Заглавие: white's 6000 pro xl ili pro xl Чет Ное 04, 2010 4:49 pm
колеги някои има ли един от тия двата апарата 6000 pro xl i xl pro ако има някои да каже как са че че съм се надъхал на един от двата модела и от каде могат да се намерят и на каква цена
Petronii Цезар
Заглавие: Re: white's 6000 pro xl ili pro xl Чет Ное 04, 2010 6:30 pm
palavnika_23 написа:
колеги някои има ли един от тия двата апарата 6000 pro xl i xl pro ако има някои да каже как са че че съм се надъхал на един от двата модела и от каде могат да се намерят и на каква цена
Колега , объркваш ни с тези еднакви теми където си пуснал , както в предната тема ти се каза ,най-добре от чужбина да си поръчаш на старо да дебнеш от и-бей. Проблема е че се хвърляш на едни от най-успешните модели на уайт'с и да намериш изгодно в България или навън е изключение ,все си държат цена и не се предлагат . Искаш да се пробваш да го подобряваш , но в случая модела който си избрал не е удачен по гореспоменатите причини , който и апарат да хванеш все ще ти свърши работа , затова грабвай каквото ти падне изгодно на ръка .
sc Про-Консул
Заглавие: Re: white's 6000 pro xl ili pro xl Чет Ное 04, 2010 6:37 pm
ТО4НО
kodokan Консул
Заглавие: Re: white's 6000 pro xl ili pro xl Чет Ное 04, 2010 8:36 pm
Petronii написа:
palavnika_23 написа:
Колега , объркваш ни с тези еднакви теми където си пуснал , както в предната тема ти се каза ,най-добре от чужбина да си поръчаш на старо да дебнеш от и-бей. Проблема е че се хвърляш на едни от най-успешните модели на уайт'с и да намериш изгодно в България или навън е изключение ,все си държат цена и не се предлагат . Искаш да се пробваш да го подобряваш , но в случая модела който си избрал не е удачен по гореспоменатите причини , който и апарат да хванеш все ще ти свърши работа , затова грабвай каквото ти падне изгодно на ръка .
Може би колегата вече има White's 6000Dipro SL и за това да е пуснал нова тема.
palavnika_23 Новобранец
Заглавие: Re: white's 6000 pro xl ili pro xl Съб Ное 06, 2010 10:59 am
колега петронии ако не си забелязъл съм пуснал тема за друг апарат не за ди про 6000 а моделите за които питам дали има някои такива и да сподели впечетления за работата им моделите са 6000 про хл и другия е хл про само че не са се наложили на нашия пазар защото излизат по едно време с хлт а те са много по добри апарати от прехваленото хлт но да не се впускам в обеснения интересува ме някои дали има такъв апарат и на каква цена може да се намери в бг защото е стар апарат и ако си го зема от чужбина ще излезе по скъп заради митото
palavnika_23 Новобранец
Заглавие: Re: white's 6000 pro xl ili pro xl Пет Ное 12, 2010 3:17 pm