Форум за Металотърсачи www.imperio.biz
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Форум за Металотърсачи www.imperio.biz

Металотърсачи България. Форум за мнения за металдетектори и металдетектинг. Спортен клуб по металдетектинг MDETECTORS

ИндексИндекс  ГалерияГалерия  Мнениея за МеталотърсачиМнениея за Металотърсачи  ТърсенеТърсене  Последни снимкиПоследни снимки  Регистрирайте сеРегистрирайте се  Вход  Списание IMPERIO.BGСписание IMPERIO.BG  
Клондайк Металотърсачи
Металотърсач от Клондайк
Съвет за избор на металотърсач
Съвет за избор на металотърсач
ОФИЦИАЛЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ

Similar topics
Keywords
пират Coil GOLD wave маск mask Майнлаб Simplex нишани врътка Minelab miladinka грунда nokta Fisher lorenz nexus МЕТАЛОТЪРСАЧИ deus TEKNETICS Spectrum голден prodavam VANQUISH tesoro kupuvam

Сравнете собствените си детектори

Go down 
+6
Petronii
кирката
pechkata
trakieca
SAGITTARIUS
pet1r90
10 posters
Иди на страница : 1, 2  Next
АвторСъобщение
Гост
Гост

Сравнете собствените си детектори Empty
ПисанеЗаглавие: Сравнете собствените си детектори   Сравнете собствените си детектори EmptyВто Мар 15, 2011 8:11 pm

Здравейте, обръщам се към всички колеги с повече от един детектор и тези които са правили тестове за сравнение с приятели или имат какво да споделят за новия си детектор и защо той е по-добър или лош от старият им.
Мисля, че ще е готино да видим повечко на брой ставнения на 2 машини примерно или 3.
Мисля, че това ще е полезна тема и за всеки който планира да купи скоро нов детектор или първия си такъв.
И да въведа едно правило Smile ... нека да сравняваме детектори от по-ниския ценови клас - до 1000, 1200 лева примерно.
Върнете се в началото Go down
pet1r90
Цезар
Цезар
pet1r90

ПисанеЗаглавие: Re: Сравнете собствените си детектори   Сравнете собствените си детектори EmptyВто Мар 15, 2011 8:25 pm

стана два дена работя с една станимирка , УЖАС е не знам какво толкова им харесват колегите след като в нивата на 10 сигнала 6 ги бърка , което е много дразнещо .
първата ми машина беше гаражно изделие но беше по добра , за съжаление не знам на кои маистор е .
само знам че е от Новипазар Шумен
общо взето дълбочината е добра на Станимирката но на чим (бозлук )
това е от мен ,
като взема игъла , може и за него да драсна някои ред cheers
SAGITTARIUS
Консул
Консул
SAGITTARIUS

ПисанеЗаглавие: Re: Сравнете собствените си детектори   Сравнете собствените си детектори EmptyВто Мар 15, 2011 8:29 pm

.

Последната промяна е направена от SAGITTARIUS на Чет Апр 14, 2011 4:23 pm; мнението е било променяно общо 1 път
pet1r90
Цезар
Цезар
pet1r90

ПисанеЗаглавие: Re: Сравнете собствените си детектори   Сравнете собствените си детектори EmptyВто Мар 15, 2011 8:32 pm

SAGITTARIUS написа:
pet1r90 написа:
стана два дена работя с една станимирка , УЖАС е не знам какво толкова им харесват колегите след като в нивата на 10 сигнала 6 ги бърка , което е много дразнещо .
първата ми машина беше гаражно изделие но беше по добра , за съжаление не знам на кои маистор е .
само знам че е от Новипазар Шумен
общо взето дълбочината е добра на Станимирката но на чим (бозлук )
това е от мен ,
като взема игъла , може и за него да драсна някои ред cheers
Пешко ,а вземи игъла бате па тогава ще говорим-не че станимирката е лоша

ще го взема cheers до неделя трябва да е във ръцетеми че стази тарка ако ходя още малко може да се откажа от това хоби Sad Very Happy
SAGITTARIUS
Консул
Консул
SAGITTARIUS

ПисанеЗаглавие: Re: Сравнете собствените си детектори   Сравнете собствените си детектори EmptyВто Мар 15, 2011 8:42 pm

,

Последната промяна е направена от SAGITTARIUS на Чет Апр 14, 2011 4:24 pm; мнението е било променяно общо 1 път
trakieca
Про-Консул
Про-Консул

ПисанеЗаглавие: Re: Сравнете собствените си детектори   Сравнете собствените си детектори EmptyВто Мар 15, 2011 8:44 pm

pet1r90 написа:
стана два дена работя с една станимирка , УЖАС е не знам какво
ще го взема cheers до неделя трябва да е във ръцетеми че стази тарка ако ходя още малко може да се откажа от това хоби Sad Very Happy
Колега друго си е да работиш със фабричен детектор колкото и да хвалят гаражните , при фабричните поне си познаваш сигналите при гаражните това няма как да стане освен ако не си работил поне 6-7 години за да го изцедиш до максимум възможностите му
SAGITTARIUS
Консул
Консул
SAGITTARIUS

ПисанеЗаглавие: Re: Сравнете собствените си детектори   Сравнете собствените си детектори EmptyВто Мар 15, 2011 8:52 pm

.

Последната промяна е направена от SAGITTARIUS на Чет Апр 14, 2011 4:25 pm; мнението е било променяно общо 1 път
pet1r90
Цезар
Цезар
pet1r90

ПисанеЗаглавие: Re: Сравнете собствените си детектори   Сравнете собствените си детектори EmptyВто Мар 15, 2011 9:01 pm

последната ми машина беше ГМ 1 бях свикнал до такава степен с нея че когато ми го бъркаше го познавах или оловото го разбирах по звука , но си беше плитичка . беше ми писнала и не ми правеше кеф да ходя с нея но след тези два мъчителни дни , ако я взема ще имам чувството че от жигули на мерцедес се качам Very Happy
да колега прав си заводското си е по добро .
се пак е завод и много ме съм нямава един гараж да направи нещо по добро от един завод , за това и цените са такива ....
SAGITTARIUS
Консул
Консул
SAGITTARIUS

ПисанеЗаглавие: Re: Сравнете собствените си детектори   Сравнете собствените си детектори EmptyВто Мар 15, 2011 9:10 pm

.

Последната промяна е направена от SAGITTARIUS на Чет Апр 14, 2011 4:25 pm; мнението е било променяно общо 1 път
pet1r90
Цезар
Цезар
pet1r90

ПисанеЗаглавие: Re: Сравнете собствените си детектори   Сравнете собствените си детектори EmptyВто Мар 15, 2011 9:16 pm

SAGITTARIUS написа:
pet1r90 написа:
последната ми машина беше ГМ 1 бях свикнал до такава степен с нея че когато ми го бъркаше го познавах или оловото го разбирах по звука , но си беше плитичка . беше ми писнала и не ми правеше кеф да ходя с нея но след тези два мъчителни дни , ако я взема ще имам чувството че от жигули на мерцедес се качам Very Happy
се пак е завод и много ме съм нямава един гараж да направи нещо по добро от един завод , за това и цените са такива ....

Сега,колега нещо не ме разбра правилно,аз коментирам единствено тогава когато видя с очите си ,маските са добри,за станимирката съм чувал че е добра работил съм много време с уайтс -дфх и от него имам Преки впечатления - не че другите са лоши,е да има един производител дето на мой пръв приятел му изгореха парите ама то това е друга тема ,не за тук

просто споделям малък опит .
намеквам да не се набутват колегите с бангий . '
и ти намекваш за Ахмед май Very Happy
мошенници много Exclamation Exclamation Exclamation
SAGITTARIUS
Консул
Консул
SAGITTARIUS

ПисанеЗаглавие: Re: Сравнете собствените си детектори   Сравнете собствените си детектори EmptyВто Мар 15, 2011 9:53 pm

.

Последната промяна е направена от SAGITTARIUS на Чет Апр 14, 2011 4:27 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Гост
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: Сравнете собствените си детектори   Сравнете собствените си детектори EmptyВто Мар 15, 2011 10:21 pm

Пичове моля ви сравнявайте детектори за да стане темата полезна за нас силно неопитните и мотивирани да научат нещо! Който наруши правилото да носи колограм портокали за другарчетата Razz
SAGITTARIUS, trakieca, вие сте първите които ще копувате потрокали Сравнете собствените си детектори 90088
SAGITTARIUS
Консул
Консул
SAGITTARIUS

ПисанеЗаглавие: Re: Сравнете собствените си детектори   Сравнете собствените си детектори EmptyВто Мар 15, 2011 11:24 pm

.

Последната промяна е направена от SAGITTARIUS на Чет Апр 14, 2011 4:27 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Гост
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: Сравнете собствените си детектори   Сравнете собствените си детектори EmptyСря Мар 16, 2011 12:06 am

Портокалите по избор pig
SAGITTARIUS
Консул
Консул
SAGITTARIUS

ПисанеЗаглавие: Re: Сравнете собствените си детектори   Сравнете собствените си детектори EmptyСря Мар 16, 2011 12:16 am

.

Последната промяна е направена от SAGITTARIUS на Чет Апр 14, 2011 4:28 pm; мнението е било променяно общо 1 път
trakieca
Про-Консул
Про-Консул

ПисанеЗаглавие: Re: Сравнете собствените си детектори   Сравнете собствените си детектори EmptyСря Мар 16, 2011 12:23 am

Колега "kuroviev" за да сравняваш един детектор със друг трябва доста време да си работил със него за да се дава точно мнение за детектора както и на терените на който се работи, където вече стигаме до факта че ти трябват и различни антени за тези терени т.е Как да ти кажа завършено мнение за конкретен модел след като не съм му достигнал 100 % от възможностите му ,примерно имал го от два дена и тук в форума се започва едно оплюване кой детектор ставал и кой не иска се бая време да го изцедиш докрай тогава да се дава мнение ......
Гост
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: Сравнете собствените си детектори   Сравнете собствените си детектори EmptyЧет Мар 17, 2011 10:13 am

Добро мнение! Искам в тази тема да се събере материал който да помогне за избор на детектор, в това число всякакви съвети.
trakieca
Про-Консул
Про-Консул

ПисанеЗаглавие: Re: Сравнете собствените си детектори   Сравнете собствените си детектори EmptyЧет Мар 17, 2011 11:58 am

kuroviev написа:
Добро мнение! Искам в тази тема да се събере материал който да помогне за избор на детектор, в това число всякакви съвети.
В този форум има достатъчно колеги който са работили със повече от 3-4 детектора и то професионални ,хубаво ще бъде ако те се изкажат за да научим по-добре кой детектор работи по-добре на тежка почва и кой не толкова и също със каква антена се постигат оптимални резултати и със каква не ( става въпрос за всички видове марки детектори ) ще сме благодарни за тази информация примерно за бъдеща покупка ......
pet1r90
Цезар
Цезар
pet1r90

ПисанеЗаглавие: Re: Сравнете собствените си детектори   Сравнете собствените си детектори EmptyЧет Мар 17, 2011 8:37 pm

SAGITTARIUS написа:
pet1r90 написа:

Сега,колега нещо не ме разбра правилно,аз коментирам единствено тогава когато видя с очите си ,маските са добри,за станимирката съм чувал че е добра работил съм много време с уайтс -дфх и от него имам Преки впечатления - не че другите са лоши,е да има един производител дето на мой пръв приятел му изгореха парите ама то това е друга тема ,не за тук

добре колега SAGITTARIUS - защо имам чувствотo че си TITUS , POTOMYK ,
колегата специялист на игъли , така по писането ти много преличаш ....
признаи си може и да спрът да ти дават тези минуси cheers cheers
pechkata
Джадай
Джадай

ПисанеЗаглавие: Re: Сравнете собствените си детектори   Сравнете собствените си детектори EmptyЧет Мар 17, 2011 9:01 pm

Цитат :
Оп развръзка - следва продължение...
SAGITTARIUS
Консул
Консул
SAGITTARIUS

ПисанеЗаглавие: Re: Сравнете собствените си детектори   Сравнете собствените си детектори EmptyЧет Мар 17, 2011 9:16 pm

..

Последната промяна е направена от SAGITTARIUS на Чет Апр 14, 2011 4:30 pm; мнението е било променяно общо 1 път
pet1r90
Цезар
Цезар
pet1r90

ПисанеЗаглавие: Re: Сравнете собствените си детектори   Сравнете собствените си детектори EmptyСъб Мар 19, 2011 5:48 pm

SAGITTARIUS написа:
pet1r90 написа:
SAGITTARIUS написа:
pet1r90 написа:

Петре бре ,колега нотки на заяждане ли усещам или това е от фобиите дето развих откак се регистрирах в тоя форум?То тука освен да дебнете и да се заяждате с друго занимавате ли се?Какво значение има етническата принадлежност на човека -нали сме колеги?И тия минуси хич не ме касаят-да си тракат на воля,дребни душици колкото щеш!
А дфх са си е добра машината за мен,за вас не знам -нали сте големи разбирачи тука-айде много ви здраве от бая ви Осман!

PS.-Феникса изчезна нейде-сега ти ме заяде!

не се ядосваи колега , просто ми стана малко подозрително по писането ти ..... нищо лично Smile Smile Smile
SAGITTARIUS
Консул
Консул
SAGITTARIUS

ПисанеЗаглавие: Re: Сравнете собствените си детектори   Сравнете собствените си детектори EmptyСъб Мар 19, 2011 6:04 pm

.

Последната промяна е направена от SAGITTARIUS на Чет Апр 14, 2011 4:30 pm; мнението е било променяно общо 1 път
pet1r90
Цезар
Цезар
pet1r90

ПисанеЗаглавие: Re: Сравнете собствените си детектори   Сравнете собствените си детектори EmptyСъб Мар 19, 2011 6:25 pm

хахах добре , то не знам кой е от КГБ , май ти минаваш към тях ..........
защо се криеш с този ник ?
bounce
колегите да ме извиняват ще копувам и аз портока ли няма как Very Happy
pechkata
Джадай
Джадай

ПисанеЗаглавие: Re: Сравнете собствените си детектори   Сравнете собствените си детектори EmptyСъб Мар 19, 2011 6:39 pm

Не знам дали ще помогне но ще ви споделя - на скоро тествах ДФХ и Голден маск 3 на горска почва закопах монета с диаметър 32мм. на 35см. маската локализира сигнала за ДФХ-са сигнала го нямаше чу го като вятър с натиснат спусък приемния гейн усилен до край, сенса на колкото може да се държи спокойно, на програма реликви и др. със S.E.F. 15"/12"DD антена - Маската бе със 11"DD... И сега ще почнат атаките по Печката...

Последната промяна е направена от pechkata на Съб Мар 19, 2011 7:21 pm; мнението е било променяно общо 1 път

Сравнете собствените си детектори
Върнете се в началото 
Страница 1 от 2Иди на страница : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» OKM-детектори
» Продавам 7бр. детектори
» ремонти детектори

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Форум за Металотърсачи www.imperio.biz :: Общи форуми :: Общ форум-
Идете на: