Заглавие: ЛЕВСКИ МАЙ СЕ ....... Съб Фев 26, 2011 7:26 pm
Гледате ли мача, Левски са доста зле - коефициента беше 4 за победа на ЦСКА и си мисля дали не направиха далавера.
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
Vergilius Легионер
Заглавие: Re: ЛЕВСКИ МАЙ СЕ ....... Съб Фев 26, 2011 8:16 pm
браво ЦСКА
''Facta sunt verbis difficiliora''
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: ЛЕВСКИ МАЙ СЕ ....... Съб Фев 26, 2011 11:02 pm
Е браво ама 5 евро съм назад на спортинг бет
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
stan960 Джадай
Заглавие: Re: ЛЕВСКИ МАЙ СЕ ....... Съб Фев 26, 2011 11:10 pm
Ми кат не четеш вестниците така ша е -Статията е от ТЕЛЕГРАФ по повод тъпнята с контролата с Естония -Рефрена беше - България -Страната на ''точните'' резултати във Футбoла......................................
Petronii Цезар
Заглавие: Re: ЛЕВСКИ МАЙ СЕ ....... Нед Фев 27, 2011 1:18 am
www.mdetectors.com написа:
Така е като не слагаш парете където трябва , ма мисля няма та завалат 5 евро,бизнеса нали върви , само да не залагаш и на грешните апарати. Мене обаче по ме притеснява ,че тая вечер видяхме в действие полицейщина в държавата , каквато не помня и по татово време , нещата с тези дсейци отива от зле на по-зле , случи се нещо безпрецедентно дори в цял свят , да изгонят цял сектор хиляди хора и да бият с палките всеки безогледно . Даже в канал 3 се включи един полицай и се оправдаваше ,че феновете били агресивни и ги предизвикали ,като хвърляли камъни , само че как са се озовали в сектора за гости цяла купчина ,а и оградата била разглобена., после този полицая сконфузено каза че бил фен на Левски , е сега вече вярвам е бил удовлетворен от работата си въпреки че постоянно реват за ниски заплати , няма по-голямо удоволствие да си фен на сините полицай и да биеш яко по главите червените по време на мач , това и без пари ще го правят.Ако скоро не паднат тези маниаци по подслушване и полицейски произвол,няма да се забави случая с П.Младенов и танковете.
Гост Гост
Заглавие: Re: ЛЕВСКИ МАЙ СЕ ....... Нед Фев 27, 2011 10:31 am
Petronii написа:
www.mdetectors.com написа:
Така е като не слагаш парете където трябва , ма мисля няма та завалат 5 евро,бизнеса нали върви , само да не залагаш и на грешните апарати. Мене обаче по ме притеснява ,че тая вечер видяхме в действие полицейщина в държавата , каквато не помня и по татово време , нещата с тези дсейци отива от зле на по-зле , случи се нещо безпрецедентно дори в цял свят , да изгонят цял сектор хиляди хора и да бият с палките всеки безогледно . Даже в канал 3 се включи един полицай и се оправдаваше ,че феновете били агресивни и ги предизвикали ,като хвърляли камъни , само че как са се озовали в сектора за гости цяла купчина ,а и оградата била разглобена., после този полицая сконфузено каза че бил фен на Левски , е сега вече вярвам е бил удовлетворен от работата си въпреки че постоянно реват за ниски заплати , няма по-голямо удоволствие да си фен на сините полицай и да биеш яко по главите червените по време на мач , това и без пари ще го правят.Ако скоро не паднат тези маниаци по подслушване и полицейски произвол,няма да се забави случая с П.Младенов и танковете.
Ти бил ли си в агитка на ултраси някога.?
stan960 Джадай
Заглавие: Re: ЛЕВСКИ МАЙ СЕ ....... Нед Фев 27, 2011 2:41 pm
Петроний -леко баце -Не че съм бившо ченге и съм привърженик на Левски -Ма ситуацията си имаше предистория -Ако си се зачитал по пресата разните му там Дучета, Гугутки и тем подобни персонажи и твари още преди мача се пъчеха че нарочно ще седнат на други места а не в определеният им сектор -Така че -Квото повикало такова се обадило.