06, 2012 8:56 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти
VIKING Про-Консул
Заглавие: Re: дунав Чет Дек 15, 2011 9:26 pm
че нали преди роумънците вардеха границата не наште-сега кво вардат дане избегаме ли кирка не си прв брат да пишеш така за стан 960 него познаваш неможе така да говориш
stan960 Джадай
Заглавие: Re: дунав Чет Дек 15, 2011 9:38 pm
кирката написа:
stan960 написа:
ДААААА ако са кат теб предатели
- Дааааа -Въздухаро си е въздухар......................................
VIKING Про-Консул
Заглавие: Re: дунав Чет Дек 15, 2011 9:43 pm
тва е човек на ахмед не са занимавай снего ща ритнат админите
stan960 Джадай
Заглавие: Re: дунав Чет Дек 15, 2011 9:48 pm
Еее,та -Я съм от Северозападнала и нема на къде а изпадам повеке -Кво ма брига кой салам ква наденица са води.........................