Във форума се питат дали същата ще идва на събора или да хващат самолета за Шумен .
imperio Цезар
Заглавие: Re: Френски колеги лъскат бастоня над БГ търсачка Пет Май 06, 2011 4:18 am
Силвия с чекиджии не се занимава. Иди с френските си приятели - воайори да си опънете взаимно по една злобарка зад дувара Белким ви олекне Иначе си естет да та е...ба в монтанската гайда, нема спор
НЕ МИ ПРАЩАЙТЕ ЛИЧНИ - ВЕЧЕ НЕ СЪМ СОБСТВЕНИК И ГЛАВЕН АДМИНИСТРАТОР НА ТОЗИ ФОРУМ, И НА САЙТА IMPERIO.DIR.BG Новите ми сайтове: www.metaldetecting.eu I www.metaldetectings.com I www.moneti.org
maximus_kn Консул
Заглавие: Re: Френски колеги лъскат бастоня над БГ търсачка Пет Май 06, 2011 8:14 am
imperio написа:
Силвия с чекиджии не се занимава. Иди с френските си приятели - воайори да си опънете взаимно по една злобарка зад дувара Белким ви олекне Иначе си естет да та е...ба в монтанската гайда, нема спор
За тоя отговор получаваш бонус - бутилка марково уиски.Пиши ми къде да го изпратя .
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: Френски колеги лъскат бастоня над БГ търсачка Пет Май 06, 2011 10:28 am
imperio написа:
Голлем си Империо, голллем си !!! Не е мой тип иначе бих я уважил, но сега като се замисля ако тате и сложи циликон...., да я тунингова малко, че с тая стага плоска ...., заработила си го е Това се пише във френския форум, там не се коментира вече работата на детекторите а токчетата и други неща на момата .
Ancient Hunter Цезар
Заглавие: Re: Френски колеги лъскат бастоня над БГ търсачка Пет Май 06, 2011 10:30 am
Цитат :
Не го нападайте така човека, не забравяйте че е с голямо сърце, както беше писал някой
4орта Про-Консул
Заглавие: Re: Френски колеги лъскат бастоня над БГ търсачка Пет Май 06, 2011 2:33 pm
Golden Mask написа:
ако тате и сложи циликон...., да я тунингова малко, че с тая стага плоска ...., заработила си го е
Къде пък видя, че е плоска, аз виждам точно обратното? Лисицата като не могла да стигне гроздето нависоко и казала "Хм, то сигурно е кисело"