Продавам употребяван minelab relic hawk с чисто нова антена за 350 лева.При интерес можете да ми пишете или на е-mail ico.temelkov68@abv.bg ,gsm 0898681074 - Христо
Продавам употребяван minelab relic hawk с чисто нова антена за 350 лева.При интерес можете да ми пишете или на е-mail ico.temelkov68@abv.bg ,gsm 0898681074 - Христо
привет колега ,ако си работил с него как е нормално ли работят тез апарати , чуват ли монети,земния баланс ,дискриминация.Ако не ти е трудно,благодаря.
привет колега ,ако си работил с него как е нормално ли работят тез апарати , чуват ли монети,земния баланс ,дискриминация.Ако не ти е трудно,благодаря.
Аз съм виждал как 10ст. повече от една педя не ги чува както и да го настройваш.Много тежка и не удобна за работа машина.
Виж сега градски аз не мога да се закълна на колко хваща 10 ст. обаче смея да твърдя че силата му е в по-големите предмети разбирай с големина поне колкото на един малък пепелник.Преди доста време видях бая зор с един сигнал под корените на едно дърво верно оказа се силно корозирало желязо обаче пък и дълбочината си беше сериозна над 40см.за предмет по-малък от кибритена кутийка.За сравнение в и-бея за подобен такъв детектор му искат: http://cgi.ebay.co.uk/Minelab-Relic-Hawk-Metal-Detector-Hunt-Meteorite-All-/150510631208?pt=UK_Gadgets&hash=item230b21f928
Stater имаме общ познат с теб, и утре ще ходим с него на гости на друг приятел който има Релик хоук и пак ще го тестваме,но за мен е плитък и то много.
ТОЗИ ЧОВЕК Е НЕКОРЕКТЕН ПРОДАВАЧ.След като се уговорихме да ми го прати по Еконт в петък или събота,и аз си мисля ,че съм си купил Релик Хоук сега се оказва ,че го е продал да друг. На това му се казва измекярска работа
ТОЗИ ЧОВЕК Е НЕКОРЕКТЕН ПРОДАВАЧ.След като се уговорихме да ми го прати по Еконт в петък или събота,и аз си мисля ,че съм си купил Релик Хоук сега се оказва ,че го е продал да друг. На това му се казва измекярска работа
Сигурно му са предложили повече пари. Иначе е много долнопробно от негова страна, щом не си държи на думата.
Сигурно му са предложили повече пари. Иначе е много долнопробно от негова страна, щом не си държи на думата.
BG------------
nkla_95 Легионер
Заглавие: Re: Продавам minelab relic hawk Пет Фев 04, 2011 9:09 am
командера продаваше един,по добре си купете gp 3500 ili extreme
nkla_95 Легионер
Заглавие: Re: Продавам minelab relic hawk Пет Мар 11, 2011 7:23 pm
колега пиши ми на л,с ще се споразомеем
Във всяка легенда има 99% измислица, 1% истина на коята лъжата се крепи