re6ih se....kupuvam si edin coinmaster pro , slagam golqmata sonda i otivam sam kakto me posavetvahte!!!!
Podlecii.avg Цезар
Заглавие: Re: ГЪРНЕНЦЕТО Съб Дек 10, 2011 8:40 pm
atanasko написа:
re6ih se....kupuvam si edin coinmaster pro , slagam golqmata sonda i otivam sam kakto me posavetvahte!!!!
важното е даси в джаза!! ама не забравяй да си вземеш биричка за отпразнуване на събитието! ама гледай да е в повечко и нещо за мезенце да има! та ако се окаже че е било некой ралник или гьоз от печка ! то поне дати остане напиването на теферич сред природата!
:
miroslavmladenov Про-Консул
Заглавие: Re: ГЪРНЕНЦЕТО Нед Дек 11, 2011 2:49 pm
може и вино вместо тая бира,по дава сили за копане
Podlecii.avg Цезар
Заглавие: Re: ГЪРНЕНЦЕТО Нед Дек 11, 2011 5:15 pm
miroslavmladenov написа:
може и вино вместо тая бира,по дава сили за копане
нему требе винце на челяка! така или иначе бързо ще вдигне кръвното, га види че нее било това за което са е надявал!!!
:
Гост Гост
Заглавие: Re: ГЪРНЕНЦЕТО Нед Дек 11, 2011 5:36 pm
Това,че не можеш да намериш нещо,което е скрил някой не означава че го няма!Закон No-1 в това дело е: '' Не забравяй,че оня който го е скрил е по-умен от тоя който го търси!''
Podlecii.avg Цезар
Заглавие: Re: ГЪРНЕНЦЕТО Пон Дек 12, 2011 2:04 pm
Kerkenez написа:
Това,че не можеш да намериш нещо,което е скрил някой не означава че го няма!Закон No-1 в това дело е: '' Не забравяй,че оня който го е скрил е по-умен от тоя който го търси!''
а този дет реално го е открил, къв е? аз не вярвам в заровеното имане! Аз ЗНАМ че съществува!!!
привет на всички какъв ще да е този монетар който да бие на 50 -60 см. такъв няма,най силните с по добрите сонди са до 42 см,и струват майка си и баща си.за да намерите гърнеце на плитко трябва да намерите път по- който са бягали турците и не са имали време да го скрият добре.
привет на всички какъв ще да е този монетар който да бие на 50 -60 см. такъв няма,най силните с по добрите сонди са до 42 см,и струват майка си и баща си.за да намерите гърнеце на плитко трябва да намерите път по- който са бягали турците и не са имали време да го скрият добре.
Абе тиси кати радиото на дядо ми, марка ''ВЕФ'' -ту вкл.-ту изкл. -предаваш новините до кат са свършили минаваш на времето а да не говорим за спорта Спамиш форума, пренасяш етническа омраза бе Али ефенди..Единият ти пост вече е изтрит Дай Боже ти който си на смяна, да изтриеш и един
В този живот всички неприятности идват от малкото четене!
Няма,друг път ....
stan960 Джадай
Заглавие: Re: ГЪРНЕНЦЕТО Чет Дек 15, 2011 12:22 am
Алийкоо: - От дя си ба брат,и кой и къв тии майстора на машинки: -Имаше преди неква тема де ги съпоставяхме гаражните и фирмените -Има фирмени, за парички разбира се, който са ми скривали шайбата -Ма па а ти кажа за мойта първа гаражна бангия:-Денара го ковеше на 25см. а антониана на 30см. В земята -капачката от буркан я чуеше въздушно на около метър а в земята на 50-60 -ясен сигнал -Както сме дискутирали обаче лошото им на гаражките е че ако майсторът един път отцели да нацели параметрите на такава машинка вероятноста да я повтори е почти нулева -Четири машини след тази съм имал от този майстор -така и не можа да повтори Първата..............
alireza Консул
Заглавие: Re: ГЪРНЕНЦЕТО Чет Дек 15, 2011 5:19 pm
г-н стан това е звън за ушитеми,но повечето майсторчета много добре занят,че физиката не го позволява.
Podlecii.avg Цезар
Заглавие: Re: ГЪРНЕНЦЕТО Чет Дек 15, 2011 6:37 pm
alireza написа:
г-н стан това е звън за ушитеми,но повечето майсторчета много добре занят,че физиката не го позволява.
Алийко има и много неща дет все още незнаеме за физиката!!! та много е вероятно веч да съществува бангия която да човърка на дълбоко !!!!
:
stan960 Джадай
Заглавие: Re: ГЪРНЕНЦЕТО Чет Дек 15, 2011 6:45 pm
Забрайх да кажа че параметрите за който споменах по горе са в режим - с дискриминация -Иначе отиваме по надълбоко -Така че,Алийка,кажи му на твоя майстор а влезе в час -моя беше и колега и да ти кажа тва си е от голем по голем плюс -щото едно е а ги правиш и а ги изпитваш на некъв си полигон и съвсем друго а сме заедно по поля и гори - освен с необходимото техническо образование е хубаво и да си практик-тогаз нещата некак си по се получават.
borisov Консул
Заглавие: Re: ГЪРНЕНЦЕТО Чет Дек 15, 2011 9:10 pm
Цитат :
Забрайх да кажа че параметрите за който споменах по горе са в режим - с дискриминация -Иначе отиваме по надълбоко -Така че,Алийка,кажи му на твоя майстор а влезе в час -моя беше и колега и да ти кажа тва си е от голем по голем плюс -щото едно е а ги правиш и а ги изпитваш на некъв си полигон и съвсем друго а сме заедно по поля и гори - освен с необходимото техническо образование е хубаво и да си практик-тогаз нещата некак си по се получават.
Това е точен и ясен отговор
alireza Консул
Заглавие: Re: ГЪРНЕНЦЕТО Пет Дек 16, 2011 10:48 pm
привет момци,между другото един от първите в българия с ТМ800 бях аз,много е чуствителен и трябва добър оператор за него.е аз го имах много малко време и мога да кажа ,че все още единственият дълбочинен апарат който кове 1.5м но без дискриминатор.и зависи от почвата.
wallb2 Консул
Заглавие: Re: ГЪРНЕНЦЕТО Съб Дек 17, 2011 9:30 am
alireza написа:
привет момци,между другото един от първите в българия с ТМ800 бях аз,много е чуствителен и трябва добър оператор за него.е аз го имах много малко време и мога да кажа ,че все още единственият дълбочинен апарат който кове 1.5м но без дискриминатор.и зависи от почвата.
A така.... и доволен ли си от този апарат, защото тука във форума доста "професионалисти" са се изказали негативно
Kъсмет на всички!
pechkata Джадай
Заглавие: Re: ГЪРНЕНЦЕТО Съб Дек 17, 2011 9:39 am
alireza написа:
И какъв сигнал кове на 1.5м. ...? Дай някакъв пример - гърне лопата...
stan960 Джадай
Заглавие: Re: ГЪРНЕНЦЕТО Съб Дек 17, 2011 10:23 am
Кантара на тоя моя челяк ловеше лопатата на около 2м. а капак от среден готварски казан го чуеше на към 2.50м. въздушно -Та на тоя Уайтс ТМ 800 кво му е специалното......
pechkata Джадай
Заглавие: Re: ГЪРНЕНЦЕТО Съб Дек 17, 2011 10:29 am
stan960 написа:
Кантара на тоя моя челяк ловеше лопатата на около 2м. а капак от среден готварски казан го чуеше на към 2.50м. въздушно -Та на тоя Уайтс ТМ 800 кво му е специалното......
ИМЕТО-МАРКАТА...
alireza Консул
Заглавие: Re: ГЪРНЕНЦЕТО Пон Дек 19, 2011 12:26 am
най добрата машина си остава човек.
stan960 Джадай
Заглавие: Re: ГЪРНЕНЦЕТО Пон Дек 19, 2011 12:38 am
pechkata написа:
stan960 написа:
ИМЕТО-МАРКАТА...
-Пе.....каа,не ми са прави на паднал от..............-Става на въпрос за кантара на бай ти Па.......м............. -Що е нужно да пишеш излишни постове.
pechkata Джадай
Заглавие: Re: ГЪРНЕНЦЕТО Пон Дек 19, 2011 10:56 am
stan960 написа:
pechkata написа:
stan960 написа:
ИМЕТО-МАРКАТА...
-Пе.....каа,не ми са прави на паднал от..............-Става на въпрос за кантара на бай ти Па.......м............. -Що е нужно да пишеш излишни постове.
Станчо в случая ти се правиш на паднал от Марс...
-Та на тоя Уайтс ТМ 800 кво му е специалното......?
Зададе въпрос а аз отговорих - какво лошо има в това...? И кой пише излишни постове - твоите напоследък са такива...?
DONADONI Легионер
Заглавие: Re: ГЪРНЕНЦЕТО Пет Дек 23, 2011 1:08 pm
Kerkenez написа:
atanasko написа:
АБЕ ДА ВИ ПИТАМ С МОНЕТАР СРЕДЕН КЛАС КАТО FISHER F5 ИЛИ ДРУГ НАПРИМЕР МОЖЕ ЛИ ДА СЕ ЗАСЕЧЕ ГЪРНЕ НА 50-60 СМ !!! БЛАГОДАРЯ ВИ!!!
Аз го пробвах да ти кажа-поръчах на грънчар специално гърне с обем 0.7 литра и диаметър 12 см.С похлупак отгоре като шапка така че да не влиза вода,даже залепих капака за гърнето с епоксидна смола,стана херметически.Преди това го напълних догоре с жълти стотинки от Тошово време ,че тогавашните 1,2 стотинки бяха цветен метал.Прибавих и 10-15 жетони за телефон.Зарових го на 50 см.Един вид стана трудна цел.Тествах го с WHITES PRO XL с сонда Blue Maxima 15''.Хваща го спокойно на ALL METAL.
БРЕ ГОЛЯМО ГЪРНЕ БЕ БАЯ ПАРА ЩЕ ПОЕМЕ ВЪТРЕ
benzin Новобранец
Заглавие: Re: ГЪРНЕНЦЕТО Пет Дек 30, 2011 12:12 pm
Голд Релих момчета капачка от буркан лови на 50см на цветен сигнал.