Заглавие: Някои да помага! Как се работи с Sovereign GT? Пон Фев 16, 2009 11:46 pm
ако някои е работил да казва как се работи
Magikman Консул
Заглавие: Re: Някои да помага! Как се работи с Sovereign GT? Вто Фев 17, 2009 8:55 pm
Дай ми имейл на лични и ще ти пратя инструкция на руски език.Хубава машина си си взел,май и аз яще си взема такава.
MN Легионер
Заглавие: Re: Някои да помага! Как се работи с Sovereign GT? Сря Фев 18, 2009 9:24 pm
КОЛЕГА СПРАВИ ЛИ СЕ???
weimas Легионер
Заглавие: Re: Някои да помага! Как се работи с Sovereign GT? Сря Фев 18, 2009 9:28 pm
MN написа:
КОЛЕГА СПРАВИ ЛИ СЕ???
а нее бе... само дето ме тормози алуминия постояно , иначе няма грешка. Като си ида ще я пробвам и на уродено как се държи но иначе за сега съм доволен и то много...... от резултатите
MN Легионер
Заглавие: Re: Някои да помага! Как се работи с Sovereign GT? Сря Фев 18, 2009 9:32 pm
ОК.значи няма ядове.с каквото мога ще помагам
weimas Легионер
Заглавие: Re: Някои да помага! Как се работи с Sovereign GT? Сря Фев 18, 2009 9:33 pm
Magikman написа:
Дай ми имейл на лични и ще ти пратя инструкция на руски език.Хубава машина си си взел,май и аз яще си взема такава.
аз почти си я преведох от английски но има някои неща които не ги разбрах (се пак едно е обикновен анг. друго е технически термини когато има) дано на руски да е по лесно да ги разбера . weimas@abv.bg МИ Е МЕИЛА прати ми я когато можеш благодаря предварително
weimas Легионер
Заглавие: Re: Някои да помага! Как се работи с Sovereign GT? Сря Фев 18, 2009 9:34 pm
MN написа:
ОК.значи няма ядове.с каквото мога ще помагам
взе ли нова машина вече ???????
MN Легионер
Заглавие: Re: Някои да помага! Как се работи с Sovereign GT? Сря Фев 18, 2009 9:59 pm
звъня по телефона че ще идвам ама никой не вдига,и да не стане така че ще отида и да няма никой?? иначе съм подготвен
weimas Легионер
Заглавие: Re: Някои да помага! Как се работи с Sovereign GT? Сря Фев 18, 2009 10:08 pm
MN написа:
звъня по телефона че ще идвам ама никой не вдига,и да не стане така че ще отида и да няма никой?? иначе съм подготвен
втора ръка ли е или нова?ако е втора да нее някоя обява менте ? само да идеш и наистина да няма никои.Малко останаха чесните хора по тоя свят
pet1r90 Цезар
Заглавие: Re: Някои да помага! Как се работи с Sovereign GT? Сря Фев 18, 2009 10:15 pm
MN написа:
колега прати му едно sms може да има д1лгоже 4овека и да си мисли 4е от там му званьнят