Как да намериш втора ръка като никой не си го е закупил...Или апарата е толкова добър, че който го е купил вади гърнета и казани и мълчи като "комунист на разпит ". Бях попитал за отзиви за апарата, ако някой е работил с него ама освен клипа с гърнето друго не се появи във форума... П.п Нека написаното не се тълкува, че имам нещо против апарата или съм недоволен от него !Просто търся мнение на колега за реална работа по полята,ливадите,дворовете и дъбравите. Айде останете си със здраве.
lomidol Цезар
Заглавие: Re: КУПУВАМ Golden Mask Pulse Ver.1.0. Чет Авг 25, 2011 10:04 am
И аз чакам с нетърпение някакви отзиви,ама няма. Дали да не си ъпгрейна Ф75то за този уред ,незнам.
Radislav Цезар
Заглавие: Re: КУПУВАМ Golden Mask Pulse Ver.1.0. Чет Авг 25, 2011 6:02 pm
Да се надяваме, че за Коледа ще го пуснат промоционален за 1000 eur и ще си купим по един нов-новеничак.
Как да намериш втора ръка като никой не си го е закупил...Или апарата е толкова добър, че който го е купил вади гърнета и казани и мълчи като "комунист на разпит ". Бях попитал за отзиви за апарата, ако някой е работил с него ама освен клипа с гърнето друго не се появи във форума... П.п Нека написаното не се тълкува, че имам нещо против апарата или съм недоволен от него !Просто търся мнение на колега за реална работа по полята,ливадите,дворовете и дъбравите. Айде останете си със здраве.
Знам само че този модел е продаван в БГ и навън но колко броя може да отговори само производителя ако иска разбира се...По твоята логика апарата трябва да е добър - аз лично мисля че е така - но това са само догадки времето ще покаже дали е така...
Предполагам, че апарата е доста добър, но за съжаление не може да се види и пробва някъде реално...А то сиренцето дали е хубаво разбираш, когато го опиташ...Високата цена (на фона на другите PI апарати продавани в Бг) не е критерий за нищо. Чувал съм, че в Монтана имат полигон -дали апарата не е изпробван там ?На колко какво хваща ? Хайде някой няма ли да изкаже мнение...???