Здравейте, идва зимата и се налага да купим някакви обувки защото войнишките ми кубинки ме изоставиха Търся 40 номер кубинки по възможност с "подплата" (вълна) вътре, запазени. Максимална цена 50 лева ! Предлагайте
Здравейте, идва зимата и се налага да купим някакви обувки защото войнишките ми кубинки ме изоставиха Търся 40 номер кубинки по възможност с "подплата" (вълна) вътре, запазени. Максимална цена 50 лева ! Предлагайте
Имам чисто нов чифт военни кубинки 40 номер за инфо 0898 696 172
dobo67 Про-Консул
Заглавие: кубинки Чет Апр 11, 2013 8:00 pm
Продавам №40 офицерски кафяви чисто нови 40лв 0899 315 700
Имам като за тебе кубинки зимни от най-новия образец вътре с вълнена подплата . 0898 696 172
[quote="citylan"]Здравейте, идва зимата и се налага да купим някакви обувки защото войнишките ми кубинки ме изоставиха Търся 40 номер кубинки по възможност с "подплата" (вълна) вътре, запазени. Максимална цена 50 лева ! Предлагайте [/quote] аз имам един чифт войнишки кубинки останаха от казармата 41 номер ако искаш да ти ги подаря -а, има гъбички те са бонус
аз имам един чифт войнишки кубинки останаха от казармата 41 номер ако искаш да ти ги подаря -а, има гъбички те са бонус
Кирка голяма работа си! Пич с голяма чувство за хумор.
Сега до колегата, който търси кубинки. колега , ако имаш път до Благоевград , между Дупница и Бл-д , поне 5 сергии има с войнишки вещи и кубинки с всякакъв номер и то за около 40лв. Има и нови за същата сума и носени по-евтини. ако имаш път можеш да си намериш! Успех!
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Понякога за да бъде истинско приятелството е нужен и скалпел!!!
slavi7640 Новобранец
Заглавие: здр Нед Апр 28, 2013 9:13 pm
Имам от най-новия образец военни 42 , които ще ти станат. висока подметка и са много по добри от старите буклуци. ако те интересува 0898 696 172