На сбирката тествахме апаратите не за да правим реклама а просто както се казва си (мерихме пишк...)А относно монетаата,която беше дълбоко заровена никой монетар не я хвана(дори и твоята маска 3+ Владо) просто никой не я чу.На разполочение имахме Стингер затова тествахме с него и съответно той я чу и така я намерихме.Никой не казва че ако имаше друга рамка тя нямаше да я чуе или да я хване монетата,но просто нямаше затова пишем каквото сме видели.Незнам защо някой хора намират написаното от нас за реклама,но ако не може да споделим това което сме направили и тествали то тогава за какво е форума.Има доста изнесени клипове от сбирката така че там се вижда всичко и който не вярва нека ги гледа.
Гост Гост
Заглавие: Re: NRG150 Вто Ное 23, 2010 3:18 pm
на мен това НРГ ми изглежда читава машинка. Нали съм тъп в областа та да питам , това нова машина на голденмаск ли е
Гост Гост
Заглавие: Re: NRG150 Вто Ное 23, 2010 3:37 pm
FILIP2 написа:
imperio такава турция сам вадил на 40 см при работа на ход сас мохаремката сас малката антена
тази монета не можа да се засече от следните машини който бяха на сбирката :
minelab se pro с всякви антени (два броя уреда)
минелаб еурека голд
маска 3 пб
аце 250 с пеперуда
енигми (4 апарата от всички вариянти)
няква пловдивска безисвестна
монтанка безизвестна (от тея магнуми с обемния монтаж)
Хп голд макс 2 броя
Машини който не бяха на сбирката но спорят че ще го засекат перфектно :
минелаб соверен
мохаремка
попадийка
ако има други претенденти да пишат .. ама погледни някоя ролетка колко е тва 40 см .. как не се намери машина на практика да го засече (освен стингера който даваше 100% сигнал с дискриминация)
AlexP Про-Консул
Заглавие: Re: NRG150 Вто Ное 23, 2010 5:07 pm
За Stinger 2 ли става дума? И с каква антена?
Гост Гост
Заглавие: Re: NRG150 Вто Ное 23, 2010 5:53 pm
AlexP написа:
ДА .. с антена 38 см ..
BEKS Консул
Заглавие: Re: NRG150 Вто Ное 23, 2010 6:01 pm
Феникс,тази Пловдивската(безиствестната)кутията като на Маската ли и беше?
Гост Гост
Заглавие: Re: NRG150 Вто Ное 23, 2010 6:10 pm
кършака написа:
Феникс,тази Пловдивската(безиствестната)кутията като на Маската ли и беше?
ето това беше машинката
и много хубаво си работеше между другото
adminn Admin
Заглавие: Re: NRG150 Вто Ное 23, 2010 6:43 pm
PHOENIX написа:
AlexP написа:
ДА .. с антена 38 см ..
Той е вече с 36см. май
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
Гост Гост
Заглавие: Re: NRG150 Вто Ное 23, 2010 6:47 pm
adminn написа:
PHOENIX написа:
AlexP написа:
ДА .. с антена 38 см ..
Той е вече с 36см. май
нещо такова беше . не съм питал изрично, ама не беше рамка или нещо такова , де да знам на 38 ми приличаше може и 36 да е същата работа
FILIP2 Консул
Заглавие: Re: NRG150 Вто Ное 23, 2010 9:04 pm
phoenix ас несам производител нито си продавам машината че да те лъжа казвам какво и на колко сам вадил пак ти ако искаш вярваи за мен е без значение
Гост Гост
Заглавие: Re: NRG150 Вто Ное 23, 2010 11:46 pm
FILIP2 написа:
phoenix ас несам производител нито си продавам машината че да те лъжа казвам какво и на колко сам вадил пак ти ако искаш вярваи за мен е без значение
може почвата да е по-различна при вас , ние наистина много се мъчихме и никоя ИБ машина не подсказа даже че там има монета ,
FILIP2 Консул
Заглавие: Re: NRG150 Сря Ное 24, 2010 2:20 am
за почвата предполагам уродена щото в близост има рудник ама дали е силно или слабо уродяването вече незнам
yaponetsa Цезар
Заглавие: Re: NRG150 Сря Ное 24, 2010 7:34 am
FILIP2 написа:
за почвата предполагам уродена щото в близост има рудник ама дали е силно или слабо уродяването вече незнам
На замърсено няма как да я хванеш даже и на 30 /да некажа и по плитко/ без значение каква е почвата.Закопай монета с подобен диаметър и разпръсни в близост около нея някое друго парченце тел,пирончета или накъсано фолио от цигари.Ше гледаш "мисия невъзможна".
lomidol Цезар
Заглавие: Re: NRG150 Вто Яну 08, 2013 10:58 pm
МИКРОН за тия пари си струва отвсякъде.Повече капризи за повече пари.И аз искам новия мерцедес за 1000лв. ама няма.