Заглавие: ПРОДАВА СЕ РУСЕНСКА МАШИНА Вто Фев 01, 2011 11:41 pm
продава се русенска машина чисто нова не е исползвана с голяма дълбочина параметри като разбера повече машината не е моя на приятел е и за това не съм запознат с параметри каза че е мното дълбока питата е 40см сената е 600лв. параметри като разбера някой ако има интерес да пише на лични
palavnika_23 Новобранец
Заглавие: Re: ПРОДАВА СЕ РУСЕНСКА МАШИНА Пон Фев 21, 2011 7:02 pm
ето клип на машината https://www.youtube.com/watch?v=iQyK4f-4u8E капачка от буркан чува на 90см на 80см я вади
ztec Консул
Заглавие: Re: ПРОДАВА СЕ РУСЕНСКА МАШИНА Пон Фев 21, 2011 7:22 pm
В моя край имаше по едно време голяма мания по тези машини. Машините са добри,виждал съм такива,но нестават за замърсено.И леко да е замърсено си аут от играта. Колега на 90см капачка от буркан само и се иска да чуе в земята.
Като цяло това е машината за търсене в горите
atd.dr Легионер
Заглавие: Re: ПРОДАВА СЕ РУСЕНСКА МАШИНА Пон Фев 21, 2011 8:08 pm
КОЛЕГА МАШИНАТА ОТ КЪДЕ Е КУПЕНА ? ПРАВЕНА Е В ДОБРИЧ .... ОТ 1997 Г. ДО 2010 Г. БЕШЕ Б ТЪРНОВЦИ ДО ТУТРАКАН И ПОСЛЕ БЕ ПРОДАДЕНА В РАЗГРАД . И САМО АНТЕНАТА Е ПРАВЕНА В РУСЕ , ПОНЕЖЕ СТАРАТА Е БИЛА СЧУПЕНА ...МАЙСТОРА СИ Я ПОЗНА И ПАДНА ГОЛЯМ СМЯХ ...
branib Легионер
Заглавие: ПРОДАВА СЕ РУСЕНСКА МАШИНА Пон Фев 21, 2011 8:35 pm
Кой е майстора на машината и кой на сондата?
knight Новобранец
Заглавие: Re: ПРОДАВА СЕ РУСЕНСКА МАШИНА Пон Фев 21, 2011 8:36 pm
kolegata ZTEC е напълно прав аз познавам един дето е луд по големи антени и мания по дълбочини има подобна машина антената е DD 2x50 все едно ,че носиш отпред каса от кисело мляко верно има дълбочина ,но на замарсено сте пълен аут ,а пък дискриминацията пълен смях всичко по-глямо и раждясало е цвят правихме тест с XLT е на дълбочина добре ама иначе 00000000000000000 да не говорим за теглото на апарата трябва да си Херкулес за да можеш да минеш поне 1 дка на ден
palavnika_23 Новобранец
Заглавие: Re: ПРОДАВА СЕ РУСЕНСКА МАШИНА Пон Фев 21, 2011 9:18 pm
колегата ztec е прав машината е за чисти места защото е само с стрелкови датчик няма друга дискриминация на 80см вади капачка на 90 я чува но неможе да каже дали е цвят или черно.А на другите колеги ще кажа само като не знаят да не пишат и да не спамят в темата .Не знам кои маистор си я е познал ама явно не си познава машините по приказките на колегата излиза че е обиколила цялата страна само че машината си е нова не е бачкано с нея правена е в русе зеха се две по едно и също време антената си е на маистора които е правил машината ако беше обиколила цялата страна как така се е сабрала с още една сущата по конструкция че прилича на други машини спор няма и на колегата които си пада повече по касите ще кажа че машината е много лека за такава антена да не се приказва като не се знае за какво става вапрос и да не се спами темата да пишат само хора които имат интерес а не да ми казват каква е машината след като даже не знаят на кои маистор е машината е взета директно от маистора.Ако толкова сте сигурни че знаете машината слагаме една сума пари и ви водя при маистора и да видим кои си е познал машината и кои не че маи повечето не си знаят изделията
branib Легионер
Заглавие: ПРОДАВА СЕ РУСЕНСКА МАШИНА Пон Фев 21, 2011 9:23 pm
Въпроса ми относно майстора е сериозен
atd.dr Легионер
Заглавие: Re: ПРОДАВА СЕ РУСЕНСКА МАШИНА Пон Фев 21, 2011 9:32 pm
Я ПОКАЖИ И ДРУГАТА МАШИНА , ДВЕТЕ ЗАЕДНО ЧЕ МИ Е ИНТЕРЕСНО ДА ВИДИМ ! АНТЕНАТА Е НОВА НО , МАШИНАТА Е ПРЕБОЯДИСАНА , И СА ИЗРЯЗАЛИ ГОРНИЯ КАПАК ЗА ДА СЛОЖАТ ИНДИКАТОРА А СВЕТОДИОДА СА ГО ПРЕМЕСТИЛИ ДО ПОТЕНЦИОМЕТРИТЕ ТОЧНО НА МЯСТО КОЕТО НЕ СЕ ВИЖДА ОТ РЪКАТА
palavnika_23 Новобранец
Заглавие: Re: ПРОДАВА СЕ РУСЕНСКА МАШИНА Пон Фев 21, 2011 9:41 pm
колега atd.dr как да ти я покажа като не е при мене а при човека които си я купи другата и кои е тоя глупавия дето 6те тръгне да мести светодиода само еи така да заблоди тебе като не вярваш да се обзаложим на 1000 лв и да те водя при маистора ако искаш да си сигурен че не те лъжа може да му поръчаш една за по голяма сигурност искаш ли това казах че конструкцията е същата не значи че машината е виждал съм поне на трима маистори такава подобна конструкция ама не значи че машините са същите нали.И още един път ще помоля да не се спами в темата а да пишат хора които имат интерес.Иначе ще помоля модераторите да трият мненията които нямат отношение кум машината а само си чешат езиците
atd.dr Легионер
Заглавие: Re: ПРОДАВА СЕ РУСЕНСКА МАШИНА Пон Фев 21, 2011 10:02 pm
МАЙСТОРА ГО ПОЗНАВАМ ЛИЧНО ИДВАЛ Е ПРИ МЕНЕ , ВЯРНО Е ЧЕ Е ПРАВИЛ НО , САМО АНТЕНАТА ...И НЕ СЕ ОБЗАЛАГАЙ ...
palavnika_23 Новобранец
Заглавие: Re: ПРОДАВА СЕ РУСЕНСКА МАШИНА Пон Фев 21, 2011 10:06 pm
защо да не се обзалагам като съм сто процента сигурен като познаваш маистора кажи как се казва и кажи ти от каде си и земаи 1000 лв като си сигурен че ще спечелиш и да те водя
pechkata Джадай
Заглавие: Re: ПРОДАВА СЕ РУСЕНСКА МАШИНА Пон Фев 21, 2011 10:25 pm
palavnika_23 написа:
ето клип на машината https://www.youtube.com/watch?v=iQyK4f-4u8E капачка от буркан чува на 90см на 80см я вади
http://www.nexusdetectors.com/Nexusultimametaldetector.html Прилича този...Nexus е БГ апарат - Русенски само че се произвежда в чужбина...
ztec Консул
Заглавие: Re: ПРОДАВА СЕ РУСЕНСКА МАШИНА Вто Фев 22, 2011 6:33 pm
palavnika_23 написа:
продава се русенска машина чисто нова не е исползвана с голяма дълбочина параметри като разбера повече машината не е моя на приятел е и за това не съм запознат с параметри каза че е мното дълбока питата е 40см сената е 600лв. параметри като разбера някой ако има интерес да пише на лични
Много са тези пари за тази машина.Колко е нова ?
palavnika_23 Новобранец
Заглавие: Re: ПРОДАВА СЕ РУСЕНСКА МАШИНА Вто Фев 22, 2011 6:56 pm
търкано е два пъти с нея
ztec Консул
Заглавие: Re: ПРОДАВА СЕ РУСЕНСКА МАШИНА Вто Фев 22, 2011 7:00 pm
palavnika_23 написа:
търкано е два пъти с нея
нова колко е
pechkata Джадай
Заглавие: Re: ПРОДАВА СЕ РУСЕНСКА МАШИНА Вто Фев 22, 2011 7:45 pm
Какво е сега това - "много пари...?" "Колко струва нова...?" човека е решил тази цена ти ако ще купуваш предложи цена...И остави човека да си продава както иска апарата си е негов...
ztec Консул
Заглавие: Re: ПРОДАВА СЕ РУСЕНСКА МАШИНА Вто Фев 22, 2011 8:07 pm
pechkata написа:
Какво е сега това - "много пари...?" "Колко струва нова...?" човека е решил тази цена ти ако ще купуваш предложи цена...И остави човека да си продава както иска апарата си е негов...
Кюнец(оп печка) абе ти сега защо пак се намеси бре ? Ти да не си превен в ГЪЗ или имаш някакво заболяване ? Олигофрения
pechkata Джадай
Заглавие: Re: ПРОДАВА СЕ РУСЕНСКА МАШИНА Вто Фев 22, 2011 9:05 pm
ztec написа:
pechkata написа:
Кюнец(оп печка) абе ти сега защо пак се намеси бре ? Ти да не си превен в ГЪЗ или имаш някакво заболяване ? Олигофрения
Както ти се намесваш така и ние ще се намесваме за напред всеки има право да дава мнение в този форум...И внимавай с обидите че и аз мога да обиждам ама се въздържам...
ztec Консул
Заглавие: Re: ПРОДАВА СЕ РУСЕНСКА МАШИНА Вто Фев 22, 2011 9:11 pm
[quote="pechkata"]
ztec написа:
pechkata написа:
Както ти се намесваш така и ние ще се намесваме
Кои ние ? Намери си още двама че да станете тримата глупаци.
pechkata Джадай
Заглавие: Re: ПРОДАВА СЕ РУСЕНСКА МАШИНА Вто Фев 22, 2011 9:14 pm
Ние - хората в форума...
stelt58 Новобранец
Заглавие: Re: ПРОДАВА СЕ РУСЕНСКА МАШИНА Вто Фев 22, 2011 9:54 pm
Палавник това Ангелова машина ли е .?И ако е Ангелова на кого от двамата /Куленския или този от града/
N@SKO Про-Консул
Заглавие: Re: ПРОДАВА СЕ РУСЕНСКА МАШИНА Пон Мар 14, 2011 5:52 pm
Бартер за това интересува ли те? http://imperio.bulgarianforum.net/t3327-topic
palavnika_23 Новобранец
Заглавие: Re: ПРОДАВА СЕ РУСЕНСКА МАШИНА Чет Окт 27, 2011 9:10 pm
колеги машината отново е в продажба бях се отказал да я продавам,но сега спешно ми трябват пари цената отново е 600 лв.
alabala Легионер
Заглавие: Re: ПРОДАВА СЕ РУСЕНСКА МАШИНА Пет Окт 28, 2011 6:45 pm
Колега ,май няма да иска. Ще трябва да му доплатиш поне 200 300 кинта, той гарета майтап работа малко затова ама ако имаш парите ти си човека с най-яката машина във форума.