Заглавие: Сравнете собствените си детектори Вто Мар 15, 2011 8:11 pm
Здравейте, обръщам се към всички колеги с повече от един детектор и тези които са правили тестове за сравнение с приятели или имат какво да споделят за новия си детектор и защо той е по-добър или лош от старият им. Мисля, че ще е готино да видим повечко на брой ставнения на 2 машини примерно или 3. Мисля, че това ще е полезна тема и за всеки който планира да купи скоро нов детектор или първия си такъв. И да въведа едно правило ... нека да сравняваме детектори от по-ниския ценови клас - до 1000, 1200 лева примерно.
pet1r90 Цезар
Заглавие: Re: Сравнете собствените си детектори Вто Мар 15, 2011 8:25 pm
стана два дена работя с една станимирка , УЖАС е не знам какво толкова им харесват колегите след като в нивата на 10 сигнала 6 ги бърка , което е много дразнещо . първата ми машина беше гаражно изделие но беше по добра , за съжаление не знам на кои маистор е . само знам че е от Новипазар Шумен общо взето дълбочината е добра на Станимирката но на чим (бозлук ) това е от мен , като взема игъла , може и за него да драсна някои ред
SAGITTARIUS Консул
Заглавие: Re: Сравнете собствените си детектори Вто Мар 15, 2011 8:29 pm
.
Последната промяна е направена от SAGITTARIUS на Чет Апр 14, 2011 4:23 pm; мнението е било променяно общо 1 път
pet1r90 Цезар
Заглавие: Re: Сравнете собствените си детектори Вто Мар 15, 2011 8:32 pm
SAGITTARIUS написа:
pet1r90 написа:
стана два дена работя с една станимирка , УЖАС е не знам какво толкова им харесват колегите след като в нивата на 10 сигнала 6 ги бърка , което е много дразнещо . първата ми машина беше гаражно изделие но беше по добра , за съжаление не знам на кои маистор е . само знам че е от Новипазар Шумен общо взето дълбочината е добра на Станимирката но на чим (бозлук ) това е от мен , като взема игъла , може и за него да драсна някои ред
Пешко ,а вземи игъла бате па тогава ще говорим-не че станимирката е лоша
ще го взема до неделя трябва да е във ръцетеми че стази тарка ако ходя още малко може да се откажа от това хоби
SAGITTARIUS Консул
Заглавие: Re: Сравнете собствените си детектори Вто Мар 15, 2011 8:42 pm
,
Последната промяна е направена от SAGITTARIUS на Чет Апр 14, 2011 4:24 pm; мнението е било променяно общо 1 път
trakieca Про-Консул
Заглавие: Re: Сравнете собствените си детектори Вто Мар 15, 2011 8:44 pm
pet1r90 написа:
стана два дена работя с една станимирка , УЖАС е не знам какво ще го взема до неделя трябва да е във ръцетеми че стази тарка ако ходя още малко може да се откажа от това хоби
Колега друго си е да работиш със фабричен детектор колкото и да хвалят гаражните , при фабричните поне си познаваш сигналите при гаражните това няма как да стане освен ако не си работил поне 6-7 години за да го изцедиш до максимум възможностите му
SAGITTARIUS Консул
Заглавие: Re: Сравнете собствените си детектори Вто Мар 15, 2011 8:52 pm
.
Последната промяна е направена от SAGITTARIUS на Чет Апр 14, 2011 4:25 pm; мнението е било променяно общо 1 път
pet1r90 Цезар
Заглавие: Re: Сравнете собствените си детектори Вто Мар 15, 2011 9:01 pm
последната ми машина беше ГМ 1 бях свикнал до такава степен с нея че когато ми го бъркаше го познавах или оловото го разбирах по звука , но си беше плитичка . беше ми писнала и не ми правеше кеф да ходя с нея но след тези два мъчителни дни , ако я взема ще имам чувството че от жигули на мерцедес се качам да колега прав си заводското си е по добро . се пак е завод и много ме съм нямава един гараж да направи нещо по добро от един завод , за това и цените са такива ....
SAGITTARIUS Консул
Заглавие: Re: Сравнете собствените си детектори Вто Мар 15, 2011 9:10 pm
.
Последната промяна е направена от SAGITTARIUS на Чет Апр 14, 2011 4:25 pm; мнението е било променяно общо 1 път
pet1r90 Цезар
Заглавие: Re: Сравнете собствените си детектори Вто Мар 15, 2011 9:16 pm
SAGITTARIUS написа:
pet1r90 написа:
последната ми машина беше ГМ 1 бях свикнал до такава степен с нея че когато ми го бъркаше го познавах или оловото го разбирах по звука , но си беше плитичка . беше ми писнала и не ми правеше кеф да ходя с нея но след тези два мъчителни дни , ако я взема ще имам чувството че от жигули на мерцедес се качам да колега прав си заводското си е по добро . се пак е завод и много ме съм нямава един гараж да направи нещо по добро от един завод , за това и цените са такива ....
Сега,колега нещо не ме разбра правилно,аз коментирам единствено тогава когато видя с очите си ,маските са добри,за станимирката съм чувал че е добра работил съм много време с уайтс -дфх и от него имам Преки впечатления - не че другите са лоши,е да има един производител дето на мой пръв приятел му изгореха парите ама то това е друга тема ,не за тук
просто споделям малък опит . намеквам да не се набутват колегите с бангий . ' и ти намекваш за Ахмед май мошенници много
SAGITTARIUS Консул
Заглавие: Re: Сравнете собствените си детектори Вто Мар 15, 2011 9:53 pm
.
Последната промяна е направена от SAGITTARIUS на Чет Апр 14, 2011 4:27 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Гост Гост
Заглавие: Re: Сравнете собствените си детектори Вто Мар 15, 2011 10:21 pm
Пичове моля ви сравнявайте детектори за да стане темата полезна за нас силно неопитните и мотивирани да научат нещо! Който наруши правилото да носи колограм портокали за другарчетата SAGITTARIUS, trakieca, вие сте първите които ще копувате потрокали
SAGITTARIUS Консул
Заглавие: Re: Сравнете собствените си детектори Вто Мар 15, 2011 11:24 pm
.
Последната промяна е направена от SAGITTARIUS на Чет Апр 14, 2011 4:27 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Гост Гост
Заглавие: Re: Сравнете собствените си детектори Сря Мар 16, 2011 12:06 am
Портокалите по избор
SAGITTARIUS Консул
Заглавие: Re: Сравнете собствените си детектори Сря Мар 16, 2011 12:16 am
.
Последната промяна е направена от SAGITTARIUS на Чет Апр 14, 2011 4:28 pm; мнението е било променяно общо 1 път
trakieca Про-Консул
Заглавие: Re: Сравнете собствените си детектори Сря Мар 16, 2011 12:23 am
Колега "kuroviev" за да сравняваш един детектор със друг трябва доста време да си работил със него за да се дава точно мнение за детектора както и на терените на който се работи, където вече стигаме до факта че ти трябват и различни антени за тези терени т.е Как да ти кажа завършено мнение за конкретен модел след като не съм му достигнал 100 % от възможностите му ,примерно имал го от два дена и тук в форума се започва едно оплюване кой детектор ставал и кой не иска се бая време да го изцедиш докрай тогава да се дава мнение ......
Гост Гост
Заглавие: Re: Сравнете собствените си детектори Чет Мар 17, 2011 10:13 am
Добро мнение! Искам в тази тема да се събере материал който да помогне за избор на детектор, в това число всякакви съвети.
trakieca Про-Консул
Заглавие: Re: Сравнете собствените си детектори Чет Мар 17, 2011 11:58 am
kuroviev написа:
Добро мнение! Искам в тази тема да се събере материал който да помогне за избор на детектор, в това число всякакви съвети.
В този форум има достатъчно колеги който са работили със повече от 3-4 детектора и то професионални ,хубаво ще бъде ако те се изкажат за да научим по-добре кой детектор работи по-добре на тежка почва и кой не толкова и също със каква антена се постигат оптимални резултати и със каква не ( става въпрос за всички видове марки детектори ) ще сме благодарни за тази информация примерно за бъдеща покупка ......
pet1r90 Цезар
Заглавие: Re: Сравнете собствените си детектори Чет Мар 17, 2011 8:37 pm
SAGITTARIUS написа:
pet1r90 написа:
Сега,колега нещо не ме разбра правилно,аз коментирам единствено тогава когато видя с очите си ,маските са добри,за станимирката съм чувал че е добра работил съм много време с уайтс -дфх и от него имам Преки впечатления - не че другите са лоши,е да има един производител дето на мой пръв приятел му изгореха парите ама то това е друга тема ,не за тук
добре колега SAGITTARIUS - защо имам чувствотo че си TITUS , POTOMYK , колегата специялист на игъли , така по писането ти много преличаш .... признаи си може и да спрът да ти дават тези минуси
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Сравнете собствените си детектори Чет Мар 17, 2011 9:01 pm
Цитат :
добре колега SAGITTARIUS - защо имам чувствотo че си TITUS , POTOMYK , колегата специялист на игъли , така по писането ти много преличаш .... признаи си може и да спрът да ти дават тези минуси
Оп развръзка - следва продължение...
SAGITTARIUS Консул
Заглавие: Re: Сравнете собствените си детектори Чет Мар 17, 2011 9:16 pm
..
Последната промяна е направена от SAGITTARIUS на Чет Апр 14, 2011 4:30 pm; мнението е било променяно общо 1 път
pet1r90 Цезар
Заглавие: Re: Сравнете собствените си детектори Съб Мар 19, 2011 5:48 pm
SAGITTARIUS написа:
pet1r90 написа:
SAGITTARIUS написа:
pet1r90 написа:
Петре бре ,колега нотки на заяждане ли усещам или това е от фобиите дето развих откак се регистрирах в тоя форум?То тука освен да дебнете и да се заяждате с друго занимавате ли се?Какво значение има етническата принадлежност на човека -нали сме колеги?И тия минуси хич не ме касаят-да си тракат на воля,дребни душици колкото щеш! А дфх са си е добра машината за мен,за вас не знам -нали сте големи разбирачи тука-айде много ви здраве от бая ви Осман!
PS.-Феникса изчезна нейде-сега ти ме заяде!
не се ядосваи колега , просто ми стана малко подозрително по писането ти ..... нищо лично
SAGITTARIUS Консул
Заглавие: Re: Сравнете собствените си детектори Съб Мар 19, 2011 6:04 pm
.
Последната промяна е направена от SAGITTARIUS на Чет Апр 14, 2011 4:30 pm; мнението е било променяно общо 1 път
pet1r90 Цезар
Заглавие: Re: Сравнете собствените си детектори Съб Мар 19, 2011 6:25 pm
хахах добре , то не знам кой е от КГБ , май ти минаваш към тях .......... защо се криеш с този ник ?
колегите да ме извиняват ще копувам и аз портока ли няма как
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Сравнете собствените си детектори Съб Мар 19, 2011 6:39 pm
Не знам дали ще помогне но ще ви споделя - на скоро тествах ДФХ и Голден маск 3 на горска почва закопах монета с диаметър 32мм. на 35см. маската локализира сигнала за ДФХ-са сигнала го нямаше чу го като вятър с натиснат спусък приемния гейн усилен до край, сенса на колкото може да се държи спокойно, на програма реликви и др. със S.E.F. 15"/12"DD антена - Маската бе със 11"DD... И сега ще почнат атаките по Печката...
Последната промяна е направена от pechkata на Съб Мар 19, 2011 7:21 pm; мнението е било променяно общо 1 път