Заглавие: Въпрос от начинаещ. Пон Фев 09, 2009 10:01 pm
Здравейте,реших да си взема любителски металдетектор,в момента съм се спрял на два "ZF-1" и "Bounty hunter junior".Въпросът ми е кой от двата е по добър,спрях се на тях заради цената и за това че не съм работил с метал детектор до сега.Мисля че един от двата е добре за начинаещ като мен.Ще съм много благодарен ако някой ми даде съвет.Благодаря Ви предварително!
няма кво да се залъгваш с тия играчки на втория ден ще рабереш какви са им възможностите и ще искаш нещо по добро и в крайна сметка ще се окаже че само си дал 150 лв на вятъра, послушай съвета на колегата нещо с малко копчета като за начало (с автоматични настройки)
ако пък наистина си си навил на пръста да имаш детектор на момента ето едно предложение до 150 лв http://imperio.bulgarianforum.net/forum-f12/topic-t433.htm -предварително заявявам че не съм наясно с машината нито с характеристиките и просто я давам като вариант.
ти от кои краи на балгария си и по точно от каде може да се измисли некоя машина като за те бе имам нешто в предвит .
Кюстендил
много си далеч ако беше кам плевен штехме да измислим нешто
deultum Цезар
Заглавие: Re: Въпрос от начинаещ. Вто Фев 10, 2009 8:43 am
колега ,избора си е твой ,имал съм ZF-1 работи на 3 пръста в земята ,свири на камъни ,не можеш да търсиш сутрин в росата намокри ли се антената става лудница.По скоро е детска играчка отколкото уред за начинаещ .ако мислиш ,че те устроива вземи го .за другия апарат мнение нямам ,но щом White's Prizm 3 или 4 които са около 400 лева са плитки прави си извода сам . Подкрепям колегите да не си даваш парите на вятъра . събери лев и си купи нещо поне втора ръка с автоматичен земен баланс ,а дали бг или друг е личен избор. Успех и кажи какво си решил .
Zf-1 разбрах че не става,а някой да знае нещо за "Baunty Hunters Junior"или "Baunty Hunters Challenger",не успях да намеря никакви технически характеристики,някой ако е работил с такива може да ми даде малко повече инфо.
Zf-1 разбрах че не става,а някой да знае нещо за "Baunty Hunters Junior"или "Baunty Hunters Challenger",не успях да намеря никакви технически характеристики,някой ако е работил с такива може да ми даде малко повече инфо.
сработил сам с баунти хунтар kуик дpаив 2 добра машинка работи стабилно на почти всякав терен неиска никви настройки дескриминатор има ама неварши никва работа ,сигналите от обекти са доста искривени и ако центрираш обекта ще е истинско чудо те ще ти се наложи да покопаш дваисет триисет сантиметра встрани от обекта и когато направиш половин метър дупка ще кажеш страшна машина бати и дълбочината
rovia Новобранец
Заглавие: Re: Въпрос от начинаещ. Вто Фев 24, 2009 12:54 am
Админ: пиши на кирилица!!!
chegevara Новобранец
Заглавие: Re: Въпрос от начинаещ. Чет Фев 26, 2009 9:42 pm
Колегите са много прави,че тези машини наистина не си заслужават. По добре изчакай малко,събери някой лев и си вземи някоя бг. машина втора ръка. Ако си вземеш машина от този клас точно след месец и ще търсиш някой да я продадеш,че да можеш да си вземеш нова (по горен клас).