Форум за Металотърсачи www.imperio.biz
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Форум за Металотърсачи www.imperio.biz

Металотърсачи България. Форум за мнения за металдетектори и металдетектинг. Спортен клуб по металдетектинг MDETECTORS

ИндексИндекс  ГалерияГалерия  Мнениея за МеталотърсачиМнениея за Металотърсачи  ТърсенеТърсене  Последни снимкиПоследни снимки  Регистрирайте сеРегистрирайте се  Вход  Списание IMPERIO.BGСписание IMPERIO.BG  
Клондайк Металотърсачи
Металотърсач от Клондайк
Съвет за избор на металотърсач
Съвет за избор на металотърсач
ОФИЦИАЛЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ

Keywords
пират голден nexus miladinka wave nokta Майнлаб нишани Minelab маск lorenz Coil МЕТАЛОТЪРСАЧИ kupuvam врътка deus tesoro prodavam TEKNETICS Spectrum VANQUISH mask Simplex грунда GOLD Fisher

отговарям ви

Go down 
+9
pumata2003
Pukanka
ivanasen
asparuh
dante.bg977
traqn
SAGITTARIUS
pet1r90
inranxan2000
13 posters
Иди на страница : Previous  1, 2
АвторСъобщение
EXTERMINATE
Про-Консул
Про-Консул
EXTERMINATE

отговарям ви - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: отговарям ви   отговарям ви - Page 2 EmptyСъб Ное 24, 2012 11:03 pm

кви дивотии ми приказвате тука бре неколко месеца ме нема и усирате форума без мене а аз ударих малко златце ама духове ма ни гонят само кат сам на по джонга или бутилка уиски това ми са привиждат пламаци rendeer и таласъми ве дявол ilies031:

както винаги сме си най веселата компания ХD :yes: :soif100: на маса
Върнете се в началото Go down
TyT
Легионер
Легионер

отговарям ви - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: отговарям ви   отговарям ви - Page 2 EmptyСъб Ное 24, 2012 11:13 pm

здравейте колеги един съвет пазете се,клетви или не те съществуват.
Върнете се в началото Go down

отговарям ви
Върнете се в началото 
Страница 2 от 2Иди на страница : Previous  1, 2

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Форум за Металотърсачи www.imperio.biz :: Общи форуми :: Благи приказки-
Идете на: