колега предполагам че се колебаеш между ф75 и гти2500 с фишера съм работил а гарет2500 има един познат според мен гарета е по категоричен и по дълбок ф 75 е доста по лек и удобен. за тежки терени не знам мисля че и двата ще работят еднакво пробвай и двата и който ти пасне успех
за GARRETT-та забрави нестава за такава почва на 100 процента, а за дълбочината му представака и за нея същото мнение (пробвано е за апарата за това говоря така нее случаино) за сравнителна лека почва става дълпоко чуват и двата но за твоита почва XP Goldmaxx или провери в БГ. имаше някаде машина като за теб(http://imperio.bulgarianforum.net/forum-f1/topic-t31.htm)
нема толкова кинти а и искам да е нов според теб ф75 става ли?а иначе съм от Пирдоп
моя съвет е сабери си пари за едно SD2200v2 ако в твоя раион никои не бачка с такива апарати смятаи че всички обекти щте са нови за теб
bolshoi Новобранец
Заглавие: Re: GARRETT ILI FISHER? Пет Фев 20, 2009 5:25 pm
weimas написа:
за GARRETT-та забрави нестава за такава почва на 100 процента, а за дълбочината му представака и за нея същото мнение (пробвано е за апарата за това говоря така нее случаино) за сравнителна лека почва става дълпоко чуват и двата но за твоита почва XP Goldmaxx или провери в БГ. )
По не компетентно мнение не бях чел в този форум.
stran Легионер
Заглавие: Re: GARRETT ILI FISHER? Пет Фев 20, 2009 6:30 pm
weimas написа:
за GARRETT-та забрави нестава за такава почва на 100 процента, а за дълбочината му представака и за нея същото мнение (пробвано е за апарата за това говоря така нее случаино) за сравнителна лека почва става дълпоко чуват и двата но за твоита почва XP Goldmaxx или провери в БГ. имаше някаде машина като за теб(http://imperio.bulgarianforum.net/forum-f1/topic-t31.htm)
Колега weimas с тоя соверенг от три седмици не се оправяш как си се оправил с Гарета интересна работа,че и на 100%.-шампион
weimas Легионер
Заглавие: Re: GARRETT ILI FISHER? Съб Фев 21, 2009 10:05 am
bolshoi написа:
weimas написа:
за GARRETT-та забрави нестава за такава почва на 100 процента, а за дълбочината му представака и за нея същото мнение (пробвано е за апарата за това говоря така нее случаино) за сравнителна лека почва става дълпоко чуват и двата но за твоита почва XP Goldmaxx или провери в БГ. )
ТИ КАТО ИМАШ ПО КОМПЕТЕНТНО ЕЛА ДА МИ ПОКАЖЕШ КАК ТИ РАБОТИ НА УРОДЕНО ТВОЯ ГАРЕТ...... ПЛАЩАМ ТИ ВСИ4КИ РАЗНОСКИ И АКО РАБОТИ ЩЕ СЕ ИЗВИНЯ ПОБЛИ4НО ЗА ИСКАЗВАНЕТО СИ ? ОБАДИМИ СЕ ДА МИ ПОКАЖЕШ ( ПАК ТИ КАЗВАМ АКО РАБОТИ НА УРОДЕНО ТИ ПОЕМАМ ВСИ4КИ НАПРАВЕНИ РАСХОДИ ПО ИДВАНВТО ТИ).
Последната промяна е направена от weimas на Вто Юни 29, 2010 7:31 pm; мнението е било променяно общо 1 път
weimas Легионер
Заглавие: Re: GARRETT ILI FISHER? Съб Фев 21, 2009 10:17 am
stran написа:
weimas написа:
Колега weimas с тоя соверенг от три седмици не се оправяш как си се оправил с Гарета интересна работа,че и на 100%.-шампион
колега аз съм излизал само веднъж с новата машина няма как да се оправя още от първият път , кво да направя като не са ме родили като теб вундеркинд още с по4ването да разбирам и настроивам уреда веднага. На мен ми трябва практика. А за гарета направо блокира на уродено,трима от моите приатели имаха 2500 с приставки и трите бяха кенефи пищи на вси4ко , а за дълбо4ината престажка да не гожорим 4е няма дискиминация(искаралисме около 1 тон железа и вадиш много боклуци , ина4а на нормална и ниско минерализирана пов4а работи и то доста добре но на уродено не става за НИЩО .
stater Про-Консул
Заглавие: Re: GARRETT ILI FISHER? Съб Фев 21, 2009 10:31 am
weimas написа:
stran написа:
weimas написа:
колега аз съм излизал само веднъж с новата машина няма как да се оправя още от първият път , кво да направя като не са ме родили като теб вундеркинд още с по4ването да разбирам и настроивам уреда веднага. На мен ми трябва практика. А за гарета направо блокира на уродено,трима от моите приатели имаха 2500 с приставки и трите бяха кенефи пищи на вси4ко , а за дълбо4ината престажка да не гожорим 4е няма дискиминация(искаралисме около 1 тон железа и вадиш много боклуци , ина4а на нормална и ниско минерализирана пов4а работи и то доста добре но на уродено не става за НИЩО .
Моят съвет е нито едното нито другото.За Garrett коментара ми е един:елитни боклуци а за Fisher хубави бяха старите модели като 1266 например новите са масово произведени в Тайланд Сингапур и за мен не струват.Та по-добре Whites или Minelab от който и ще да е модел.
напълно съм съгласен с колегата stater пари се печелят трудно и трябва да се инвестират разумно
stran Легионер
Заглавие: Re: garrett Съб Фев 21, 2009 4:48 pm
weimas написа:
stran написа:
weimas написа:
"трима от моите приатели имаха 2500 с приставки" Тримата едновременно си ги купиха и чак тогава разбраха че са "кенефи" или един по един се набутаха? Чел съм доста пъти опътването и не видях да пише че " дълбо4ината престажка" има дискриминация. За сметка на това в същото това опътване препоръчват поне 10 часа работа с автоматичните настройки и 100 часа работа с машината за да разбереш как работи. Аз самият имам машината от скоро и не я познавам добре, затова и не давам съвети на колегата който пита. Дразни ме факта, че мнение изказват хора, който са носели лопатата и са копали на някой колега с Гарет, който не се знае колко е работил с него и дали въобще е било модела за който говорим. Действително не всеки се е родил вундеркинД и за това трябва да прочетем добре и по няколко пъти опътването за да видим какви функции има машината за работа на Уродено.
П.П.weimas колегата болшой е толкова по-напред от теб в материята, че срещу него да бягаш не можеш да го стигнеш и едва ли щи ти разреши и лопатата да му носиш даже. Поздрави.
ТИ КАТО ИМАШ ПО КОМПЕТЕНТНО ЕЛА ДА МИ ПОКАЖЕШ КАК ТИ РАБОТИ НА УРОДЕНО ТВОЯ ГАРЕТ...... ПЛАЩАМ ТИ ВСИ4КИ РАЗНОСКИ И АКО РАБОТИ ЩЕ СЕ ИЗВИНЯ ПОБЛИ4НО ЗА ИСКАЗВАНЕТО СИ ? ТЕЛА МИ Е 0877572032 ОБАДИМИ СЕ ДА МИ ПОКАЖЕШ ( ПАК ТИ КАЗВАМ АКО РАБОТИ НА УРОДЕНО ТИ ПОЕМАМ ВСИ4КИ НАПРАВЕНИ РАСХОДИ ПО ИДВАНВТО ТИ).
Последното нещо, което ми идва на акъла е да отворя школа по металдететинг. Ако спора ни се беше състоял преди 15 - 18 години, сто на сто щях да се вържа. Бих ти отворил очите как се работи с Гарет, но начина ти на изказване е доста нагъл и заядлив. Затова ще се съглася с теб, че Гарет 2500 е най-големият боклук, който съществува на пазара. Колеги, не купувайте Гарет , ако не сте сигурни, че сте по-умни от него. Просто от любопитство, колега weimas, би ли ми препоръчал машина, която да има дълбочина над 40 см и сигурна дискриминация. Или машина, която да има дискриминация и да бърка над стандартната дълбочина. Цената няма значение. Марката също. Колега stran , благодаря ти за подкрепата, но в случая правиш лоша услуга на мен и на себе си. Остави колегите да работят с всичко останало, надявам се някой ден да минем след тях, защото не останаха обекти вече. Пожелавам успех на абсолютно всички колеги. Едва ли вече ще ме видите да пиша в този форум, защото летвата падна ужасно. Ако някой се интересува от настройките на Гарет 2500 да ми пише на лични. Бих му помогнал, стига да не е отвратително самонадеян.
трима от моите приатели имаха 2500 с приставки" Тримата едновременно си ги купиха и чак тогава разбраха че са "кенефи" или един по един се набутаха? Чел съм доста пъти опътването и не видях да пише че " дълбо4ината престажка" има дискриминация. За сметка на това в същото това опътване препоръчват поне 10 часа работа с автоматичните настройки и 100 часа работа с машината за да разбереш как работи. Аз самият имам машината от скоро и не я познавам добре, затова и не давам съвети на колегата който пита. Дразни ме факта, че мнение изказват хора, който са носели лопатата и са копали на някой колега с Гарет, който не се знае колко е работил с него и дали въобще е било модела за който говорим. Действително не всеки се е родил вундеркинД и за това трябва да прочетем добре и по няколко пъти опътването за да видим какви функции има машината за работа на Уродено.
П.П.weimas колегата болшой е толкова по-напред от теб в материята, че срещу него да бягаш не можеш да го стигнеш и едва ли щи ти разреши и лопатата да му носиш даже. Поздрави.
Нали са много велики вашите машини и за теб и за "балшой" само едно, НА МОИ РАЗНОСКИ И ДВАМАТА С ВАШИТЕ МАШИНИ ДА МИ ДЕМОНСТРИРАТЕ . ТЕЗИ ПРИКАЗКИ СМЕ ГИ СЛУШАЛИ кои откаде...... и колко сме велики на думи и във форума, КОГАТО СТЕ ГОТОВИ МИ ПИШЕТЕ ДА СЕ УГОВОРИМ ИЛИ ПО ДОБРЕ МИ ЗВАНЕТЕ. И тогава ще си говорим кои от каде се връща ,кои каде отива и кои на кого лопатата е държал. И освен това незнам да има друг монетар на гаред дълб.претставка освен 2500 .
Последната промяна е направена от weimas на Вто Юни 29, 2010 7:35 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти