Заглавие: Re: GM3+PB или Fisher F5? Чет Дек 04, 2014 10:28 pm
Хаосът е или временен,или гибелен!
бобо Джадай
Заглавие: Re: GM3+PB или Fisher F5? Пет Дек 05, 2014 1:16 pm
Балкански написа:
бобо написа:
Petronii написа:
бобо написа:
Балкански е отдавна във форума Петроний,просто се прави на........девственица .Колев,Симпличио,Стан,Лизимакси.... и още една торба...Болен мозък със свободно време..
Ааа, тук не бих се съгласил напълно, Колев и Симпличио бих ги приравнил донякъде, Стан няма много общи черти и е строго индивидуален, доколкото до последния има много-многоо топло. Но както и да е, всички са минали по този път, включително и аз, когато си нов и опознаваш обстановката и изчиташ всичко, така че не го обвинявам. Може и да греша, това не е толкова фатално, важно е да се уважаваме.
Нямам в предвид бат stan 960,тоя е друг,мултипликация някаква...Ааа,колкото до проявите му във федеративния форум,са доста по обраниТрибалски ,но и там се изявява под няколко имена.Особено активен е в темата за е трак ,там отново е новобранец разбира се,тва му е коронния номер,ма ника му не се сещам в момента,ма не мой се сбърка,ко знаеш кой търсиш.абееее,помиярска история.....П.с.–ко ви напиша сичките му никове дето успях да хвана ша се шашнете от мащаба на ФЕНОМЕНА
гого , тото или шошо незнам как ти е ника, НО се бъркаш ужасно относно моята самоличност ( несъм този за когото ме мислиш ) . незнам но нещо сте много комплексирани тука и плахи даже , щом толкова се интересувате КОЙ СЪМ АЗ...... което за мене е супер тъпо , защото аз пет пари не давам за това да разбера кои сте ВИЕ !!! Стига сте ме дразнили с вашите глупости. НОВ СЪМ , имам намерение да се науча от вас СТАРИТЕ , неви давам акъли и не се натрапвам "изказвам мнение" , което е нормално за да си във форума. Само колегата Петроний впоследствие прояви снизходителност към мене и ми обясни как трябва да се коментира за по напред , за да нямам дразги , и на мене ми спечели донякъде уважението. Затова да спрем да се закачаме и да си гледаме кефа с хобито и т.н. "Be cool man" !
Виж какво,феномене,въобще не ме интересува твоята самоличност,още повече,че и ти самия не можеш точно да си я определиш.Имам против обаче начина по който се държиш във форумите които и аз посещавам.Считам ,за крайно неуважително към всички колеги ,както и към мен,писаниците ти ЕДНОВРЕМЕННО от няколко ника,както и крайните ти изказвания по повод хобито и практикуващите го хора....Сори,Трибале ,че пренебрегнах напомнянията ти за темата,но тоз господин просто си позволява повече ,отколкото е нормално според мен.Разбира се,не държа,че съм някаъв критерий.Просто напомних кой стои зад въпросния ник.....
van_helsing Про-Консул
Заглавие: Re: GM3+PB или Fisher F5? Пет Дек 05, 2014 4:12 pm
По-дълбок е GM3+, но по продуктивен е Fisher F5
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: GM3+PB или Fisher F5? Пет Дек 05, 2014 10:20 pm
бобо написа:
...Сори,Трибале ,че пренебрегнах напомнянията ти за темата,но тоз господин просто си позволява повече ,отколкото е нормално според мен.Разбира се,не държа,че съм някаъв критерий.Просто напомних кой стои зад въпросния ник.....
Колега,чувал ли си следния израз?: "Запикал очи,та нема повече на къде"? Превъплъщението "Колев"беше апогея,според мен.И беше забавно,предизборно,амбициозно,агитационно.... Другото,най-вероятно,е недвусмислена простотия?
Хаосът е или временен,или гибелен!
pechkata Джадай
Заглавие: Re: GM3+PB или Fisher F5? Съб Дек 06, 2014 9:17 am
van_helsing написа:
По-дълбок е GM3+, но по продуктивен е Fisher F5
Добре че бях със Голден маск като минах с антената над този сигнал - иначе нямаше как да правя клип с антична монета ако бях с тези от клипа...
OMD Detectors Консул
Заглавие: Re: GM3+PB или Fisher F5? Съб Дек 06, 2014 11:16 am
Монета 30мм. на дълбочина 24 см. тези апарати изобщо не я чуват и то при стационарен тест.... Ако се тества на ход може би на 15-16 см. да я чуят.
И гм3 и фишер ф5 са си доста добри апарати. Преди бях с ф5 и бях доста доволен от машината.Приятел има глден маск 3 и сме търкали с двата апарата. Дълбочините им са приблизително еднакви , но в никакъв случай не са плитки машини.
Ако някой ще взима ф5 задължително с сеф, ултимейт или оригиналната единайска. С малката антена е плитък. С другите антени има коренна разлика в дълбочината.