Заглавие: Мнения за Пират 2 в 1 Нед Ное 20, 2011 8:03 pm
Здравейте колеги понеже мисля да си купя от дадения модел,искам да чуя мнения от колеги за него!
pe6ternqka Новобранец
Заглавие: zdr,kolega nese zamislqi aparata e mnogo dobar, daje mislq 4e aparatite na nasko sa edni ot nai dobrite imam sa6tiq i se darji mnogo dobre na sekvi po4vi kupuvai go nese zamislqi. Вто Ное 22, 2011 1:40 pm
don написа:
Здравейте колеги понеже мисля да си купя от дадения модел,искам да чуя мнения от колеги за него!
ztec Консул
Заглавие: Re: Мнения за Пират 2 в 1 Вто Ное 22, 2011 2:10 pm
Добър е апарата 1 Добра дискриминация 2 Авто режима му е много стабилен. 3 Лесно се настройва ръчно 4 Добра дълбочина както на авто. режим така и на ръчен. 5 Добро и отворено отношение на производителя към клиентите. Като цяло апарата си струва парите сигурен съм че ще ти хареса.
adminn Admin
Заглавие: Re: Мнения за Пират 2 в 1 Вто Ное 22, 2011 3:21 pm
За колко пари е?
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
Гост Гост
Заглавие: Re: Мнения за Пират 2 в 1 Вто Ное 22, 2011 5:47 pm
don написа:
Взимай бих казал и аз.
laki Консул
Заглавие: по темата Вто Ное 22, 2011 6:35 pm
Ето тук има подробности за цени и модели.Сьс сигурност зная ,че сьвсем скоро време ще има нов модел работещ на 14кХц. http://imperio.dir.bg/_wm/catalog/item.php?did=208106&df=14&dflid=3
LAV DJOI Легионер
Заглавие: Re: Мнения за Пират 2 в 1 Вто Ное 22, 2011 10:04 pm
Отличен апарат,дълбок,стабилен, нормална цена. на майстора
shumi Новобранец
Заглавие: Re: Мнения за Пират 2 в 1 Вто Ное 22, 2011 10:14 pm
и аз сам за апарата,обадисе директно на него и се разберете ...
don Про-Консул
Заглавие: Re: Мнения за Пират 2 в 1 Вто Ное 22, 2011 11:38 pm
Апарата го видях на събора в Кърджали,и останах с добри впечетления!Исках мнения на колеги работили с него ,защото за 1 час не може да видиш всичко в него. И по интересно ми е някой работил ли е с новия модел,и кога ще е напълно готов?
apolon Про-Консул
Заглавие: Re: Мнения за Пират 2 в 1 Сря Ное 23, 2011 7:44 am
pgd Консул
Заглавие: Re: Мнения за Пират 2 в 1 Вто Ное 29, 2011 9:57 am
колеги, вчера работих с ПИРАТ 2в1 останах с много добри впечатления за апарата като начало детектора се грундира перфектно и мисля че няма да е проблем и за хора които не са работили с метал детектор до сега.Второ работата и в ръчен и фиксиран грунд е с задоволяващи параметри като дълбочина ......не си носих ролетка но за пример веднага давам изкопах консерва на 3 мои педи около 70 см като си даде сигнал който няма как да подмине човек .Дискриминацията също е на много добро ниво.Звука е много приятен за ухото. Като цяло апарата е страхотен и си струва всяка стотинка
maradji1 Легионер
Заглавие: Re: Мнения за Пират 2 в 1 Вто Ное 29, 2011 10:54 am
пирата е супер много лесен за работа а и на добра цена,
AlexP Про-Консул
Заглавие: Re: Мнения за Пират 2 в 1 Вто Ное 29, 2011 1:18 pm
pgd написа:
колеги, вчера работих с ПИРАТ 2в1 останах с много добри впечатления за апарата като начало детектора се грундира перфектно и мисля че няма да е проблем и за хора които не са работили с метал детектор до сега.Второ работата и в ръчен и фиксиран грунд е с задоволяващи параметри като дълбочина ......не си носих ролетка но за пример веднага давам изкопах консерва на 3 мои педи около 70 см като си даде сигнал който няма как да подмине човек .Дискриминацията също е на много добро ниво.Звука е много приятен за ухото. Като цяло апарата е страхотен и си струва всяка стотинка
По-дълбок ли е от Golden Mask 3+?
pgd Консул
Заглавие: Re: Мнения за Пират 2 в 1 Вто Ное 29, 2011 1:34 pm
не знам аз имам маска1 от нея пирата е по дълбок
AlexP Про-Консул
Заглавие: Re: Мнения за Пират 2 в 1 Вто Ное 29, 2011 1:44 pm
Аз имах ГМ3+, но го продадох. На лека почва беше много дълбок, но на орудено беше зле. Ако някой ден ми се отдаде възможност да тествам детектор Pirat и ми хареса, сигурно и аз ще си купя такъв. Вече нищо не купувам без първо да го тествам.
don Про-Консул
Заглавие: Re: Мнения за Пират 2 в 1 Вто Ное 29, 2011 3:43 pm
pgd новия модел ли тества на 14 к херца с новата кутия или стария?
hamido Про-Консул
Заглавие: Re: Мнения за Пират 2 в 1 Нед Дек 04, 2011 10:17 pm
don написа:
Апарата го видях на събора в Кърджали,и останах с добри впечетления!Исках мнения на колеги работили с него ,защото за 1 час не може да видиш всичко в него. И по интересно ми е някой работил ли е с новия модел,и кога ще е напълно готов?
Няма начин да не сме се видили в събора- Кърджали и какво стана купили си Пиратчето?? Наистина се справяше добре(Наско) сравннение с Мерчев поне на мен така мисе стори... Приказвам с един с някакъв Хектор-3 и се чудя ДАЛИ има разлика между >пират 2/1 и Хектор-3 ???????????
В този живот всички неприятности идват от малкото четене!
laki Консул
Заглавие: по темата Пон Дек 05, 2011 9:47 am
Колега ,какво имаш в предвид-каква е разликата в работата между двата апарата ПИРАТ И ХЕКТОР ЛИ????Конкретизирай вьпроса си??
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Мнения за Пират 2 в 1 Пон Дек 05, 2011 12:04 pm
Нищо общо няма между двата апарата... https://www.youtube.com/watch?v=5bn0R3MCGiQ&feature=player_embedded#!
sitalk Джадай
Заглавие: Re: Мнения за Пират 2 в 1 Пон Дек 05, 2011 6:46 pm
AlexP написа:
Аз имах ГМ3+, но го продадох. На лека почва беше много дълбок, но на орудено беше зле. Ако някой ден ми се отдаде възможност да тествам детектор Pirat и ми хареса, сигурно и аз ще си купя такъв. Вече нищо не купувам без първо да го тествам.
Ако си пускал ръчния режим на орудено,зле е .Но ако си работил на автоматичен и казваш зле,чудно.