Заглавие: Предложение към МДЕТЕКТОРС Сря Ное 23, 2011 6:06 pm
При закупуване на металотърсач от вас,вие да подавате и документ за регистрацията до министерството на културата Тава да е пожелателно а не задължително
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Предложение към МДЕТЕКТОРС Сря Ное 23, 2011 6:41 pm
Това е невъзможно, защото който иска може да си подаде документи и то трябва да е лично, но в действителност никой няма да даде регистрация на апарат от министерство на културата, защото на регистрация подлежат само онези специално технически средства /вкл. металотърсачи/, които ще се ИЗПОЛЗВАТ ЗА ТЕРЕННИ АРХЕОЛОГИЧЕСКИ ПРОУЧВАНИЯ, а едва ли някой ще го използва за това.
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
emo82 Новобранец
Заглавие: Re: Предложение към МДЕТЕКТОРС Сря Ное 23, 2011 7:03 pm
Добре де значи притежателите на металотарсачи сме под ударите на закона! Мамка им политикоциганченска
ivan_a2 Легионер
Заглавие: Re: Предложение към МДЕТЕКТОРС Сря Ное 23, 2011 7:49 pm
gog написа:
При закупуване на металотърсач от вас,вие да подавате и документ за регистрацията до министерството на културата Тава да е пожелателно а не задължително
какви глупости говориш ти гого.ти като искаш регистрирай си апарата защо други да ти вършат работата.ако искаш даже и в полицията си я регистрирай да ти е по спокойно.
gog Консул
Заглавие: Re: Предложение към МДЕТЕКТОРС Сря Ное 23, 2011 8:00 pm
Някъде бях чел че е добре да се подаде молба.Тя се показва пред органите като полиция и дано да не е пред прокорор
ivan_a2 Легионер
Заглавие: Re: Предложение към МДЕТЕКТОРС Сря Ное 23, 2011 8:05 pm
gog написа:
Някъде бях чел че е добре да се подаде молба.Тя се показва пред органите като полиция и дано да не е пред прокорор
ти бягай преди да дойдат при тебе,че да си нямаш проблеми.
trakieca Про-Консул
Заглавие: Re: Предложение към МДЕТЕКТОРС Сря Ное 23, 2011 8:14 pm
[quote="ivan_a2"]
gog написа:
Никъде във конституцията все още не пише за пълна забрана на притежаването на металдетектор, щом търсиш като хоби и спазваш законите за културните паметници няма нужда от регистрация на металотърсач
gog Консул
Заглавие: Re: Предложение към МДЕТЕКТОРС Сря Ное 23, 2011 8:16 pm
Сега проучвам как е. Ще си купя детектор с документи,предпочитам нов за да неме боли главата после Бягането е смешно но сигорно
ivan_a2 Легионер
Заглавие: Re: Предложение към МДЕТЕКТОРС Сря Ное 23, 2011 8:24 pm
gog написа:
Сега проучвам как е. Ще си купя детектор с документи,предпочитам нов за да неме боли главата после Бягането е смешно но сигорно
най сигурното,нека е смешно
Podlecii.avg Цезар
Заглавие: Re: Предложение към МДЕТЕКТОРС Сря Ное 23, 2011 8:47 pm
ivan_a2 написа:
gog написа:
най сигурното,нека е смешно
е па до га чесе криеме кат яребици бе колеги????? кое ни е престъпното????? че данесъм влезнал у кукошарника на некой служител на оная мафиотска структура наречена МВР.
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Предложение към МДЕТЕКТОРС Сря Ное 23, 2011 8:55 pm
-Влезъл си обаче у кокошарника на неква(поредната) мафиотска структура искаща да притежава България -Иначе казано, къде има карта или документ който да ти казва къде си в нарушение и къде не.................
adminn Admin
Заглавие: Re: Предложение към МДЕТЕКТОРС Сря Ное 23, 2011 10:50 pm
смятам, че е добре да се песне молба за регистрация и да се пази бележката или входящия номер
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
Podlecii.avg Цезар
Заглавие: Re: Предложение към МДЕТЕКТОРС Сря Ное 23, 2011 11:06 pm
adminn написа:
смятам, че е добре да се песне молба за регистрация и да се пази бележката или входящия номер
честно казано и аз тъй мисля
Podlecii.avg Цезар
Заглавие: Re: Предложение към МДЕТЕКТОРС Сря Ное 23, 2011 11:16 pm
stan960 написа:
-Влезъл си обаче у кокошарника на неква(поредната) мафиотска структура искаща да притежава България -Иначе казано, къде има карта или документ който да ти казва къде си в нарушение и къде не.................
е ! да де, ама нал знаеш че у тази пребита държава си требат и документи некви!!!! и с най учофканата кола да си на пъКя ! след като имаш платена застраховка, винетка и ГТП. мисля че може да караш малко по-спокойно!!!! а иначе Илийката от Ловеч шапка му свалям на челяка!!!
ivan_a2 Легионер
Заглавие: Re: Предложение към МДЕТЕКТОРС Чет Ное 24, 2011 12:43 am
Баш-Иманяра написа:
stan960 написа:
е ! да де, ама нал знаеш че у тази пребита държава си требат и документи некви!!!! и с най учофканата кола да си на пъКя ! след като имаш платена застраховка, винетка и ГТП. мисля че може да караш малко по-спокойно!!!! а иначе Илийката от Ловеч шапка му свалям на челяка!!!
вие май сами започвате да си вярвате а?че и невинен бил.я кажи тогава каде тарсиш ти и какво тарсиш?помисли си ти кое ни е престъпното. един савет от мен - регистрирайте си се вие,че да има кого да хващат и да не гонят мен.
VIKING Про-Консул
Заглавие: Re: Предложение към МДЕТЕКТОРС Чет Ное 24, 2011 1:31 am
ivan_a2 написа:
Баш-Иманяра написа:
stan960 написа:
вие май сами започвате да си вярвате а?че и невинен бил.я кажи тогава каде тарсиш ти и какво тарсиш?помисли си ти кое ни е престъпното. един савет от мен - регистрирайте си се вие,че да има кого да хващат и да не гонят мен.
Последната промяна е направена от VIKING на Чет Яну 05, 2012 10:57 am; мнението е било променяно общо 2 пъти
benzin Новобранец
Заглавие: Re: Предложение към МДЕТЕКТОРС Чет Яну 05, 2012 10:50 am
Aбе какви ги говорите бе момчета каква регистрациа бе вие луди ли сте