Заглавие: Re: ОБЩО СЪБРАНИЕ НА ФЕДЕРАЦИЯТА ПО МЕТАЛДЕТЕКТИНГ 20.11.2011 Пет Ное 25, 2011 10:00 pm
vaskonti написа:
....
Човеко ти чувал ли си че в БГ има закони, а не картончета, слез на земята....
Kъсмет на всички!
metalotarsach Новобранец
Заглавие: Re: ОБЩО СЪБРАНИЕ НА ФЕДЕРАЦИЯТА ПО МЕТАЛДЕТЕКТИНГ 20.11.2011 Пет Ное 25, 2011 10:09 pm
Не става въпрос за некакви картончета а за членски карти на БНФМ те дават някой привилегий но мишоците няма как да го разберат сврели се в мишите си дупки.Време е да излезете да видите че има и друг свят не е само вашия миши.Тогава ще променим законите
Petronii Цезар
Заглавие: Re: ОБЩО СЪБРАНИЕ НА ФЕДЕРАЦИЯТА ПО МЕТАЛДЕТЕКТИНГ 20.11.2011 Пет Ное 25, 2011 10:26 pm
Стан написа:
Много пъти съм казвал, че съществуването на тази Федерация има смисъл, само ако се направят специални законни полигони, където членовете й да практикуват хобито, а извън тези полигони търсенето с металотърсач винаги ще бъде престъпление. В този ред на мисли, Монетарката е напълно прав, че едно картонче, на което пише, че си член на Федерацията, нищо не значи, това не ти дава право да ходиш по гори и чукари с металотърсач - това може да го прави само археолог с регистриран металотърсач, при това не сам, а като част от археологическа експедиция, организирана по всички правила на закона.
От прости хора единствено просто мислене може да се очаква , затова музеите са ни са пред разпадане в цялата страна и в тях няма нищо, защото простите археолози предпочитат да краднат и ако ги застрашава нещо реват на умрело. Абе аланколу , по тая логика като си купиш кола ,трябва само на полигон да я караш, ако си купиш ловна пушка да стреляш само в обора . Такива идеи се раждат само в ограничените глави на промити мозъци в стил диктатури и тоталитарни режими ,без да зачитат интересите на обикновените хора. Пич , ако дадеш пример къде в света в напреднала и нормална държава има подобно нещо , съм готов да си ударя апарата в земята .
vaskonti Преторий
Заглавие: Re: ОБЩО СЪБРАНИЕ НА ФЕДЕРАЦИЯТА ПО МЕТАЛДЕТЕКТИНГ 20.11.2011 Пет Ное 25, 2011 10:34 pm
Човеко ти чувал ли си че в БГ има закони, а не картончета, слез на земята....
те пък едни закони та свят да му се завие на човек. Това с "картончетата"не го разбрах добре. Би ли си дописал поста
sitalk Джадай
Заглавие: Re: ОБЩО СЪБРАНИЕ НА ФЕДЕРАЦИЯТА ПО МЕТАЛДЕТЕКТИНГ 20.11.2011 Пет Ное 25, 2011 11:10 pm
Бат Станчо,знам че много умееш да точиш локуми. Защо не дойдеш веднъж на Събрание или Събор и там да кажеш какво искаш и какво не.Никой няма да ти попречи.Кажи си мнението.Дай идея.Ако пък не щеш да участваш в БНФМ,защо поне не млъкнеш веднъж завинаги. Въпреки строгите и понякога несправедливи закони,все пак такава федерация се осъществи.И в место да се подкрепя,някои иска да я няма.Ти май си един от тях. Кажи тогава защо?
handjata Консул
Заглавие: Re: ОБЩО СЪБРАНИЕ НА ФЕДЕРАЦИЯТА ПО МЕТАЛДЕТЕКТИНГ 20.11.2011 Пет Ное 25, 2011 11:21 pm
Petronii написа:
Стан написа:
Много пъти съм казвал, че съществуването на тази Федерация има смисъл, само ако се направят специални законни полигони, където членовете й да практикуват хобито, а извън тези полигони търсенето с металотърсач винаги ще бъде престъпление. В този ред на мисли, Монетарката е напълно прав, че едно картонче, на което пише, че си член на Федерацията, нищо не значи, това не ти дава право да ходиш по гори и чукари с металотърсач - това може да го прави само археолог с регистриран металотърсач, при това не сам, а като част от археологическа експедиция, организирана по всички правила на закона.
От прости хора единствено просто мислене може да се очаква , затова музеите са ни са пред разпадане в цялата страна и в тях няма нищо, защото простите археолози предпочитат да краднат и ако ги застрашава нещо реват на умрело. Абе аланколу , по тая логика като си купиш кола ,трябва само на полигон да я караш, ако си купиш ловна пушка да стреляш само в обора . Такива идеи се раждат само в ограничените глави на промити мозъци в стил диктатури и тоталитарни режими ,без да зачитат интересите на обикновените хора. Пич , ако дадеш пример къде в света в напреднала и нормална държава има подобно нещо , съм готов да си ударя апарата в земята .
аз имам въдици,и ще си ловя риба в мивката,или в тоалетната чиния и полигон ще си направя,и знаете ли колко разходи спестявам
Petronii Цезар
Заглавие: Re: ОБЩО СЪБРАНИЕ НА ФЕДЕРАЦИЯТА ПО МЕТАЛДЕТЕКТИНГ 20.11.2011 Пет Ное 25, 2011 11:38 pm
handjata написа:
Petronii написа:
Стан написа:
аз имам въдици,и ще си ловя риба в мивката,или в тоалетната чиния и полигон ще си направя,и знаете ли колко разходи спестявам
А я се сетих друго , трябва да се въведе закон всеки дипломиран археолог да се позволява да практикува само в собствения му двор поради големите поразий,които причинява на културното наследство , най-много да ги допускат до специално пригодени за целта полигони в университетите с опознавателна цел . Иначе има голяма опаснос и малкото останало,от което са окраднали и унищожили да оцелее.
stan960 Джадай
Заглавие: Re: ОБЩО СЪБРАНИЕ НА ФЕДЕРАЦИЯТА ПО МЕТАЛДЕТЕКТИНГ 20.11.2011 Пет Ное 25, 2011 11:53 pm
Ре -sitalk- -Туй за кой са отнася бе баце -Веке сме двамина със сходни никове -тарикатът да го иба ми е взел ника само че използвал кирилица и тъпия комп естествено не реагира -може би шъ сменъ моя ник но без аватара та да са отличаваме щот очевидно админите нещат да го маанат тоя де са крие зад гърбо ми........................ -PS -Пък и може да си замълча завинаги както казваш,и без това играта затъпя и нема нужда що да светиш на незрящите в тъмата они така и така са си слепи.............................
VIKING Про-Консул
Заглавие: Re: ОБЩО СЪБРАНИЕ НА ФЕДЕРАЦИЯТА ПО МЕТАЛДЕТЕКТИНГ 20.11.2011 Съб Ное 26, 2011 1:15 am
тава не требе да го правиш колегааа...по-добре му мини ти зади гърбо ТОА БОКЛУК мое да са го банали що обрущаш внимание не все са слепички ситалците и те са двамина майсичко зе да са объркава ,не моа да са сета кой съм .....
sitalk Джадай
Заглавие: Re: ОБЩО СЪБРАНИЕ НА ФЕДЕРАЦИЯТА ПО МЕТАЛДЕТЕКТИНГ 20.11.2011 Съб Ное 26, 2011 9:02 am
VIKING написа:
тава не требе да го правиш колегааа...по-добре му мини ти зади гърбо ТОА БОКЛУК мое да са го банали що обрущаш внимание не все са слепички ситалците и те са двамина майсичко зе да са объркава ,не моа да са сета кой съм .....
Ситалци двамина? Май наистина си се объркал
vaskonti Преторий
Заглавие: Re: ОБЩО СЪБРАНИЕ НА ФЕДЕРАЦИЯТА ПО МЕТАЛДЕТЕКТИНГ 20.11.2011 Съб Ное 26, 2011 11:03 am
Sitalk си е само един и си е много свестен за разлика от други. То и втория Стан е без цифри след името та си се различават. Абе вие няма ли да излизате да си пробвате късмета ами седите пред компютрите. Аз изчезвам
VIKING Про-Консул
Заглавие: Re: ОБЩО СЪБРАНИЕ НА ФЕДЕРАЦИЯТА ПО МЕТАЛДЕТЕКТИНГ 20.11.2011 Съб Ное 26, 2011 2:37 pm
И аз знам чее един ма нети излизаше снимката колега само името сега я виждам та затова компа ли нещо ми праави
ОБЩО СЪБРАНИЕ НА ФЕДЕРАЦИЯТА ПО МЕТАЛДЕТЕКТИНГ 20.11.2011