Колега ф5 има перфектна дискриминация с концентричната сонда - оригиналната.Тогава бърка много добре между железата , стига разбира се да не е много активно. сефката ти трябва пък за активно и за по-дълбоко проникване. Общо взето ти трябват и двете в зависимост от почвите и замърсеността на обекта успех
аз от днес вече съм горд собственик на ф75. Само да кажа че е за мен беше добре че свикнах с ф5 и се надявам сега по-лесно да изцедя докрай възможностите на по-големия му брат
Здравей колега след дълго умуване си вземал правилното решение Новото си е Ново другото е късмет.Успех
kokolino Новобранец
Заглавие: Re: fisher f5 ili minelab relic howck Пет Дек 31, 2010 6:02 pm
Благодаря на всички колееги които ми помогнаха, по един или друг начин да взема решение
maksim12 Консул
Заглавие: Re: fisher f5 ili minelab relic howck Съб Яну 01, 2011 8:58 am
joro_76 написа:
аз от днес вече съм горд собственик на ф75. Само да кажа че е за мен беше добре че свикнах с ф5 и се надявам сега по-лесно да изцедя докрай възможностите на по-големия му брат
би ли споделил разликите в дулбочина на фишер ф5 и ф75 1 лев наприметрно на колко ги заси4ат апаратите............
Утре ще заровя на ф75 за да видя, макар че не обичам да заравям. Като се знае къде е сигнала то почти всяка машинка ще го хване плюс минус 5 -6 сантиметра. Истината за мен е да се засече сигнал на ход в реални условия
Там където пробвах 1 лев ф 75 го засече в режим с дискриминация най-дьлбоко в режим PF на не-повече от 26 -28 см- сенс 95 ,диск 0, два тона. В ал метал го чува като цвят с 5 санта отгоре. за ф5 мога да кажа че е по-плитък но не носех двата апарата да видя с колко . Дано да съм ти помогнал
Там където пробвах 1 лев ф 75 го засече в режим с дискриминация най-дьлбоко в режим PF на не-повече от 26 -28 см- сенс 95 ,диск 0, два тона. В ал метал го чува като цвят с 5 санта отгоре. за ф5 мога да кажа че е по-плитък но не носех двата апарата да видя с колко . Дано да съм ти помогнал
с каква антена прави опитите колега
pantera Легионер
Заглавие: Re: fisher f5 ili minelab relic howck Вто Яну 04, 2011 7:54 am
Че те и добре направените "гаражни" хващат толкова!!!
adminn Admin
Заглавие: Re: fisher f5 ili minelab relic howck Вто Яну 04, 2011 7:59 am
pantera написа:
Че те и добре направените "гаражни" хващат толкова!!!
Ти с какъв апарат си?
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
adminn Admin
Заглавие: Re: fisher f5 ili minelab relic howck Вто Яну 04, 2011 8:01 am
joro_76 написа:
Ти с каква антена си?
joro_76 Легионер
Заглавие: Re: fisher f5 ili minelab relic howck Вто Яну 04, 2011 8:53 am
Ами с оригиналната съм си и съм доволен от дълбочината която показва... Аза гаражните - нека аз да им заровя сигнала между 30-35 санти и да видя как ще го чуят. На друга почва може и друго да покаже , но на тая дето бях- толкова
adminn Admin
Заглавие: Re: fisher f5 ili minelab relic howck Вто Яну 04, 2011 9:11 am
За малките сигнали няма голямя разлика, но за по-големите СЕФ е ненадминат +20-30% нали си гледал клиповете. А като колегата по-горе много съм срещал и след това като си вземат купешко само ццццццц- еййй що тъ не послушах
maksim12 Консул
Заглавие: Re: fisher f5 ili minelab relic howck Вто Яну 04, 2011 11:47 am
joro_76 написа:
Ами с оригиналната съм си и съм доволен от дълбочината която показва... Аза гаражните - нека аз да им заровя сигнала между 30-35 санти и да видя как ще го чуят. На друга почва може и друго да покаже , но на тая дето бях- толкова