Заглавие: metalotarsach Evolution Съб Юни 25, 2011 1:15 pm
продавам металотърсач,ръчен и авто грунд, ДД-25см. DD-38x34 антени. i OO antena-25x25 режими: all metal:strelka+20% dalbochina ot posochenite stoinosti.-OOantena диск-отхваляне на по дребни железа full диск-отхваляне на дребни и едри железа включително и фолио. Side effect-на монети,само с малката DD25sm.антена. с уреда е излизано и работено 3-4пати.-провеждане на тест. с DD25sm.-10ст.28см,в земя на ход. 1 лв.36см,в земя на ход с ДД 38x34-10st.33см-//-//- 1 лв. 45см.нормален отчетлив сигнал 50см. тих сигнал медна фолирана платка 10x10-80sm в земята с нормален отчетлив сигнал теста е проведен в режим ДИСК. при full диск-дълбочината спада с по 5-6см.на дадените примерни дълбочини искам да подчертая,че уреда е при чуствителност-без звуков праг.... със звуков праг вдига дълбочината за монета от 5 до 10см в заvисимост от големината и... цената е 600лв.комплект.GP-2700зарядни батерии.автоматично зарядно-изключва при заредени батерии алуминиев stик-общо тегло с DD25antena.1,250кг. с dd38x34-1,600.-OO25x25-1,450
..................................................................................................................................... CLOSE
Последната промяна е направена от www на Чет Юли 21, 2011 10:27 am; мнението е било променяно общо 4 пъти
www Консул
Заглавие: Re: metalotarsach Evolution Съб Юни 25, 2011 8:15 pm
колега,(Side effect)-означава,търсене на странични монети-страничните монети ги засича на същата дълбочина както легналите свжелявам но бартери не ме интересуват
kopa4 Преторий
Заглавие: Re: metalotarsach Evolution Съб Юни 25, 2011 9:47 pm
www написа:
колега,(Side effect)-означава,търсене на странични монети-страничните монети ги засича на същата дълбочина както легналите свжелявам но бартери не ме интересуват
защо го продаваш,ти ли си майстора
www Консул
Заглавие: Re: metalotarsach Evolution Съб Юни 25, 2011 10:48 pm
за левчето сам написал конкретно..на колко го лепери за ВЦО-то сам пропуснал има и вцо-понеже имаше и такова запитване за ОО-антената да поясня-на един от колегите 1 лв. въздушно го засича с тих краен сигнал на 56см. в земята 50см. при средно минерализирана почва.. и не съм имал възможност да го пробвам на плажа в бургас
Последната промяна е направена от www на Чет Юли 14, 2011 10:06 am; мнението е било променяно общо 1 път
maksim12 Консул
Заглавие: Re: metalotarsach Evolution Нед Юни 26, 2011 11:05 am
www написа:
имам го продавам го.. ти си 4-тият които пита,защо го продавам.? всички това питате... за левчето сам написал конкретно..на колко го лепери за ВЦО-то сам пропуснал има и вцо-понеже имаше и такова запитване за ОО-антената да поясня-на един от колегите 1 лв. въздушно го засича с тих краен сигнал на 56см. в земята 50см. при средно минерализирана почва.. и не съм имал възможност да го пробвам на плажа в бургас
какво произвоство е машината и ако може снимки
pet1r90 Цезар
Заглавие: Re: metalotarsach Evolution Нед Юни 26, 2011 10:27 pm
нe че се заяждам колега , но ще е интересно да се види едно клипче