Заглавие: Информация за Whites XLT Spectrum Нед Фев 01, 2009 8:28 pm
Колеги купих си Whites XLT Spectrum.Има ли някой от пазарджишко или половдивско който може да ми направи качествени програми за XLT-то.Можем да се видим където каже.Аз лично неможах да си направя свестни.Моля за помощ.
deultum Цезар
Заглавие: Re: Информация за Whites XLT Spectrum Нед Фев 01, 2009 11:00 pm
Ето ти една от добрите програми за XLT . Ако се държи нестабилно намаляш Preamp Gain Докато стане стабилна .При тази програма ще ти свири и железата ,но по този на4ин става 4уствителна на дълбо4ина . А и като гледаш дисплея и VDI числата няма да копаеш когато е желязо . И един трик за XLT , ако доловиш тих(дълбок) сигнал докато търсиш , ускори движението на антената и сигнала ще се изясни . Ето и програмата . Надявам се да съм ти помогнал ....
Berserker Light Target Volume 50 Audio Threshold 25 Tone (Audio Freq.) 220 Audio Disc ON Silent Search OFF Mixed Mode OFF A.C. Sensitiviy 45 D.C. Sensitivity 30 Backlight 0 Viewing Angle 25
PRO OPTIONS: AUDIO
Ratchet Pinpointing ON S.A.T Speed 7 Tone I.D. OFF V.C.O. ON Absolute Value OFF Modulation OFF G.E.B./TRAC Autotrac ON Trac View ON Autotrac Speed 14 Autotrac Offset 1 Trac Inhibit ON Coarse G.E.B. AUTO Fine G.E.B. AUTO
DISCRIMINATION
Accept -50 to + 95 Reject -95 to -51 Learn Accept OFF Learn Reject OFF Recovery Speed 15 Bottlecap Reject 1
DISPLAY
Visual Disc. ON Icons OFF V.D.I. Sensitivity 88 D.C. Phase ON Graph. Averaging ON Graph. Accumulating ON Fade Rate 9
SIGNAL
Transmit Boost ON Transmit Frequency 4 Preamp Gain 15
Гост Гост
Заглавие: Re: Информация за Whites XLT Spectrum Пет Фев 27, 2009 2:34 pm
Последната промяна е направена от peshokn на Чет Фев 18, 2010 6:46 pm; мнението е било променяно общо 1 път
deultum Цезар
Заглавие: Re: Информация за Whites XLT Spectrum Пет Фев 27, 2009 8:40 pm
да Пешо за съжаление намаля дълбочината когато увеличиш дискриминацията.както знаят всички дълбочината е за сметка на дискриминацията , но да ти кажа с тази програма доста добре разпознава цвета дори и да е в дълбочина .просто трябва да гледаш предимно диаграмата на сигнала а не VDI цифрите ,защото повечето пъти те лъжат ,докато диаграмата никога до сега не ме е излъгала .
Гост Гост
Заглавие: Re: Информация за Whites XLT Spectrum Пет Фев 27, 2009 8:47 pm
Последната промяна е направена от peshokn на Чет Фев 18, 2010 6:48 pm; мнението е било променяно общо 1 път
deultum Цезар
Заглавие: Re: Информация за Whites XLT Spectrum Пет Фев 27, 2009 8:54 pm
ами да.взех xlt , но да ти кажа бях се навил за explorer 2 ili se ама не можах да дочакам докато излезе обява и взех този ,но не съжалявам да ти кажа .харесва ми машинката и си я къткам А относно въпросите няма проблем ако знам нещо никога не ми се е свидело да го кажа за да бъда полезен на някой ...
Aemilivs Джадай
Заглавие: Re: Информация за Whites XLT Spectrum Пет Фев 27, 2009 9:35 pm
абе ... кога ще се отучите от тия картинки по дисплея...
Гост Гост
Заглавие: Re: Информация за Whites XLT Spectrum Пет Фев 27, 2009 9:38 pm
Последната промяна е направена от peshokn на Чет Фев 18, 2010 6:49 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Aemilivs Джадай
Заглавие: Re: Информация за Whites XLT Spectrum Пет Фев 27, 2009 9:42 pm
deultum,оная програма дето ми каза за нея ..perm (еди кви си) я видех...намери ме в скайп да ти кажа доразработката си за нея. а тази диаграма....и тя лъже.просто изгаси дисплея защото верноста и е около 60%.когато беше в плевен не иска да дойдеш с мен на търкане да ти покажа 95% вярност на визуализация върху дисплей при засичане на метален обект
Гост Гост
Заглавие: Re: Информация за Whites XLT Spectrum Пет Фев 27, 2009 9:49 pm
Последната промяна е направена от peshokn на Чет Фев 18, 2010 6:45 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Aemilivs Джадай
Заглавие: Re: Информация за Whites XLT Spectrum Пет Фев 27, 2009 9:52 pm
не съм ходил да видя нащо момиче що прай,ама виж сега деба как ме размечта по нея май требе да ида у ресторанта да я видя,а
Гост Гост
Заглавие: Re: Информация за Whites XLT Spectrum Пет Фев 27, 2009 9:58 pm
Последната промяна е направена от peshokn на Чет Фев 18, 2010 6:45 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Aemilivs Джадай
Заглавие: Re: Информация за Whites XLT Spectrum Пет Фев 27, 2009 10:06 pm
коя ? твойта ли? аз сдруго обеждение останах май ....
Гост Гост
Заглавие: Re: Информация за Whites XLT Spectrum Пет Фев 27, 2009 10:08 pm
Последната промяна е направена от peshokn на Чет Фев 18, 2010 6:44 pm; мнението е било променяно общо 1 път
deultum Цезар
Заглавие: Re: Информация за Whites XLT Spectrum Пет Фев 27, 2009 10:12 pm
пак ще говорим по скайпа , но искам да кажа че знам че и диаграмата лъже когато си на активна почва .там само на звук .монетите на активна почва диаграмата ги дава разпръснато (показания които в нормални почви означават желязо) или обръща сигнала т.е. ако на нормална почва на диаграмата се показват една черта на +25 примерно в орудено се показва една черта на -25 ако си включил пък VDI там ще ти покаже +25 при показания на диаграмата в минуса ,но едно разбрах ,че дава ли го плътно на едно място по добре да се провери особено като знаеш че си на активно .и го дава от -25 до 0 .Ако е на лека почва каквато аз ходя по принцип там няма ядове рядко са местата където можеш да си увеличиш Preamp Gain до 15
Aemilivs Джадай
Заглавие: Re: Информация за Whites XLT Spectrum Пет Фев 27, 2009 10:16 pm
peshokn написа:
Ааа тя ако не те беше харесала щеше да те захапе както впрочем направи с Бат Ицко от Нон Стопо ... срамота!
мъчи се де .....
deultum, ей браво учиш го добре тоя пущиняк
deultum Цезар
Заглавие: Re: Информация за Whites XLT Spectrum Пет Фев 27, 2009 10:20 pm
захванах се с него няма начин тряа да го науча ако искам да го изцедя докрай
yaponetsa Цезар
Заглавие: Re: Информация за Whites XLT Spectrum Съб Фев 28, 2009 1:33 am
.
Последната промяна е направена от yaponetsa на Вто Сеп 13, 2016 2:47 am; мнението е било променяно общо 1 път
Aemilivs Джадай
Заглавие: Re: Информация за Whites XLT Spectrum Съб Фев 28, 2009 2:44 am
същата е. предлагам тая седмица да идем с тебе да видим на къде се развива ама аз съм по-напред от тебе,щото и подаявах цветя.е пешо е свидетел
Гост Гост
Заглавие: Re: Информация за Whites XLT Spectrum Пон Мар 02, 2009 10:42 am
Последната промяна е направена от peshokn на Чет Фев 18, 2010 6:44 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Aemilivs Джадай
Заглавие: Re: Информация за Whites XLT Spectrum Пон Мар 02, 2009 12:58 pm
имаше си и циценца и всички екстри ... all inclusive