Не знам доколко си навътре в техниката ,но мисля че баш майсторите няма да ти помогнат. Поне аз от мойте скромни познания бих ти препоръчал няколко, фишер 1266 , тесоро елдорадо или бандидо , също така на уайт класик , интересното е че ми попаднаха два неизвестна марка гаражни правени апарата,и двата бяха почти едни и същи като схема , все едно майстора е един , и си работят много добре , така че уайта е учудващо добър.
Що ли си мисля колега Петроний че не си толкова назад в техниката с детекторите колкото се правиш!?Но очудващо за някои е твоята всеотдайност да помогнеш-кво да се прави професионално изкривяване нали?Понеже ми напомняш на един ЧОВЕК де неще да си има работа с никой вече Ама добре е че най -после призна Уайтса-дойдехме си на думата!!!
Колега сагитариус , ако искаш вярвай ,ако не искаш недей . Елекрониката ми е хоби , детекторите и търсенето също . Всичко на всичко съм си направил два детектора , имам още поне пет налепени платки до някаде и зарязани , защото все пак това ми е хоби и не ми остава време за играчка и особено главите са много занимавка. Всичко друго е интерес ,четене на литература ,сега интернета е огромен извор на информация и не на последно място си коментирахме с друг колега схеми от тази област и доста ми е помогнал защото той много по-отдавна има интерес в тази област ,но не прави апарати ,учудвам му се понеже разбира много от електроника ,напоследък обаче и той го е хванала нервата и нищо не захваща и вече не го интересува това ,а и нещо не ще да споделя вече тънкостите в схемите,не знам каква е причината.
П.П. И това моето не е помощ , много добре знаеш ,че по този начин тук няма как да направиш каквото и да е ,никой няма да му каже какво да направи и как да го направи , не искам да разочаровам човека рано-рано , но все пак ако греша ще се радвам . Много ми е любопитно дали можеме със съвместни усилия и съвети някой да направи детектор , не съм виждал досега подобно развитие.
Последната промяна е направена от Petronii на Съб Апр 16, 2011 10:30 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Някой правил ли е Fisher 1266 ? на схемата му гледам има едно малко трансформаторче дали от някъде може да се намери готово или трябва да си го навивам ?
Някой правил ли е Fisher 1266 ? на схемата му гледам има едно малко трансформаторче дали от някъде може да се намери готово или трябва да си го навивам ?
Вземи изходящ траф от някой стар радиоприемник.
anton_bo2k Новобранец
Заглавие: Re: Mеталодетектор Пон Апр 18, 2011 1:02 am
На каква дълбочина работи Fisher 1266
laki Консул
Заглавие: по темата Съб Апр 23, 2011 4:03 pm
Момчета кажете някоя хубава схема на апарат сьс СТРЕЛКА.Интерисува ме схема на по дьлбок апарат.
laki Консул
Заглавие: по темата Вто Апр 26, 2011 1:28 pm
laki написа:
Момчета кажете някоя хубава схема на апарат сьс СТРЕЛКА.Интерисува ме схема на по дьлбок апарат.
Момчета не бьдете стиснати ами помагайте щото човек до човека допира.
Тук сме качили поне 15 схеми на металотърсачи ,сваляй каквото ти кеф. Няма как да пусна директни линкове.
НЕ МИ ПРАЩАЙТЕ ЛИЧНИ - ВЕЧЕ НЕ СЪМ СОБСТВЕНИК И ГЛАВЕН АДМИНИСТРАТОР НА ТОЗИ ФОРУМ, И НА САЙТА IMPERIO.DIR.BG Новите ми сайтове: www.metaldetecting.eu I www.metaldetectings.com I www.moneti.org
Много ти благодаря човеко.Ако имаш още тук според мен е мястото да ги качиш.
добре няма проблем само не ти давам гаранция че работят , попаднаха ми преди години и ги пазя в компа но нямам представа има ли грешки или са изпитани . В архива са няколко схеми на Snifer , Tesoro silver sabre , някакъв руски , някакъв варненски детектор , Relic Hawk , Anker и някакъв Бг апарат . Дано ти помогнат