Заглавие: Бартер Golden Mask 3 за F5 Съб Апр 02, 2011 2:47 pm
Има ли колега,навит за такъв бартер,от Бургас съм с доплащане от моя страна,маската е с 32 и 20см антета.
astervil Про-Консул
Заглавие: Re: Бартер Golden Mask 3 за F5 Чет Апр 21, 2011 9:10 pm
mitkoo написа:
Има ли колега,навит за такъв бартер,от Бургас съм с доплащане от моя страна,маската е с 32 и 20см антета.
Колега не ти харесва Маската за Бургаският регион?Доста е орудено при нас,че май най добре е импулсна машина.Пък и по на дълбоко бърка.
mitkoo Преторий
Заглавие: Re: Бартер Golden Mask 3 за F5 Пет Апр 22, 2011 8:42 am
Вече съм с F70 с концентрична антена,на орудено е по зле от маската,трябва да си намеря двоино D
astervil Про-Консул
Заглавие: Re: Бартер Golden Mask 3 за F5 Пет Апр 22, 2011 10:10 am
mitkoo написа:
Вече съм с F70 с концентрична антена,на орудено е по зле от маската,трябва да си намеря двоино D
Като за дълбочина ,или дискриминация е по зле Фишера?Би трябвало да е точно обратното.F70 и F75 са почти единтични,а са идеални за нашите райони.Да не е от настройките?То и аз си търся такъв модел Фишер или нещо подобно...!
mitkoo Преторий
Заглавие: Re: Бартер Golden Mask 3 за F5 Пет Апр 22, 2011 11:33 pm
Може и то настроиките да е,взех го преди няколко дена,чакам инструкциите на Български да ми донесат,не съм му свикнал още но първи впечатления на замърсени места е уникален
astervil Про-Консул
Заглавие: Re: Бартер Golden Mask 3 за F5 Съб Апр 23, 2011 11:15 am
mitkoo написа:
Може и то настроиките да е,взех го преди няколко дена,чакам инструкциите на Български да ми донесат,не съм му свикнал още но първи впечатления на замърсени места е уникален
Пробвай го кат за начало на фабричните настройки/има мисля четери/които нямат кой знае колко големи разлики,но все пак влизат в работа.А дискриминацията е велика за нашите места.И аз се точа да взимам F75 но засега съм с хилядарка и недостигат,а е хубаво и една антенка Nel-Tornado да се вземе....
lomidol Цезар
Заглавие: Re: Бартер Golden Mask 3 за F5 Съб Апр 23, 2011 12:35 pm
Вземи си втора употреба, един колега продава F75 с DD сонда за 1160лв.
mitkoo Преторий
Заглавие: Re: Бартер Golden Mask 3 за F5 Съб Апр 23, 2011 5:58 pm
тази антена Nel-Tornado за F 70 ствали колко струва
joro_76 Легионер
Заглавие: Re: Бартер Golden Mask 3 за F5 Съб Апр 23, 2011 7:09 pm
mitkoo написа:
Не е от найстройките колега ,а от сондата и на активно трудно ще проработи. Хубавото му е че е доста бърз и с неговата си сонда за замърсено е просто трепач. Нел торнадо може и да пооправи положението на активно.
mitkoo Преторий
Заглавие: Re: Бартер Golden Mask 3 за F5 Съб Апр 23, 2011 9:44 pm
Някои може ли да ми обесня,тази НОЧ система точно за какво е и как се борави с нея,нещо не ми е ясна
mitkoo Преторий
Заглавие: Re: Бартер Golden Mask 3 за F5 Съб Апр 23, 2011 9:52 pm
възможно ли е да елименирам и най трудните боклуци като алминиеви капачки и щивчета от купиики за бира,без да изтървам дребни монети като 10-20 стотинки примерно.
astervil Про-Консул
Заглавие: Re: Бартер Golden Mask 3 за F5 Нед Апр 24, 2011 12:22 pm
lomidol написа:
Вземи си втора употреба, един колега продава F75 с DD сонда за 1160лв.
Да,познаваме се с Жорето и го имам в предвид.
astervil Про-Консул
Заглавие: Re: Бартер Golden Mask 3 за F5 Нед Апр 24, 2011 2:50 pm
mitkoo написа:
тази антена Nel-Tornado за F 70 ствали колко струва
Става разбира се и за твоя и за F75 и други модели.Цената е около 300лв. нова.
mitkoo Преторий
Заглавие: Re: Бартер Golden Mask 3 за F5 Нед Апр 24, 2011 9:49 pm
В България мисля,че още не се продава Nel-Tornado,поне аз не съм видял.
astervil Про-Консул
Заглавие: Re: Бартер Golden Mask 3 за F5 Пон Апр 25, 2011 9:44 am