Форум за Металотърсачи www.imperio.biz
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Форум за Металотърсачи www.imperio.biz

Металотърсачи България. Форум за мнения за металдетектори и металдетектинг. Спортен клуб по металдетектинг MDETECTORS

ИндексИндекс  ГалерияГалерия  Мнениея за МеталотърсачиМнениея за Металотърсачи  ТърсенеТърсене  Последни снимкиПоследни снимки  Регистрирайте сеРегистрирайте се  Вход  Списание IMPERIO.BGСписание IMPERIO.BG  
Клондайк Металотърсачи
Металотърсач от Клондайк
Съвет за избор на металотърсач
Съвет за избор на металотърсач
ОФИЦИАЛЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ

Similar topics
Keywords
голден VANQUISH грунда kupuvam Simplex TEKNETICS пират prodavam nexus lorenz врътка GOLD nokta Minelab Coil Майнлаб нишани маск mask tesoro Fisher wave miladinka МЕТАЛОТЪРСАЧИ deus Spectrum

Купувам металдетектор за начинаещи

Go down 
3 posters
АвторСъобщение
Ganni
Новобранец
Новобранец
Ganni

Купувам металдетектор за начинаещи Empty
ПисанеЗаглавие: Купувам металдетектор за начинаещи   Купувам металдетектор за начинаещи EmptyПон Юни 13, 2011 10:39 am

Здравейте колеги, начинаещ съм и разполагам със ограничени средства до към 150 лв. и до тази сума си търся металдетектор втора ръка.Знам че немога да очаквам кой знае какво за тези пари но за съжаление само с тях разполагам.Видях че изпадат от време на време по изгодни машинки но проверих по старите теми и явно всичко е продадено.Така че ако някой има в предвид някоя машинка нека сподели.Може да пише и тук, и на лични.Спрял съм се на марката GARRETT и се надявам да изпадне такава машинка но всичко е късмет.Също така може и някоя българска машинка да потърся но за тях знам много малко.
Благодаря предварително на отзовалите се , и също така с радост бих приел мнения и съвети от по начинаещите.
Върнете се в началото Go down
Dominos
Про-Консул
Про-Консул
Dominos

ПисанеЗаглавие: Re: Купувам металдетектор за начинаещи   Купувам металдетектор за начинаещи EmptyПон Юни 13, 2011 6:18 pm

Събери поне 200лв. и си вземи един гарет аце 150, а новите са по 300лв
За начало ще ти е супер Wink

Не питай старило, питай патило!
apolon
Про-Консул
Про-Консул
apolon

ПисанеЗаглавие: Re: Купувам металдетектор за начинаещи   Купувам металдетектор за начинаещи EmptyПон Юни 13, 2011 10:41 pm

ako te interesuva prodavam BANDITO 2 ima zabeleski v antenata no si backa super zalepena e 250 lv

Купувам металдетектор за начинаещи
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Купувам металдетектор
» Купувам металдетектор...
» Купувам Металдетектор

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Форум за Металотърсачи www.imperio.biz :: Общи форуми :: Купувам - продавам-
Идете на: