Ето директна връзка към сайта на AHRPS, с детайлно описание на английски език на същността и историята на Nail Board metal detector test: http://ahrps.org/_tipsAndTechniques/Nail_Board_Performance_Test.pdf
In English language: Here's a direct link to the site of AHRPS, with a detailed description of English language of the nature and the history of Nail Board metal detector test: http://ahrps.org/_tipsAndTechniques/Nail_Board_Performance_Test.pdf
На русском языке: Вот прямая ссылка на сайт AHRPS, с подробным описанием на английском языке о природе и истории Nail Board metal detector test: http://ahrps.org/_tipsAndTechniques/Nail_Board_Performance_Test.pdf
Много хубав тест, браво Само дето и на мен не ми стана ясно защо:
yaponetsa написа:
От 4 монети се чуват 5 сигнала. Даже когато остава една монета,пак се чуват 2 сигнала. И тва при условие че антената е вдигната на около педя над монетата.
Без монети, ще има ли някакви сигнали само от пироните?
TOVA piseneeyo e..все тая -ТОВА Е ТЕМА НА МЕРЧЕВИЯ -НИКОИ ДРУГ НЕМА ПРАВО ДА ПИШЕ НЕГАТИВИ ТУКА... ИЛИ АКО пише играе гумата и б ан -просто човеко си има пари.. а аз не си диря проблеми..
Колега виждам че си залял руските и украинските форуми с постове за BLISTUUL само да не се излъжеш да пуснеш и там идеята ти за морозвия код че ще те спукат от майтапи, за руско говорящите народи когато метал детектора прави морзов код (морзянка) значи е нестабилен т.е. или се самовъзбужда или прага му е много нестабилен (на руски- глюков ).
Колега виждам че си залял руските и украинските форуми с постове за BLISTUUL само да не се излъжеш да пуснеш и там идеята ти за морозвия код че ще те спукат от майтапи, за руско говорящите народи когато метал детектора прави морзов код (морзянка) значи е нестабилен т.е. или се самовъзбужда или прага му е много нестабилен (на руски- глюков ).
- Публикувал съм ги и там, като е подчертано че става въпрос за Morse Code metal detector test. Рисковете си ги поемам аз.
- Публикувал съм ги и там, като е подчертано че става въпрос за Morse Code metal detector test. Рисковете си ги поемам аз.
Ами като се има предвид че никой производител освен теб не залива форумите с информация (реклама) за своите детектори, на хората цялата тази работа им се струва странна, толкова странна че наши общи дистрибутори започват да ме разпитват дали си наред с главата . Остави стоката сама да се рекламира, щом детектора е добър не ти трябват чак толкова усилия за да ги продаваш. Всичко това е странно не само за потребителите но и за дилърите . Виждам че вече са почнали с насмешките, сравняват тази реклама с WS телешоп а теб те смятат за неадекватен и даже препоръчват да идеш на лекар ... http://www.reviewdetector.ru/index.php?showtopic=189238&st=760
Виж и на какво попаднах, тия немци май са объркали положенията на копчетата та да изкарат толкова лоши резултати на 64X V2 - http://www.metalldetektortest.de/Belgientest/Blisstool/blisstool.html
BLISSTООL Консул
Заглавие: Re: BLISTUUL-48 Вто Фев 14, 2012 3:06 am
Golden Mask написа:
Ами като се има предвид че никой производител освен теб не залива форумите с информация (реклама) за своите детектори, на хората цялата тази работа им се струва странна, толкова странна че наши общи дистрибутори започват да ме разпитват дали си наред с главата .
- , Владо както вече писах, в случая рекламирам само собствените си металдетектори, т.е. BLISSTOOL металдетектори, така че последствията са изцяло за моя сметка (позитивни или негативни). А и както се вижда, във въпросните форуми, лично аз съм писал и лично аз съм отговорил, така че съм запознат и с тях. Например в темата в руския форум, освен няколко мнения на двама-трима души които периодично и целенасочено ръсят глупости, има и няколко десетки мнения с обективни коментари. Колкото до теста на немците, резултата е добър, предвид че те тестваха една от прототипните бройки преди повече от година и половина. В смисъл, LTC64X модела отдавна се доказа по параметър дълбочина на детекция, така че допълнителната реклама която правя е един вид бонус, за такива дето се чудят дали съм наред с еди какво си .
Незнам, ама в тоя руският форум имам регистрация още като бях в Русия... и имам контакти с колеги от там и да ти кажа Амеде не случайно там си шушукат на ЛС за теб, че си бил " сашел с ума".... а пък ти си говори каквото искаш.... ако не знаеш какво означава... меко казано психично болен - ЛУД ЧОВЕК.... само не им казвай за робота.... аз не им казах спестих ти го
Колкото до теста на немците, резултата е добър, предвид че те тестваха една от прототипните бройки преди повече от година и половина. В смисъл, LTC64X модела отдавна се доказа по параметър дълбочина на детекция, така че допълнителната реклама която правя е един вид бонус, за такива дето се чудят дали съм наред с еди какво си .
На мен ми се струва че немците въобще не са в час как се правят тестове, а като видят повече копчета и не знаят кое на къде да въртят ! Ето пресен тест на ГМ4 с различни сонди - http://www.metalldetektortest.de/golden-mask.html Изкарали са ДД7'' по-дълбока от 10.5'', верно че на различна чувствителност ама разликата между 8 и 8.5 е никаква т.е. няма как 7'' да е по-дълбока от 10.5'' . Тук ми идва една друга идея, понеже германския ми дистрибутор прави поръчки на Golden Mask 4 (pro PACK) с 10х12'' и 7'' и за това тестовете са такива . В режим AUDIO DISC Golden Mask 4 работи по същия начин като 1+, само че немците не мислят така , нито на написали в кой режим на дискриминация са тествали ГМ4, нито са написали дали на ръчен или фиксиран земен баланс ....
maximus_kn Консул
Заглавие: Re: BLISTUUL-48 Пет Май 18, 2012 11:38 am
Мерчев,защо не може да се отваря сайтa на BLISSTOOL ?
maximus_kn Консул
Заглавие: Re: BLISTUUL-48 Чет Окт 25, 2012 9:14 pm
Мерчев , влизай във форума,че ми доскуча. Или си зает да правиш разработка на апарат с 26 копчета ?!
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: BLISTUUL-48 Пет Окт 26, 2012 7:06 pm
maximus_kn написа:
Мерчев , влизай във форума,че ми доскуча. Или си зает да правиш разработка на апарат с 26 копчета ?!
Разкатахте му фамилията на човека . Толкова ли е "зле" с ?
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Понякога за да бъде истинско приятелството е нужен и скалпел!!!
hagemon4o Про-Консул
Заглавие: Re: BLISTUUL-48 Пет Окт 26, 2012 7:46 pm
все пак мисля че БЛИСТУУЛ е добра машина...хвалят я някои хора!
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: BLISTUUL-48 Пет Окт 26, 2012 8:15 pm
hagemon4o написа:
някои хора много правилно нали и ти си имаш същата ЕНИГМА ИЛИ BLISSTOOL то си е едно и също
hagemon4o Про-Консул
Заглавие: Re: BLISTUUL-48 Пет Окт 26, 2012 10:08 pm
nasko75 написа:
hagemon4o написа:
някои хора много правилно нали и ти си имаш същата ЕНИГМА ИЛИ BLISSTOOL то си е едно и също
Имах енигма ... една и съща е била платката в началото си и знаем от кой е копирана...НО сега са подобрени и ЪПгрейднати...но енигмата си е пълен провал!!!
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: BLISTUUL-48 Пет Окт 26, 2012 10:18 pm
hagemon4o написа:
nasko75 написа:
hagemon4o написа:
Имах енигма ... една и съща е била платката в началото си и знаем от кой е копирана...НО сега са подобрени и ЪПгрейднати...но енигмата си е пълен провал!!!
Твое мнение е твое аз от Краси съм доволен и машинките си бачкат добре с теб и с твоя уред защо така се е случило не знам но всеки си има предпочитания към уред и за това са толкова и производителите УСПЕХ
maximus_kn Консул
Заглавие: Re: BLISTUUL-48 Пет Окт 26, 2012 10:20 pm
Ако Енигмата е пълен провал,Блистула трябва да е детска играчка и да я пускат като награда в Кроки за децата. Извратеният мозък на лицето Мерчев,измисли апарат с 13 копчета,дето и той самият не знае кое за какво е .Представете си един новобранец в занаята как ще го настрои.Имах честта да пипна един модел на Блистул,който ме очарова с нечовешките 40 см /въздушно/ капачка от буркан.Гордият собственик на апарата се изуми на превъзходните резултати.
hagemon4o Про-Консул
Заглавие: Re: BLISTUUL-48 Пет Окт 26, 2012 10:25 pm
като го пробвам ше кажа крайно мнение...но енигма и блистуул..мисля че блистуула го превъзхожда!!!имам енигма знам как е...
Колеги имам Blostool ltc48 от около 3 години не съм работил с други апарати и не прехвалям блистула,но от работата ми с апарата за тия години и сравнението ми с още два три български уреда (няма да казвам марки и модели,защото ще тръгнат спорове) мога да кажа,че блистула се представя малко по добре особено от към дълбочина на детекция.Не ангажирам никой с мнението си!
като го пробвам ше кажа крайно мнение...но енигма и блистуул..мисля че блистуула го превъзхожда!!!имам енигма знам как е...
Заеби ги тез тояги,я земи раздуй нещо за геохънтара-сериозно!
pumata2003 Легионер
Заглавие: Re: BLISTUUL-48 Нед Окт 28, 2012 8:08 am
zaq написа:
Колеги имам Blostool ltc48 от около 3 години не съм работил с други апарати и не прехвалям блистула,но от работата ми с апарата за тия години и сравнението ми с още два три български уреда (няма да казвам марки и модели,защото ще тръгнат спорове) мога да кажа,че блистула се представя малко по добре особено от към дълбочина на детекция.Не ангажирам никой с мнението си!
колега и аз споделям това мнение пък нека който иска това да си приказва
Вярно ли е,че Мерчев разработва нов металдетектор-робот,който сам вади сигналите ? Задаваш му какво искаш да търси и палиш барбекюто и чакаш. Той като извади всичко ти го донася. Ама сега бил на курс в НАСА,защото това била тайна разработка.