Заглавие: Re: Дивите копачи в Македония. Нед Дек 04, 2011 5:02 pm
е те тва е интерсна работа начи едните са диви копачи! а другите кви ли са?
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: Дивите копачи в Македония. Пет Сеп 21, 2012 6:29 pm
Kiril62 написа:
Уништени археолошки локалитети во Прилепско.
Абсолютно същите снимки могат да се направят и в Северната част на Гърция до границата ни! Така съм чул да се говори. Така наречените " търсачи " са се насочили натам! Освен разруха нищо друго неостава след тях!!!
nikikirilov Новобранец
Заглавие: Re: Дивите копачи в Македония. Съб Окт 27, 2012 7:18 am
и в бг е пълно с такива гледки,например Рациария
Simsona Новобранец
Заглавие: Re: Дивите копачи в Македония. Сря Ное 21, 2012 11:58 pm
Това се наблюдава из цялата страна
гущера Про-Консул
Заглавие: Re: Дивите копачи в Македония. Чет Дек 06, 2012 1:22 pm
Simsona написа:
това лято посетих Абритус. В необработените площи(зад завода) се очертават терени носи се "техника" от дебеловрати момчета... абсолютно необезпокоявани..!!
asparuh Новобранец
Заглавие: Re: Дивите копачи в Македония. Чет Дек 06, 2012 1:31 pm
гущера написа:
Simsona написа:
това лято посетих Абритус. В необработените площи(зад завода) се очертават терени носи се "техника" от дебеловрати момчета... абсолютно необезпокоявани..!!
Те са с правилегии а такива като мене и тебе колега не смеят да произнесат думата търсач-това се превърна в синоним на нещо грозно и срамно.Въпреки че в годините хората са си същите и едва ли ще се превърнат във вандали -то какво ли има за вандалщина ама гаргара на езика.
Пс.Не излизат точните думи???По-горе да се чете imaniar.ЦЕНЗУРА?????Завоалирането на думите автомивка ли е или сервилничене?По добре да не пиша.
zina80 Новобранец
Заглавие: Re: Дивите копачи в Македония. Чет Дек 06, 2012 2:11 pm
asparuh написа:
гущера написа:
Simsona написа:
Те са с правилегии а такива като мене и тебе колега не смеят да произнесат думата търсач-това се превърна в синоним на нещо грозно и срамно.Въпреки че в годините хората са си същите и едва ли ще се превърнат във вандали -то какво ли има за вандалщина ама гаргара на езика.
Пс.Не излизат точните думи???По-горе да се чете imaniar.ЦЕНЗУРА?????Завоалирането на думите автомивка ли е или сервилничене?По добре да не пиша.
EXTERMINATE Про-Консул
Заглавие: Re: Дивите копачи в Македония. Чет Дек 06, 2012 3:35 pm
то колега аз съм малко към дебеловратите мма тренирам и са малко хората които ми казват нещо на криво ама както и да е такива истории с незарити дупки нема при нас с аверите ама има и такива не им пука изкопаят дупката в твойта собственост и паднеш счупиш ръка после тряя да ги строшиш и така и става на мен ми се случи такова нещо
както винаги сме си най веселата компания ХD
asparuh Новобранец
Заглавие: Re: Дивите копачи в Македония. Чет Дек 06, 2012 3:51 pm
EXTERMINATE написа:
то колега аз съм малко към дебеловратите мма тренирам и са малко хората които ми казват нещо на криво ама както и да е такива истории с незарити дупки нема при нас с аверите ама има и такива не им пука изкопаят дупката в твойта собственост и паднеш счупиш ръка после тряя да ги строшиш и така и става на мен ми се случи такова нещо
Maлкия,тука си прав -при мене има повече дупки за заравяне отколкото за копане......Аз не знам как може да има такива хора де си рият на врата...Стигал съм до бой и ..единствено кюпака с бирата която нося винаги е спомогнала за доброто разрешаване на проблема.Ама и някой да дойде да ми направи нивата на дупки -ей богу не съм съгласен.Да се заравят поне..
гущера Про-Консул
Заглавие: Re: Дивите копачи в Македония. Чет Дек 06, 2012 6:03 pm
EXTERMINATE написа:
то колега аз съм малко към дебеловратите мма тренирам и са малко хората които ми казват нещо на криво ама както и да е такива истории с незарити дупки нема при нас с аверите ама
има и такива не им пука изкопаят дупката в твойта собственост и паднеш счупиш ръка после тряя да ги строшиш и така и става на мен ми се случи такова нещо
И аз не см дребничък и не ме е страх !имах предвид че там е организиран мафиотски събор на едро работят имаха си и багерче....
Simsona Новобранец
Заглавие: Re: Дивите копачи в Македония. Пон Дек 24, 2012 4:14 pm
гущера написа:
EXTERMINATE написа:
то колега аз съм малко към дебеловратите мма тренирам и са малко хората които ми казват нещо на криво ама както и да е такива истории с незарити дупки нема при нас с аверите ама
има и такива не им пука изкопаят дупката в твойта собственост и паднеш счупиш ръка после тряя да ги строшиш и така и става на мен ми се случи такова нещо
И аз не см дребничък и не ме е страх !имах предвид че там е организиран мафиотски събор на едро работят имаха си и багерче....
Четох в Уикипедията че там е намерено златно съкровище от римски монети над 800 броя какво ли се е случило с него?
marrio Новобранец
Заглавие: Re: Дивите копачи в Македония. Чет Окт 02, 2014 5:13 pm
Това е голяма простотия с тия дупки,като копаеш е нормално после и да зариеш,бързо става.