Продавам Ф75 с оригиналната антена и голямата DD-38-30 SEF, с фактура, кутия, книжка на български и остатъчна гаранция 1,5г.Без забележки.Купуван е миналата година от мдетекторс. София може да го изпратя по еконт.Цена твърда-1400лв.
Последната промяна е направена от lomidol на Пон Авг 01, 2011 11:38 am; мнението е било променяно общо 1 път
paolo77 Легионер
Заглавие: болен си маи Чет Юли 28, 2011 9:55 pm
ало момче ти маи неси в ред нещо кои ще даде 1400 при условие че нов е 1490 , ако го даваш със монети това е друг вапрос но и златни трябва да бдат за тая цена.............
lomidol Цезар
Заглавие: Re: F-75 Пет Юли 29, 2011 9:58 am
F75-mega 2 две търсещи сонди цена в MDETEKTORS 1750лв . Махаме 30% - 1346лв. +1,5г.гаранция и фактура
Последната промяна е направена от lomidol на Пет Юли 29, 2011 6:57 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти
paolo77 Легионер
Заглавие: Re: F-75 Пет Юли 29, 2011 12:17 pm
тази мега не е на фишер те не произвеждат такива и ако искаш пога дати дам поне 2 саита кадето се продава със 3 сонди оригинални и с 5 години гаранциа за 845$ което е равно на1140лв аре бегаи сия продаваи на бълъците......
vanhalen Легионер
Заглавие: Re: F-75 Пет Юли 29, 2011 1:04 pm
И що ги продавате тия хубавите уредчета. Втора употреба -максимум 50%
lomidol Цезар
Заглавие: Re: F-75 Пет Юли 29, 2011 6:53 pm
Аз не съм на зор че да правя подаръци, а и коледа е далеко. Който иска евтино, лошо няма нека си търси. Но нека все пак да запазим добрия тон.Тук е форум за металдетектинк където си помагаме с информация и опит.
Дори и да реша да смъкна цената, надали ще го продам точно на вас колега paolo77, тъй като вие се показахте като доста злобен и негативен човек.И не забравяйте че това е само хоби, а не средство за препитание.
paolo77 Легионер
Заглавие: Re: F-75 Пет Юли 29, 2011 10:45 pm
да съгласен съм със вас колега но в случея вие се опитвате да правите на прости хората които те първа са решили да си вземат апаратче а вие бихте измамели със тази цена някои които не разбира ......... и вместо да помогнете ще стане обратното е явно вие сте прав за себеси но небихте нарекли себеси измамник.. !!!! а относно хобито да и там сте прав но явно на повечето от вас заплатите им са доста високи даси взимат апарати по 4-5000 лв само за хоби :-) но и аз така моята е 10000лв и бегам изнивите за кеф..............
Гост Гост
Заглавие: Re: F-75 Пет Юли 29, 2011 11:07 pm
paolo77 написа:
да съгласен съм със вас колега но в случея вие се опитвате да правите на прости хората които те първа са решили да си вземат апаратче а вие бихте измамели със тази цена някои които не разбира ......... и вместо да помогнете ще стане обратното е явно вие сте прав за себеси но небихте нарекли себеси измамник.. !!!! а относно хобито да и там сте прав но явно на повечето от вас заплатите им са доста високи даси взимат апарати по 4-5000 лв само за хоби :-) но и аз така моята е 10000лв и бегам изнивите за кеф..............
Кой пък ще решава че непременно ще е хоби??
Petronii Цезар
Заглавие: Re: F-75 Съб Юли 30, 2011 12:57 am
paolo77 написа:
Мисля малко прибързано изкарваш колегата измамник , по-скоро е измамник този ,който иска да купи апарат за 200лв при положение ,че са дадени 1500 за него. Айде няма нужда да да определяш кое колко струва , едно нещо струва толкова,колкото пари дадат за него и ако тази цена е висока ,колегата ще не ще ,ще я свали. Ти ако имаш пари купуваш , ако не гледаш.
tepes Цезар
Заглавие: Re: F-75 Съб Юли 30, 2011 2:42 am
paolo77 написа:
Не знам кои са тия прости хора дето казваш, че ще бъдат измамени, но със сигурност е много просташко да се пазариш по този начин! Че не взимаш заплата 10000, си виновен единствено ти и никой друг, колкото са ти възможностите, толкова ти плащат! Не ти харесва, не ти стигат парите, обръщаш се и заминаваш, не е нужно да коментираш! Човека си продава апарата, ако иска може да му сложи и тройна цена, защото примерно го цени особено, това си е негов личен проблем, а не твой! Работи, спести пари и ти някой ден ще имаш такава машина, не е нужно да обиждаш и да злобееш! И още нещо, ние "бЕгаме" по нивите защото ни е кеф и това ни е хобито, защото ако ти си изкарваш прехраната по този начин, има само два варианта или да си професионалист археолог или професионанен престъпник! ...А археолог не си, защото за да станеш такъв, със сигурност трябва да имаш завършен трети клас, щото там се учи азбуката!
paolo77 Легионер
Заглавие: Re: F-75 Съб Юли 30, 2011 6:48 am
незнам кои е злобния .....затова спирам да водя диалог със всеки от вас ...... пожелавам ви приатно хоби и несе сърдете не съм искал да обидя никои а ако съм sorry........!!!!!!!!!!!
lomidol Цезар
Заглавие: Re: F-75 Пон Авг 01, 2011 11:39 am
Обявата не е актуална.
batned Про-Консул
Заглавие: Re: F-75 Вто Авг 02, 2011 11:18 am
paolo77 написа:
тази мега не е на фишер те не произвеждат такива и ако искаш пога дати дам поне 2 саита кадето се продава със 3 сонди оригинални и с 5 години гаранциа за 845$ което е равно на1140лв аре бегаи сия продаваи на бълъците......
Колега с това мнение заслужаваш ПОСТОЯНЕН БАН- като гледам натам си се запътил. Първо не е коректно да обсъждаш цена като нямаш никакво намерение да купуваш дадената стока. Всички сме колеги и най-малкото трябва да се уважаваме и да си помагаме и такива постове като твоя с нищо не помагат на никого а само пораждат безмислени спорове. Вярно е че има сайтове в които цените са по ниски от тези в България. Пробвай да купиш от тях колега като не са от Евросъюза и ще ти се изясни за какво става въпрос. От щатите наистина са много изгодни НО не искат да работят с България- казват ние си имаме представител за Европа и те пращат към него. Има и такива които ще ти го продадат но като платиш МИТО ДДС ТРАНСПОРТ и най важното -гаранцията - ако се повреди трябва да го пратиш за ремонт там пак транспортни и Т.Н. И още нещо важно при покупката пълно е с всякакви измамници и риска не си заслужава. Не гледай цените за Щатите те са си за тях - за ЕВРОПА цените са други.Цената на колегата е добра за стока в идеално състояние и с гаранция 1.5 година. Ако има някакви повреди това е друг въпрос. Извинявам се ако съм ви засегнал колега не това ми е била целта. Успех . P.S. Може някой да ти го купи от там и да го донесе или прати НО КАК ще минеш митницата не знам РИСК