Заглавие: малко информация за fisher f70 ??????? Вто Фев 03, 2009 3:07 am
здравей те , попаднах на едно клипче в youtube , тест на fisher f 70 в които тест ми се струва че хваща монета на 45-50 Санта незнам можи и окото да ме л1жи , поразгледах в форома за този апарат но нищо конкретно не намерих , дайте малко инфо за апара????? това е линка - https://www.youtube.com/watch?v=Z5Ouminz_Wk
Последната промяна е направена от pet1r90 на Вто Фев 03, 2009 10:52 pm; мнението е било променяно общо 1 път
imperio Цезар
Заглавие: Re: малко информация за fisher f70 ??????? Вто Фев 03, 2009 7:40 pm
Тая монета трябва да е била с размера на капачка от буркан. F 70 не може да засече монета на такава дълбочина. Силата му е в работа на замърсени терени, табани, местности с неравен терен, и всяка работа при която се изисква добра дискриминация. Също така е добре да се знае че F 75 и F70 стандартно са окомплектовани с различни сонди - F 75 e с DD сонда. форум за металдетектинг и металотърсачи
НЕ МИ ПРАЩАЙТЕ ЛИЧНИ - ВЕЧЕ НЕ СЪМ СОБСТВЕНИК И ГЛАВЕН АДМИНИСТРАТОР НА ТОЗИ ФОРУМ, И НА САЙТА IMPERIO.DIR.BG Новите ми сайтове: www.metaldetecting.eu I www.metaldetectings.com I www.moneti.org
Последната промяна е направена от imperio на Нед Мар 06, 2011 2:46 am; мнението е било променяно общо 1 път
sando Новобранец
Заглавие: F 75 VS TESORO TEJON=? Сря Фев 11, 2009 10:46 am
Империо, направи сравнение между двата модела.F 75 и Tesoro tejon.
pet1r90 Цезар
Заглавие: Re: малко информация за fisher f70 ??????? Пет Фев 13, 2009 9:11 pm
хай де ве никои ли не е работил с так1в апарат дайте малко инфо зa ф70 или 75