Заглавие: Prodavam SMQDOVKA - otli4no sastoqnie, original Чет Окт 14, 2010 8:43 pm
Prodavam SMQDOVKA - otli4no sastoqnie, original e i raboti perfektno!
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Prodavam SMQDOVKA - otli4no sastoqnie, original Чет Окт 14, 2010 8:48 pm
koko009 написа:
adminn Admin
Заглавие: Re: Prodavam SMQDOVKA - otli4no sastoqnie, original Чет Окт 14, 2010 8:50 pm
koko009 написа:
Снимката е задължителна
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
koko009 Новобранец
Заглавие: Re: Prodavam SMQDOVKA - otli4no sastoqnie, original Чет Окт 14, 2010 9:18 pm
ето колеги една снимчица
и извинявайте за латиницата.
koko009 Новобранец
Заглавие: Re: Prodavam SMQDOVKA - otli4no sastoqnie, original Чет Окт 14, 2010 9:20 pm
https://2img.net/r/ihimizer/i/0486w.jpg/
ztec Консул
Заглавие: Re: Prodavam SMQDOVKA - otli4no sastoqnie, original Чет Окт 14, 2010 9:38 pm
Имам добро впечатление от тези апати.Колега късмет с продажбата
Последната промяна е направена от ztec на Пет Окт 15, 2010 7:09 am; мнението е било променяно общо 1 път
denarios Новобранец
Заглавие: Re: Prodavam SMQDOVKA - otli4no sastoqnie, original Чет Окт 14, 2010 9:46 pm
ztec написа:
Аз имам много добро вператление от тези апати.Колега късмет с продажбата
Колега това кодирано съобщение ли е ?!!!!!!!!!!!!!
4орта Про-Консул
Заглавие: Re: Prodavam SMQDOVKA - otli4no sastoqnie, original Чет Окт 14, 2010 10:34 pm
https://2img.net/r/ihimizer/i/0486w.jpg Много добре изглежда
comander Цезар
Заглавие: Re: Prodavam SMQDOVKA - otli4no sastoqnie, original Чет Окт 14, 2010 10:41 pm
ztec написа:
Така е много добри машини,колкото монети сам вадил от смядовските обекти никаде другаде такова чудо не сам виждал.идеално работят баберката след тях е страхотна.
sony147 Цезар
Заглавие: Re: Prodavam SMQDOVKA - otli4no sastoqnie, original Чет Окт 14, 2010 10:47 pm
Бах мааму,трябва да си абсолютен мазохист да бачкаш с такова чудо,ако ще и на метър да лови.
Дошло е време,робите да преброят господарите!
ztec Консул
Заглавие: Re: Prodavam SMQDOVKA - otli4no sastoqnie, original Пет Окт 15, 2010 7:05 am
denarios написа:
ztec написа:
Колега това кодирано съобщение ли е ?!!!!!!!!!!!!!
Определено не е кодирано съобщение Имаше в групата един със смядовка и си вадеше човека,машината бачкаше като другите. Не се усетих,че ще почне спама като напиша това !!!!!!
Колега подкрепихте за апарата че е добър но тая цена ме шашна. Първо стойката,копчетата са от старите поне едно ще се сменя това означава майстор.Питата я и е добре баланса я не,батерията не се знае,кабели КОМЕНТАРА ТРЯБВА ДА Е ДОСТА ГОЛЯМ. Пвечето такива машини не ги продават защото не могат да вземат парите които искат,но всеки е длъжен да пробва колко е дълбока водата
Тези машини работят добре в североизточна България ,там почвите са леки и няма проблеми.Но захванеш ли се да работиш там дето е минерализирано просто не става.Сондата тип 8-ца е ленива и става само за леки почви.
nkla_95 Легионер
Заглавие: Re: Prodavam SMQDOVKA - otli4no sastoqnie, original Сря Мар 09, 2011 11:10 pm
тая машина да не е блъснал влак не те ли е срам от тази обява по добре си я закачи на стената отколкото да е в саита
Във всяка легенда има 99% измислица, 1% истина на коята лъжата се крепи