Заглавие: Голден маск с ОО антени Нед Мар 20, 2011 10:00 pm
Последната промяна е направена от pechkata на Съб Мар 26, 2011 11:04 am; мнението е било променяно общо 1 път
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: Голден маск с ОО антени Нед Мар 20, 2011 10:01 pm
Печка, сега ще разлаеш кучетата (майсторчетата)
www Консул
Заглавие: Re: Голден маск с ОО антени Пон Мар 21, 2011 4:06 am
Golden Mask написа:
печка много слабо представяне. павлинчо и хектор 2-3-4-5M касат нерви и чаршафи с дълбочини в клиповете си....изоставаш!!? май този вид антени оо не е най удачнят вариант за маската
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Голден маск с ОО антени Пон Мар 21, 2011 10:11 am
Антената е 23/23см. ОО и чува 1 лев на 40см. - и в почвата се представя добре само че нямаше оператор да снима следващия клип ще е в почвата паралел с други детектори...Това са параметри с направен грунд-баланс...
wallb2 Консул
Заглавие: Re: Голден маск с ОО антени Пон Мар 21, 2011 10:31 am
pechkata написа:
Антената е 23/23см. ОО и чува 1 лев на 40см. - и в почвата се представя добре само че нямаше оператор да снима следващия клип ще е в почвата паралел с други детектори...Това са параметри с направен грунд-баланс...
Ай понамали малко, защото поне аз като гледам на клипа въздушно го чува мах на 35см а добре на 30см
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: Голден маск с ОО антени Пон Мар 21, 2011 10:35 am
Печка забрави да споменеш че малката ОО сонда е на 18кХц, а машината е с изключен Power Box . Другото което е важно и похвално е че Печката сам си е правил сондите
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: Голден маск с ОО антени Пон Мар 21, 2011 10:37 am
wallb2 написа:
pechkata написа:
Ай понамали малко, защото поне аз като гледам на клипа въздушно го чува мах на 35см а добре на 30см
Стига гледахте тия въздушни параметри ! Ако искате тестове на въздух съм постигал 130 см за 1 лв. Да взема да ви врътна едно клипче да ви опадат миглите ?
www Консул
Заглавие: Re: Голден маск с ОО антени Пон Мар 21, 2011 11:26 am
Golden Mask написа:
wallb2 написа:
pechkata написа:
Стига гледахте тия въздушни параметри ! Ако искате тестове на въздух съм постигал 130 см за 1 лв. Да взема да ви врътна едно клипче да ви опадат миглите ?
ami дай да видим
miroslavmladenov Про-Консул
Заглавие: Re: Голден маск с ОО антени Пон Мар 21, 2011 2:09 pm
и аз искам да видя такъв клип...
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: Голден маск с ОО антени Пон Мар 21, 2011 2:35 pm
Направи клип в земя но на джоб искам да видя закакво става вапрос,и да е на обект с керамика и така нататак.......и тогава искам да видя показатеките в см.щото тая седмица пробвахме два апарата и малко се спекох от резултатите ..........
vako70 Легионер
Заглавие: Re: Голден маск с ОО антени Пон Мар 21, 2011 3:16 pm
Браво !
кирката Консул
Заглавие: Re: Голден маск с ОО антени Пон Мар 21, 2011 7:13 pm
печка;- левчето едвам ги чува на 35см тая маска , аз поне не видях 40 см я пробвай 10 ст на колко ще ги хване
Око да види,ръка да пипне.
Avrelian Цезар
Заглавие: Re: Голден маск с ОО антени Пон Мар 21, 2011 8:20 pm
Golden Mask написа:
wallb2 написа:
pechkata написа:
Аде, аде
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Голден маск с ОО антени Вто Мар 22, 2011 7:10 pm
shakata Новобранец
Заглавие: Re: Голден маск с ОО антени Вто Мар 22, 2011 9:45 pm
pe4ka 6to ne zene6 da sloji6 na DFX edna DD sonda pa togava da gi probva6
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Голден маск с ОО антени Вто Мар 22, 2011 10:16 pm
И какво мислиш че ще стане - имам 10"/12" и 12"/15"...
Цитат :
На скоро тествах ДФХ и Голден маск 3 на горска почва закопах монета с диаметър 32мм. на 35см. маската локализира сигнала за ДФХ-са сигнала го нямаше чу го като вятър с натиснат спусък приемния гейн усилен до край, сенса на колкото може да се държи спокойно, на програма реликви и др. със S.E.F. 15"/12"DD антена - Маската бе със 11"DD...
kirilco Новобранец
Заглавие: Re: Голден маск с ОО антени Вто Мар 22, 2011 10:22 pm
www написа:
Golden Mask написа:
печка много слабо представяне. павлинчо и хектор 2-3-4-5M касат нерви и чаршафи с дълбочини в клиповете си....изоставаш!!? май този вид антени оо не е най удачнят вариант за маската
така е консулт! хектора е направил една антена в момента 2х16см . ОО и познаите за резултата левче на 38..40см капачка от буркан на 75..80см ако е по голяма няма да коментирам секи би се досетил
maximus_kn Консул
Заглавие: Re: Голден маск с ОО антени Сря Мар 23, 2011 8:25 am
Е нека направи Хектор по-голяма и да ни покаже да видиме какво може. Ама не въздушни тестове,а в земята. Може и с малката - 2х16.
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: Голден маск с ОО антени Сря Мар 23, 2011 9:12 am
Последната промяна е направена от nasko75 на Нед Яну 12, 2014 1:55 pm; мнението е било променяно общо 1 път
maradji1 Легионер
Заглавие: Re: Голден маск с ОО антени Сря Мар 23, 2011 2:57 pm
на уаитса защо не пусна миксед мод тогава да видим
www Консул
Заглавие: Re: Голден маск с ОО антени Сря Мар 23, 2011 7:19 pm
аз,освен циврене от двата уреда нищо друго не видех .........................................................................................
абе,бай хектор 2-3-4-5М -КИРИЛЧО дай да ти видим 2 x16-то OO бре,само палиш фитили и факли и чакаш някой баламурник да ти поверва нали ти гледаме клиповете у нета с голямата тава-само на въздух ги докарваш на звуков праг-а при реални условия се чуди сигурно човек как да работи,че и 38-40см само в сънищата ти