Продавам металдетектор Discovery 2 , запезен е и не е много работено с него. Монетар , прилична дълбочина , сравним с другите фабрични марки. Силата му е в добрата дискриминация и стабилност ,има приятна тритонална дискриминация ,перфектен за откриване на монети на замърсени места , плажове и трудни терени защото е доста лек и бърз за работа . За повече инфирмация на лични или petribe@yahoo.com
zdr.имам един приятел с едно такова DISKAVARI чудо,подобно на това дори твоят уред изглежда каде каде като модел.... е такава дискриминация до сега не сам виждал някой уред да има-желязо независимо от големината-черно капачка от буркан-бирена-фолио-гвоздей и др. -мълчи като умряла види ли цветен сигнал-бронз-сребро-злато откача-е малко плитичка беше 10ст.ги засичаше на около 15-18 см но пък за модела си с 9 инча антена и за сметка на перфектната дискриминация бива- uspeh s prodajbata
защ, питаш дали ми е сложно?трябва да имам нещо в резерва а пък и несъм сам
Явно хващаш много сигнали с ХЛТ,че си вземаш някой да ти копае
vasko_87 Легионер
Заглавие: Re: Продавам металдетектор Discovery 2 -продаден- Пет Окт 22, 2010 12:07 am
хлт-то има много програми и само тези които са работили с такъв апарат могат да кажат колко е добър сега става въпрос за дискаварито
www Консул
Заглавие: Re: Продавам металдетектор Discovery 2 -продаден- Пет Окт 22, 2010 12:07 am
вземай дискавари-то за замърсени обекти ще е супер
vasko_87 Легионер
Заглавие: Re: Продавам металдетектор Discovery 2 -продаден- Пет Окт 22, 2010 12:23 am
ти с какъв си апарат ??? ако не е таина
Petronii Цезар
Заглавие: Re: Продавам металдетектор Discovery 2 -продаден- Пет Окт 22, 2010 9:43 am
vasko_87 написа:
не знам какво представалява машинката но ми грабна окото лесна за работа нещо повече за нея може нещо да измислим
Здравей , няма кой знае какво особено при него , има три режима на работа. 1. All metal 2. Discrim. 3. Pull tab - отрязва всички алуминиеви фолия,капачки,железа не се чуват и някой с примеси .
Обикновенно се работи на discrim. ,влючваш и тръгваш, нищо друго не се настройва , при намиране на сребро,бронз,съвременни бели монети се обажда висок тон, при мед и алуминии среден, и при желязо нисък или го подтиска , същевременно с потенциометър дискринация също може да се отхвърля типа на метала. Главата е 25 см , чуствително е много към дребните неща. Интересно е ,че колкото хваща във въздух ,толкова и в земя , в зависимост от големината на монетата , 5 ст лови около 25 см. Имам още едно такова по старо , с него съм търсил на всякъде ,замърсени обекти , брегове на реки и се държи много добре,винаги го взимам, защото на някой места ,това е перфектен избор. Ако голямата дълбочина на детекция не е от първостепенно значение , този апарат превъзхожда редица много по-скъпи подобни.