така или иначе все някой ден ще бръкна в кофата с боклуци!!!! вече се опарих с един такъв ZLAT-2000.
maximus_kn Консул
Заглавие: Re: Ramzess Пон Мар 28, 2011 10:08 pm
Разкажи малко повече,не ни дръж в невидение.Какво стана?
Гост Гост
Заглавие: Re: Ramzess Пон Мар 28, 2011 11:36 pm
maximus_kn написа:
Разкажи малко повече,не ни дръж в невидение.Какво стана?
за кое да разкажа??
maximus_kn Консул
Заглавие: Re: Ramzess Вто Мар 29, 2011 8:34 am
За ZLAT-2000.По едно време и аз си ги бях харесал ,като четох страницата им в интернет.Ама се обадих на един колега от Свищов и той ме разубеди.
Гост Гост
Заглавие: Re: Ramzess Вто Мар 29, 2011 10:46 am
maximus_kn написа:
За ZLAT-2000.По едно време и аз си ги бях харесал ,като четох страницата им в интернет.Ама се обадих на един колега от Свищов и той ме разубеди.
добре си направил че неси го взел!!! то в същност ZLAT-2000 нее лоша машинка!!!! за бавно търсене си е супер, и за по-чисти терени!!! но за КАЛЕ и подобни орудени почви , направо забрави че имаш апарат!!!!! някой ако има такъв ZLAT-2000 нека даго пробва : медна монетка прикрепена с парче римска керамика и сам ще види за кво става дума!!!
tepes Цезар
Заглавие: Re: Ramzess Вто Мар 29, 2011 11:09 am
Е добре де, един път казваш че бил "ЧВИКАЛО" и си станал за "ПОСМЕШИЩЕ", после "...последствие станаха такива обрати - че големите търсачи започнаха дами свалят шапка!!!!!!!!! е разбирасе " с основание", след това че бил "боклук", накрая "..то в същност ZLAT-2000 нее лоша машинка!!!!" Коя е истината? Или просто така си пишем, да се намираме на приказка?
Гост Гост
Заглавие: Re: Ramzess Вто Мар 29, 2011 11:24 am
tepes написа:
Е добре де, един път казваш че бил "ЧВИКАЛО" и си станал за "ПОСМЕШИЩЕ", после "...последствие станаха такива обрати - че големите търсачи започнаха дами свалят шапка!!!!!!!!! е разбирасе " с основание", след това че бил "боклук", накрая "..то в същност ZLAT-2000 нее лоша машинка!!!!" Коя е истината? Или просто така си пишем, да се намираме на приказка?
ае в скайпа!!!!! там съм Asakov.com
stater Про-Консул
Заглавие: Re: Ramzess Вто Мар 29, 2011 1:16 pm
Zlat2000 е опит да бъде направено нещо като доброто старо XLT на фирмата Whites,но за съжаление е останал само опита.Все пак обаче, ако нямате друг апарат, и той би ви свършил донякъде работа.Доколкото знам свищовската фирма ,която го произвеждаше вече не го прави.А и не знам дали пуснаха по-нов модел.
deultum Цезар
Заглавие: Re: Ramzess Вто Мар 29, 2011 1:51 pm
пуснат е Zb 100 е модела !
Гост Гост
Заглавие: Re: Ramzess Вто Мар 29, 2011 3:06 pm
stater написа:
Zlat2000 е опит да бъде направено нещо като доброто старо XLT на фирмата Whites,но за съжаление е останал само опита.Все пак обаче, ако нямате друг апарат, и той би ви свършил донякъде работа.Доколкото знам свищовската фирма ,която го произвеждаше вече не го прави.А и не знам дали пуснаха по-нов модел.
до някъде да! но в ливади!! а влезеш ли в Кале забрави че имаш апарат!
maksim12 Консул
Заглавие: Re: Ramzess Вто Мар 29, 2011 3:34 pm
Ramzess написа:
stater написа:
до някъде да! но в ливади!! а влезеш ли в Кале забрави че имаш апарат!
какво щте правиш в крепости ти иманяр ли си внимаваи да не те закопчеят...........................................................
maximus_kn Консул
Заглавие: Re: Ramzess Вто Мар 29, 2011 10:02 pm
В този форум всички ли търсят само петолъчки от казармата,обички - " Калинки",стотинки от 1974 година и други подобни ?
tabella Легионер
Заглавие: Re: Ramzess Сря Мар 30, 2011 10:14 am
maximus_kn написа:
В този форум всички ли търсят само петолъчки от казармата,обички - " Калинки",стотинки от 1974 година и други подобни ?
Гост Гост
Заглавие: Re: Ramzess Сря Мар 30, 2011 12:51 pm
maximus_kn написа:
Повечето да!
maximus_kn Консул
Заглавие: Re: Ramzess Сря Мар 30, 2011 1:32 pm
kuroviev написа:
maximus_kn написа:
Повечето да!
Супер.Значи даваме хиляди пари за техника,за да търсиме неща,които си ги имаме по шкафовете.
Последната промяна е направена от maximus_kn на Сря Мар 30, 2011 3:10 pm; мнението е било променяно общо 1 път
maximus_kn Консул
Заглавие: Re: Ramzess Сря Мар 30, 2011 1:33 pm
А някой има ли впечатления от новия ZB 100 ?
Гост Гост
Заглавие: Re: Ramzess Сря Мар 30, 2011 3:13 pm
maximus_kn написа:
kuroviev написа:
maximus_kn написа:
Повечето да!
Супер.Значи тук няма "нагли иманяри".
Нямам нищо против пичовете които продават намереното, все пак до скоро е било легално за всички, а малко по-назад във времето чух и държавна политика, Но наистина тука мисля, че повечето от нас си изкарваме по друг начин парите
хаймана Легионер
Заглавие: Re: Ramzess Чет Мар 31, 2011 6:47 pm
maximus_kn написа:
Ха ха ха ти ма разби въпроса е точно на място!!! голям страх големо чудо
п.п Абе кой ги дяла във Свищов тия машинки ,имали си име или (майсторе) щот ?не ти знам името ,иначе кат ти гледам майсторлъка да та е**а у майстора!!!!