Заглавие: коя сонда е по- добра 28 или 32 Пон Дек 20, 2010 8:54 pm
Бихте ли ми казали коя сонда е по добра като цяло, плюсове и минуси на едната и на другата.Благодаря за отделеното време!
pechkata Джадай
Заглавие: Re: коя сонда е по- добра 28 или 32 Пон Дек 20, 2010 9:16 pm
karcho написа:
Бихте ли ми казали коя сонда е по добра като цяло, плюсове и минуси на едната и на другата.Благодаря за отделеното време!
За кадърния апарат това няма значение...
Petronii Цезар
Заглавие: Re: коя сонда е по- добра 28 или 32 Пон Дек 20, 2010 9:29 pm
pechkata написа:
karcho написа:
Печка, по някой път се питам,как може да си правил и продавал апарати , като ти чета коментарите,нещо не се връзва,как така фалира.
SAGITTARIUS Консул
Заглавие: Re: коя сонда е по- добра 28 или 32 Пон Дек 20, 2010 9:40 pm
.
Последната промяна е направена от SAGITTARIUS на Пон Апр 25, 2011 6:06 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Petronii Цезар
Заглавие: Re: коя сонда е по- добра 28 или 32 Пон Дек 20, 2010 11:00 pm
SAGITTARIUS написа:
Виж приятелиу мой Петроний при цялото ми уважение към теб ще ти кажа че Печката е пич и обича да помага и това е моето мнение за него-нищо че е някакъв член И защо приятелиу трябва да го дъвчем? Аз съшто съм телевизионен техник но машинки съм опитал да правя но не постигнах резултат-нямам телевизор излезнал от дома ми без да го поправя но другото е много по специфична тема .Айде ти коментирай ги! и не знам зашо сте така негативно настроени срещу този човек?
Виж приятелиуу SAGITTARIUS , нямам нищо против печката,не го познавам и не аз съм му сложил горния минус ,даже ми става жал където му лющат толкова много минуси, но често пъти с неговите откровенно нелепи изказвания и това раболепно възвеличаване на дадена марка детектори направо отблъсква и дразни .
adminn Admin
Заглавие: Re: коя сонда е по- добра 28 или 32 Вто Дек 21, 2010 7:25 am
pechkata написа:
karcho написа:
Кой ти направи тази сонда за Голден Маск?
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
karcho Новобранец
Заглавие: Re: коя сонда е по- добра 28 или 32 Вто Дек 21, 2010 8:55 am
благодаря ви за смислените отговори
karcho Новобранец
Заглавие: Re: коя сонда е по- добра 28 или 32 Вто Дек 21, 2010 8:56 am
май всяка тема в този форум няма нищо общо със заглавието та и тази не е изключение
Чумата Преторий
Заглавие: Re: коя сонда е по- добра 28 или 32 Вто Дек 21, 2010 9:15 am
Глупости - никой българин не спами. Всички пишем високоинтелектуални постове изпълнени с много значения и понякога с добре скрит смисъл..
karcho Новобранец
Заглавие: Re: коя сонда е по- добра 28 или 32 Вто Дек 21, 2010 9:59 am
важното е лаф мохабет да става
sony147 Цезар
Заглавие: Re: коя сонда е по- добра 28 или 32 Вто Дек 21, 2010 10:01 am
28ца!!!!
Дошло е време,робите да преброят господарите!
sitalk Джадай
Заглавие: Re: коя сонда е по- добра 28 или 32 Вто Дек 21, 2010 2:19 pm
karcho написа:
С какъв апарат си? Ако е западен,има значение.При българските е по-малка разликата.Зависи с коя ще свикнеш. А това,че ти спамят темата,нищо ново под слънцето
karcho Новобранец
Заглавие: Re: коя сонда е по- добра 28 или 32 Вто Дек 21, 2010 3:07 pm
с български апарат съм с 28 сонда и се зачудих за 32 и искам да разбера дали има смисал да си взимам 32 см
sitalk Джадай
Заглавие: Re: коя сонда е по- добра 28 или 32 Вто Дек 21, 2010 3:24 pm
karcho написа:
с български апарат съм с 28 сонда и се зачудих за 32 и искам да разбера дали има смисал да си взимам 32 см
За по-дълбоко си вземи 38см,ама не очаквай чудеса....
karcho Новобранец
Заглавие: Re: коя сонда е по- добра 28 или 32 Вто Дек 21, 2010 6:00 pm
чак такава тава не ми се мята наляво надясно викаш 32 не може да е много по дълбока от 28 цата
sitalk Джадай
Заглавие: Re: коя сонда е по- добра 28 или 32 Вто Дек 21, 2010 7:26 pm
karcho написа:
чак такава тава не ми се мята наляво надясно викаш 32 не може да е много по дълбока от 28 цата
Бачкай си с 28-цата.
Гост Гост
Заглавие: Re: коя сонда е по- добра 28 или 32 Вто Дек 21, 2010 8:13 pm
karcho написа:
май всяка тема в този форум няма нищо общо със заглавието та и тази не е изключение
има тема "благи приказки" у нея всички постове са по темата