Защото не се използва, има ли смисъл да събира прах.
zigzag22 Новобранец
Заглавие: Re: Golden mask 3+pbox Пет Фев 11, 2011 9:52 pm
rokac написа:
Каква е причината да си купиш вещ за 1000лв да я държиш без да я използваш нито веднъж и накрая да я продаваш за 700лв?Гледам колегите го приемат, като заяждане,а аз имам реален интерес!Колко е остатъчната гаранция ако има такава?
Гост Гост
Заглавие: Re: Golden mask 3+pbox Пет Фев 11, 2011 10:23 pm
zigzag22 написа:
rokac написа:
Каква е причината да си купиш вещ за 1000лв да я държиш без да я използваш нито веднъж и накрая да я продаваш за 700лв?Гледам колегите го приемат, като заяждане,а аз имам реален интерес!Колко е остатъчната гаранция ако има такава?
Аз продадох папагал струващ 250-300 лева за 90 лева защото беше доста лош и не исках този след мен да се почувсрва измамен и при това обяснявах ЗАЩО, НО май щях да го продам по-лесно ако бях обявил 500 Такива са ни душиците малки! А по въпроса с покупко продажбите обръщам се към админите (продавачите) на металдетектори: мисля че идеята не е лоша слещу определена сума да се преглеждат апаратите и да им се слага стикер за да са сигурни и копувачите и за да могат продавачите по лесно да се отървават от събиращи прах вещи, и за да им умре бизнеса на дребните мошенници които продават!
zigzag22 Новобранец
Заглавие: Re: Golden mask 3+pbox Пет Фев 11, 2011 10:50 pm
kuroviev написа:
zigzag22 написа:
rokac написа:
Аз продадох папагал струващ 250-300 лева за 90 лева защото беше доста лош и не исках този след мен да се почувсрва измамен и при това обяснявах ЗАЩО, НО май щях да го продам по-лесно ако бях обявил 500 Такива са ни душиците малки! А по въпроса с покупко продажбите обръщам се към админите (продавачите) на металдетектори: мисля че идеята не е лоша слещу определена сума да се преглеждат апаратите и да им се слага стикер за да са сигурни и копувачите и за да могат продавачите по лесно да се отървават от събиращи прах вещи, и за да им умре бизнеса на дребните мошенници които продават!
Да де ама той изобщо не го е ползвал щот пише че е чисто нов пък твоя папагал каде го набърка тука при малките душици.Жалко за темата на човека.
Нормално е да задавате въпроси, все пак сме в България и всяка подобна продажба да е подложена на съмнения. Но в нормалните страни ако купиш нещо даже и да не го използваш цената му пада с 20-30%. Апарата е на около година, батерий не са зареждани. не е излизал на терен. Ако има желаещи да пишат на мейла. Това е, успех на всички.