Траките един 47 минутен филм за първите европейци и тияхната култура http://vbox7.com/play:6e84ffc4
Podlecii.avg Цезар
Заглавие: Re: ТРАКИТЕ Чет Дек 01, 2011 9:39 pm
borisov написа:
Траките един 47 минутен филм за първите европейци и тияхната култура http://vbox7.com/play:6e84ffc4
колега ама ти ко си мислиш а? ми и аз съм ТРАК хах
hamido Про-Консул
Заглавие: Re: ТРАКИТЕ Чет Дек 01, 2011 9:47 pm
Podlecii.avg написа:
borisov написа:
колега ама ти ко си мислиш а? ми и аз съм ТРАК хах
А на мен прадядо ми е бил Вълчан паа сея ма глей, на, гладуваме ще
В този живот всички неприятности идват от малкото четене!
Podlecii.avg Цезар
Заглавие: Re: ТРАКИТЕ Чет Дек 01, 2011 10:48 pm
hamido написа:
А на мен прадядо ми е бил Вълчан паа сея ма глей, на, гладуваме ще
я виж ти! ние говориме за вълка а он бил у кошарата ! та нема ли споделиш нещо от дедовото неследство ?
goturbas Легионер
Заглавие: траките Съб Яну 14, 2012 6:04 pm
като гледам в нас са останали страшно много доминиращи черти от прадедите-траки и като манталитет и като светоглед...
да не се окаже, че 30 века тепкаме на 1 място?
Някой даже комикс издал, за пустите му траки "Тракомикс" излиза и в Google и във FaceBook...
Гост Гост
Заглавие: Re: ТРАКИТЕ Съб Яну 14, 2012 8:51 pm
Внуци на траките били.Че то и аз съм внук на Викингите)
ivangrozni Консул
Заглавие: Re: ТРАКИТЕ Съб Яну 14, 2012 9:01 pm
македонците по пишат същия смешен начин - по повод 47 мин изсмукан от пръстите филм
goturbas Легионер
Заглавие: оп! Вто Яну 17, 2012 10:45 pm
въпросът е, дали за 30 века, онова население е било изтрито от лицето на земята до крак..., или нещо е останало?! е те в/у т'ва мислете...
Последният Трак
VIKING Про-Консул
Заглавие: Re: ТРАКИТЕ Сря Яну 18, 2012 1:07 am
на това може да ти отговори Бай ЧОБАН -ТОЙ пък е персиец
goturbas Легионер
Заглавие: Re: ТРАКИТЕ Сря Яну 18, 2012 6:52 pm
прочети 'Киропедия' за да видиш, какво значи персиец... основните им врагове, нищо лошо не са казали за тях... а за 'нас'... оуе-мауе
stan960 Джадай
Заглавие: Re: ТРАКИТЕ Чет Яну 19, 2012 1:12 am
-Ми като зачетем писаното от Херодот за най многобройният народ на земята след индийците -Значи все нещо е останало -Никога и никъде не се пише за пълна асимилация на траките ,по скоро имаме данни за Романизация, не пълна,естествено -За тракийските гени(официално и научно доказано - 49% от гените на днешните българи са с тракийски пройзход) който носим в себе си се знае -кво повече има да се дискутира.
borisov Консул
Заглавие: Re: ТРАКИТЕ Чет Яну 19, 2012 3:48 pm
Веднъж гледах филм за происхода на българите за целта се бяха допитали до един много известен български учен който е световно признат за съжаление забравих как му е името та дори и фебере са се допитвали до него по някой случей свързани с убиства. Та този учен по черепа разбира от коя раса спада както сега така и в миналото той каза че ние носим доста черти на траките
ivangrozni Консул
Заглавие: Re: ТРАКИТЕ Чет Яну 19, 2012 6:17 pm
попитай по какво се различават черепите на германците,франките и шведите от нашите.
goturbas Легионер
Заглавие: Re: ТРАКИТЕ Чет Яну 19, 2012 6:46 pm
абе ЙоанеСтрашний, те и трите изброени вече ни догониха по омешване с тюркски гени, мое да пратим(или ние да идем ) да ги пооблагородим по староарийски... па и мацките им не са такива дървенячки като наш'те хаха, тракийките не са били такива, чак елините са им имали страха, да не ги въвлечат в некоя и друга мистерия... , а ние... всеки ден в мистерия... ама не елевсински
ivangrozni Консул
Заглавие: Re: ТРАКИТЕ Чет Яну 19, 2012 9:54 pm
много си прав колега, тук всеки ден е една голяма мистерия
goturbas Легионер
Заглавие: Re: ТРАКИТЕ Пет Яну 20, 2012 9:21 pm
... тъжна ни мама..., добре че са реките и планините..., иначе мрак...
QNUS Консул
Заглавие: Re: ТРАКИТЕ Съб Яну 21, 2012 2:07 am
To друго почти не остана но историята тепърва ще се пренаписва.
goturbas Легионер
Заглавие: Re: ТРАКИТЕ Съб Яну 21, 2012 2:10 pm
хубаво е Човек да вярва в доброто..., ама не ми се вярва... хватката им е двоен нелсон и няма измъкване... приживе, или слуги на децата им... и децата ни такива и внуците