Това с печатната платка и ние го можем - дори и по добре...
Покажи да видим какво можеш? Пък ако е и по добре, веднага ти ставам клиент. Побързай, че таман съм се навил на тоя Все маски показваш. И аз имам маска, знам какво може.
Това с печатната платка и ние го можем - дори и по добре...
Покажи да видим какво можеш? Пък ако е и по добре, веднага ти ставам клиент. Побързай, че таман съм се навил на тоя Все маски показваш. И аз имам маска, знам какво може.
Не съм подготвен сега имай търпение ще има клип - скоро...
Последната промяна е направена от foxcon на Сря Май 16, 2012 8:20 am; мнението е било променяно общо 1 път
dobo67 Про-Консул
Заглавие: dobo67 Съб Яну 29, 2011 7:49 pm
Колега има полигони направени за тази цел остави човека да си продава машината мисля че цената му е съвсем реална за този тип уред и то с две антени и като се има в предвид че производителя му дава 5год. гаранция.Сподели каква е твоята техника че си толкова категоричен и убеден.
pechkata понеже си рекламен агент на маската ,вземи 1 маска и ела да направим един тест .,аз сьм с фабричен детектор , ако победи маската, ти подарявам моя , ако не ти спираш да пишеш повече.
Твоя апарат ще се справи ли със 16мм. монета заровена на 25см. в земята(в режим дискриминация)...Ако Маската загуби ...
pechkata понеже си рекламен агент на маската ,вземи 1 маска и ела да направим един тест .,аз сьм с фабричен детектор , ако победи маската, ти подарявам моя , ако не ти спираш да пишеш повече.
Твоя апарат ще се справи ли със 16мм. монета заровена на 25см. в земята(в режим дискриминация)...Ако Маската загуби ...
Стига сте спамили овявата на човека!Които има мерак ще вземе маската!
Защо ми сваляте репутациата само някои т.....р може да го направи това!
BG------------
toniperac1 Новобранец
Заглавие: Re: prodavam miladinka Нед Май 13, 2012 12:12 pm
a4o написа:
na edin sezon e kato nova s trite kop4eta cena 200 lv. tel.0884354764
kakvo je tova detektorce. prati mi snimka na email:tonijankovic@hotmail.rs,i as ce ga zemem za tija pari.pozdrav.
emo82 Новобранец
Заглавие: Re: prodavam miladinka Пет Май 18, 2012 9:47 pm
продава ли се още миладина
Гост Гост
Заглавие: Re: prodavam miladinka Съб Май 19, 2012 8:49 am
Защо я продаваш , Миладинката ? Не си ли доволен от нея? new forse ли е или silent
Илия Стефанов Новобранец
Заглавие: Re: prodavam miladinka Вто Юни 05, 2012 7:54 pm