и моето wave е на същото дередже ,дълбочина стрхотна но дискриминация нулева,има и дупков ефект.ако може да ми разрешите проблема ще ви бъда благодарен.
maximus_kn Консул
Заглавие: Re: За Wave Съб Ное 19, 2011 7:36 am
ssashev написа:
и моето wave е на същото дередже ,дълбочина стрхотна но дискриминация нулева,има и дупков ефект.ако може да ми разрешите проблема ще ви бъда благодарен.
Не си му свикнал.WAVE е хубав апарат и работи добре. Грундирай го както трябва и няма да имаш дупков ефект. Консултирай се с Вальо,той е пич и ще ти свърши работа.Ако не се справиш ела до Кюстендил и ще ти покажа .
laki Консул
Заглавие: Re: За Wave Съб Ное 19, 2011 9:36 am
ssashev написа:
Може да има пролем в антената.Консултирай се с производитела.
bobo Консул
Заглавие: Re: За Wave Съб Ное 19, 2011 10:24 am
[quote="maximus_kn"]
ssashev написа:
Не си му свикнал.WAVE е хубав апарат и работи добре. Грундирай го както трябва и няма да имаш дупков ефект. Консултирай се с Вальо,той е пич и ще ти свърши работа. ...................................................................................................................................................................................................... .................. Точно така.Верно е .
akinak Новобранец
Заглавие: Re: За Wave Чет Апр 12, 2012 10:27 pm
[quoNIAMA6 IDIEA ZA METAL DETETTORITE PI4!te="adminn"]Ще е добре тестове да направиш и видео да качиш.[/quote]
van_helsing Про-Консул
Заглавие: Re: За Wave Пет Апр 13, 2012 11:44 am
Защо не познавам нито един колега, който е доволен от ваве, а тук във форума е пълно ейййй - видяхте зор покрай кризата и си пишете сами нали - а стига! Патил съм от гаражни боклуци и призовавам - НЕ КУПУВАЙТЕ ГАРАЖНИ БГ АПАРАТИ
stan960 Джадай
Заглавие: Re: За Wave Съб Апр 14, 2012 10:19 pm
-Не че нещо агитирам за неква БГ -бангия -Ма то брато,има ли такива нашенски НЕгаражни -Щот не съм чул да има неква Фабрика за пройзводство на металдетектори в България -Говоря за нещо от рода на Фишер,Гарет,Уайтс и т.н........................................................
кирката Консул
Заглавие: Re: За Wave Съб Апр 14, 2012 10:24 pm
Защо бе,гажните са по добри заводските
Гост Гост
Заглавие: Re: За Wave Съб Апр 14, 2012 10:49 pm
Не съм съгласен , че само заводските са номер 1 . Не съм работил с wawe, чувал съм само както по-горният колега пише , че има слаба дискриминация, но първото което искам да кажа е : 1. „гаражният” винаги може да го изпратиш на производителя и да ти го поправи / иди изпрати заводски купен от германия или от америка да ти го поправят?/. 2. навсякъде терена в България е различен и когато обясниш на производителя , той може да ти го настрои за такъв терен и да търсиш максимална дълбочина / за дискриминацията на бг уредите в последно време мога само да ги поздравя/. 3. работя с бг уред 9 година и баланса на антената не е мръднал нито смолата се е изтъркала . 4. Колега неразполагам с такива пари като твоите да си купя заводски , но с така нареченият „гаражен” уред , доста колеги със заводски уреди побърквам на терена и всеки път тичат да проверят дали техният уред ще хване сигнала. Не казвам , че всеки „гаражен” уред работи стабилно, но има бг. производители на който уредите са бетон.
stan960 Джадай
Заглавие: Re: За Wave Съб Апр 14, 2012 10:57 pm
-Не му са вдевай на сериозно на кирката братле -Он си драска сал като за спорта.................................
кирката Консул
Заглавие: Re: За Wave Съб Апр 14, 2012 11:32 pm
[quote="stan960"]-Не му са вдевай на сериозно на кирката братле -Он си драска сал като за спорта................................. [/quote] пак си се напил
stan960 Джадай
Заглавие: Re: За Wave Съб Апр 14, 2012 11:40 pm
-Не съм баце,помислих че ти си я свършил преди мен-Не за друго ми просто ма очуди туй - Кирка,лопата и ГЪДУЛКА......................................
кирката Консул
Заглавие: Re: За Wave Съб Апр 14, 2012 11:53 pm
Добре де, с какво са по добри заводските апарати
stan960 Джадай
Заглавие: Re: За Wave Нед Апр 15, 2012 9:05 pm
кирката написа:
-Нема с кво -Па и не съм рекъл че са..................................
apolon Про-Консул
Заглавие: Re: За Wave Нед Апр 15, 2012 10:37 pm
кирката написа:
ste razberes kato si kupis
wave Легионер
Заглавие: Re: За Wave Чет Ное 29, 2012 9:28 pm
Wave A3.
Металдетектор с ръчен и фиксиран земен баланс.Подобрено схемно решение. В зависимост от терена има възможност за избор на вариант за работа.Възможност за поставяне на спусък и работа на общ режим при грундовия вариан а при фиксирания с намалена дискриминация.При грундовия вариан може да се работи на общ режим/all metal/ или на режим дискриминация.
hagemon4o Про-Консул
Заглавие: Re: За Wave Чет Ное 29, 2012 9:36 pm
колега ако наминеш през Сандански пиши да те водя в една орудена полянка... ако се справи добре ще спечелиш повече клиенти
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: За Wave Пет Ное 30, 2012 2:46 pm
wave написа:
Wave A3.
Металдетектор с ръчен и фиксиран земен баланс.Подобрено схемно решение. В зависимост от терена има възможност за избор на вариант за работа.Възможност за поставяне на спусък и работа на общ режим при грундовия вариан а при фиксирания с намалена дискриминация.При грундовия вариан може да се работи на общ режим/all metal/ или на режим дискриминация.
Вальо като те догледа от някъде Мерчев с тая кутия на BLISSTOOL дали ще си трае още или ще се изреже като моторни триони STIHL не казвай че говорителя си го сложил отзад и ти
който търси намира
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: За Wave Пет Ное 30, 2012 2:59 pm
hagemon4o написа:
колега ако наминеш през Сандански пиши да те водя в една орудена полянка... ако се справи добре ще спечелиш повече клиенти
След 20.12.2012 г. аз ще дойда и ще ти се обадя като искаш да пробваш нещо добро
който търси намира
hagemon4o Про-Консул
Заглавие: Re: За Wave Пет Ное 30, 2012 6:43 pm
nasko75 написа:
hagemon4o написа:
След 20.12.2012 г. аз ще дойда и ще ти се обадя като искаш да пробваш нещо добро
те тогава знае ли е какво ще стане
wave Легионер
Заглавие: Re: За Wave Пет Ное 30, 2012 9:19 pm
Тази кутия няма нищо общо с кутията на Мерчев,по-малка е и по компактна,а говорителя е отгоре ,но в момента се замислям дали да не бъде отдолу а в последствие отзад в кутията за батериите.
Avrelian Цезар
Заглавие: Re: За Wave Пет Ное 30, 2012 9:45 pm
Цена, тегло на машината, и ще може, ли да работи на ВЦО.?
Ancient Hunter Цезар
Заглавие: Re: За Wave Пет Ное 30, 2012 11:17 pm
На Мерчев кутията е италианска на ТЕКО: http://www.electroninvest.com/shop/items.php?item=170093&id=100008459 а на Wave е полска КМ56: http://new.eshop.bg/eshop3/index.php?url=/eshop3/phps/addord.php&get_vars=78367&get_keys=myid ТЕКО като качество са много добри и около 4-5 пъти по скъпи от другите.
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: За Wave Пет Ное 30, 2012 11:17 pm
wave написа:
Тази кутия няма нищо общо с кутията на Мерчев,по-малка е и по компактна,а говорителя е отгоре ,но в момента се замислям дали да не бъде отдолу а в последствие отзад в кутията за батериите.
Колега не ме интересува мнението на колегите , а твоето. Напиши малко повече за машината честота на работа , ръчен или автоматичен грунд. Дълбочина на бъркане на уродени и силно замърсени почви , цена и т.н. И ако можеш някой видео клип.Благодаря!
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Понякога за да бъде истинско приятелството е нужен и скалпел!!!
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: За Wave Пет Ное 30, 2012 11:20 pm
Ancient Hunter написа:
На Мерчев кутията е италианска на ТЕКО: http://www.electroninvest.com/shop/items.php?item=170093&id=100008459 а на Wave е полска КМ56: http://new.eshop.bg/eshop3/index.php?url=/eshop3/phps/addord.php&get_vars=78367&get_keys=myid ТЕКО като качество са много добри и около 4-5 пъти по скъпи от другите.
Колега не ме интересува на кой е кутията , а ме интересува качеството на МД., ако ще да е на гарет или фисшер. Важното е да се държи отлично на свободен ход/а не на полигон/! Важното е да се държи добре на различни видове почви и най вече , аз да съм доволен.Благодаря!