Заглавие: Продавам статик-елиминатор Вто Авг 09, 2011 9:49 am
Здравейте, продавам статик-елиминатор, "домашно" производство, по схема от "Как да открием големите съкровища". В пълна изправност, електродите покриват 8 л.м., захранване 12 V (не е включено). Забележка: липсва защитата от неправилно включване!
Цена 20 лв. (+ 5 лв със споменатата книга) Намира се във Враца. При интерес, моля на ЛС
ПП Ползва се, като допълнение при търсене с дистанционни скенери от типа на Омнитрон.
Понеже някои от вас се поинтересуваха какъв е принципа на работа на уреда, качвам снимка с описанието
Относно ефективността, за съжаление не мога да коментирам, защото настоящата продажба е услуга, която правя на мой познат. Аз лично съм скептично настроен към подобен тип търсене, но не го и познавам добре. Така че не дискутирам, а само продавам. Поздрави
PS Само да допълня, че електродите са стоманени с ефективна дължина 28 см.
Както пише в описанието - електрониката трябва да е херметично затворена залята с епоксидна смола против влага и мога да кажа че това уредче описано в книгата работи безупречно ако се изпълни правилно изработката... http://prikachi.com/images/657/3669657W.jpg
Нямам представа дали и доколко е важна"заливката", мога само да кажа, че е ползвана кутия от джобен транзистор, залепена в последствие. Има двуцветен светодиод и с мултиметър може да се регистрира последователното подаване на ток на двата изхода. Май с това се изчерпаха всичките ми познания по тази машинка. Приятна вечер!
tonni Новобранец
Заглавие: Re: Продавам статик-елиминатор Сря Авг 10, 2011 9:43 am
Тъй като нямам възможност за сега да пращам ЛС, моля за запитвания да ползвате темата или да ми пратите на лични мейл на който да ви отговоря.
Още малко на заем от кногата на Н. Йорданов по темата
Колеги този уред от вида на елктроните багети ли е защото несъм много запознат с тези неща ако е от този вид имам интерес към този уред
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Продавам статик-елиминатор Чет Авг 11, 2011 8:14 am
borisov написа:
Колеги този уред от вида на елктроните багети ли е защото несъм много запознат с тези неща ако е от този вид имам интерес към този уред
Да елиминатор...
tonni Новобранец
Заглавие: Re: Продавам статик-елиминатор Чет Авг 11, 2011 10:16 am
borisov написа:
@borisov Прочетете внимателно текста от снимките, там е обяснено добре за какво служи. Това не са ел багети, a самостоятелно допълнение към тях. Логично е да се предположи, че би могло да е допълнение и към обикновените багети. Ако имате интерес, на лични ми оставете вашият мейл, за уточнения.
И нека се разберем, не пропагандирам молекулярно-честотното търсене, а продавам един брой, доста неугледно изглеждаща машинария на мой познат.