А що се отнася за тежона,той си има няколко особености,които ако ги направиш ,денар 3ти век си го лови на 30см в земята.Въобще нее плитък апарат,а много по-добър от много скъпи и прехвалени монетари.
Да наборе и аз съм на същото мнение - и аз имах това детекторче единствената причина че го продадох че няма автогрунд-баланс защото бях свикнал да работя с предните детектори на овто...
А що се отнася за тежона,той си има няколко особености,които ако ги направиш ,денар 3ти век си го лови на 30см в земята.Въобще нее плитък апарат,а много по-добър от много скъпи и прехвалени монетари.
Да наборе и аз съм на същото мнение - и аз имах това детекторче единствената причина че го продадох че няма автогрунд-баланс защото бях свикнал да работя с предните детектори на овто...
Настроиката на земята не представлява никакава сложност така,че липсата на автоматичен режим едвали е голям косур. И arabeto ,ако ще копуваш Техона нов, търси модел на който кутията му отгоре е черна ,той е с прибавен фиксиран грунд ,специалистите на техона казват ,че е по-добрия вариант.
не не е черен не можах да намеря черен в бг мисля че ги няма
Все пак мерси , мисля че може би са специално издание и не са в наличност а колкото до модела Тесоро Тежон бяха написали някъде ,че е специално проектиран за археология ,може би един от най-сполучливите модели на марка Тесоро и късмет
нямам търпение да го пробвам още не му разбирам много много ама колеги помагат дано влеза в час и да го използвам оптимално добре
В този форум има много колеги ,който знаят как работи Тесоро Тежон ,не е сложен за работа , но като дълбочина е наравно със която й да марка модели ПРОФЕСИОНАЛНИ МЕТАЛДЕТЕКТОРИ VLF
aaaa,trakiec tuka не си прав иска ти се да е така понеже си броил някои лев в повече за тесорото,ама миналата година в една горичка- в пояс по точно пернах един сигнал на около 35 санта с мойта томахавка-VLF дето ги сравняваш с дугите професионални детекторчета и тесерото въобще не отриагира само припука веднъж и тва е-а аверчето каза няма сигнал или,ако има нещо е желязо,а при мен го даваше прекрасен цlетен сигнал-излезе турски прастен
Може би аверчето е бил начинаещ със Тежона , но все пак няма значение важното е колегата да се научи да работи със този апарат а пак който има късмет и със апарат на два пръста да хваща пак ще хване гарне със жълтици и успех
Здравейте.От 5 часа съм собственик на новичко тесоро и вече имам 4 часа стаж с таз машинка.Четах инструкций въртях копчета ама постижението ми е 5 ст.от62ра.гд.на 20тина см.в земята.Почвата е чакълеста ама дали и колко е уродена незнам щот съм новобранка.Дали е ,че съм със стандартната глава9х8.Ако е така да се връщам в магазина и да взимам двойното Д 195лв. е все пак,а ако е щотс съм новобранец да събирам опит и знания от знаещите и да не хвърлям излишни пари.Поздрави.
Здравейте.От 5 часа съм собственик на новичко тесоро и вече имам 4 часа стаж с таз машинка.Четах инструкций въртях копчета ама постижението ми е 5 ст.от62ра.гд.на 20тина см.в земята.Почвата е чакълеста ама дали и колко е уродена незнам щот съм новобранка.Дали е ,че съм със стандартната глава9х8.Ако е така да се връщам в магазина и да взимам двойното Д 195лв. е все пак,а ако е щотс съм новобранец да събирам опит и знания от знаещите и да не хвърлям излишни пари.Поздрави.
еееее брато сега за 4 часа стаж и една стотинка от 62 си е постижение ...па ти си изкарал 5 това си е нещо несе притесняваи или отчайваи днес стотинка утре две по нататък гърне