Заглавие: GM1+, GM3+, Fisher F5 за солени плажове ? Съб Окт 30, 2010 10:04 am
Здравейте, можете ли да помогнете с малко информация. Искам да си купя металдетектор и доста четох от форумите за много модели и макри. Искам да използвам детектора 50% на солени плажове около Барселона, Испания(тук има много) кадето искам да потапям само сондата 30-40см във водата, както и на сух пясък. Останалите 50% ще са на различни почви(чесно казано и идея си нямам с каква минерализация и дали са сило орудени или не). Различна ли е дълбочината на засичане по плажовете от нормална почва да кажем.
Но съм се спрял на 3 модела както съм написал във заглавито. Те са Golden Mask 1+, Golden Mask 3+ и Fisher F5 сега има промоция за него ще мога да взема и голяма SEF сонда . Искам вашето мнение специално за търсене на плажа. Какъв детектор мога да ползам там, незнам дали солта е проблем или не за обикновенните детектори, които са направени да търсят в обикновенни почви. Само да уточна, че мога да отделя най-много 1000лв за машинката.
- Спрял съм се на Golden Mask 1+ заради цената естествено - много е добра, но и работи на 18KHz което е добре за малки предмети, като тънки златни висулки, годежни пръстени и други по малки накити. За големите е ясно, че ще ги хваща, но дали в солен пясък и на плитко във вода ще работи добре НЕЗНАМ, споделете мнения моля. Незнам дали на плажа може да се кара на автоматичен режим или на ръчна настройка каквато има при GM3+ и Fisher F5 - Мисля за GM3+ не толкла заради цената колкото, заради ръчните настройки е това + POWER , и защото нали трябва по дълбоко да бърка от GM1+. - A Fisher F5 е на промоция в момента със SEF сонда и е на цената на GM3+, но пък има малко повече дивотиики по него като дисплей наприменр. За дълбочината незнам също. Но на няколко места видях, че става и за плажа. Дали е по добър от GM1+ и GM3+
Незнам кой модел да избера, този който е най-добре съотношение цена-качество, помогнете с мнение и личен опит. Благодаря.
Последната промяна е направена от venzo на Съб Окт 30, 2010 10:06 am; мнението е било променяно общо 1 път (Reason for editing : wrong title)
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: GM1+, GM3+, Fisher F5 за солени плажове ? Съб Окт 30, 2010 10:36 am
Колега, търсенето по плажовете е по особенно и трябва да видиш това: цената за Фишер Ф5 с допълнителна сонда 30-25 ДД е също без коментар http://mdetectors.com/product_info.php?currency=BGN&cPath=21_53&products_id=253
Е това е отлична дискриминация! За да бъда честен, първо мислех за модел на ГМ но след като видях промоцията и потърсих повече за Fisher изглежда, че са добри апарати. НО защо няма много хора, които да ги ползват в Българиа незнам ?
колега прочете ли мненията за гм1+ империо и ситалк са описали доста подробно работата му а за фишер ф5 и то сас сеф антената няма какво да се говори много добро апаратче а сега и на страхотна цена
В много форуми за търсене на плажа се ровя напоследък и вече мисля да разора плажовете тука с Фишер-а, само да преведат парите в началото на мецеса и ще взема един.
[quote="venzo"]В много форуми за търсене на плажа се ровя напоследък и вече мисля да разора плажовете тука с Фишер-а, само да преведат парите в началото на мецеса и ще взема един. :гол
Здавеи колега!аз имам ф5 и мога да кжа че е оличен апарат!
Заглавие: Re: GM1+, GM3+, Fisher F5 за солени плажове ? Чет Ное 18, 2010 8:40 pm
[quote="deadman_"]
venzo написа:
В много форуми за търсене на плажа се ровя напоследък и вече мисля да разора плажовете тука с Фишер-а, само да преведат парите в началото на мецеса и ще взема един. :гол
Здавеи колега!аз имам ф5 и мога да кжа че е оличен апарат!
Твоето мнение не важи, ти и за соверена казваше че е наи добър пък го отика на някои балама.
pechkata Джадай
Заглавие: Re: GM1+, GM3+, Fisher F5 за солени плажове ? Чет Ное 18, 2010 8:46 pm
venzo написа:
В много форуми за търсене на плажа се ровя напоследък и вече мисля да разора плажовете тука с Фишер-а, само да преведат парите в началото на мецеса и ще взема един.
Да добро попадение - Фишера работи много добре по плажовете и не само там и на уродено го бива...
comander Цезар
Заглавие: Re: GM1+, GM3+, Fisher F5 за солени плажове ? Чет Ное 18, 2010 8:54 pm
pechkata написа:
venzo написа:
Да добро попадение - Фишера работи много добре по плажовете и не само там и на уродено го бива...
За руда в град Левски е малко трудно да се говори,ела по нашия краи да видиш.... Щто е руда ,и имали тя почва у нас?нямам предвид камъни ,а черен смолник и ако идваш си вземи тротил да си вадиш сигналите че не се копа
imperio Цезар
Заглавие: Re: GM1+, GM3+, Fisher F5 за солени плажове ? Чет Ное 18, 2010 8:55 pm
То по град Левски и плажовете са кът ама карай....
НЕ МИ ПРАЩАЙТЕ ЛИЧНИ - ВЕЧЕ НЕ СЪМ СОБСТВЕНИК И ГЛАВЕН АДМИНИСТРАТОР НА ТОЗИ ФОРУМ, И НА САЙТА IMPERIO.DIR.BG Новите ми сайтове: www.metaldetecting.eu I www.metaldetectings.com I www.moneti.org