ИМАМ един агент с XLT,ако знаеш какви разходки си прави човекоо няма да повярваш,ama i nastoyatelen ne se otkazva ama i mashinata ne iska da prodava...na 35sm pod kamak 1 lev bil hvashtal,а обикаля нивите кат някой трактор че сега като видях,че го продаваш значи си влязал в час вече..... а неЙде тук ВЪВ форума четох че не бил за аматъори а за професионалисти а се чудя кое му е професионалното.....че има дисплей и ненужни функции за плажа ОСОБЕННО - PROSPEKTING- SUPER DALBOCHINA направо сами излизат алтъните
функции за плажа ОСОБЕННО - PROSPEKTING Да се смея ли? Да плача ли?????
www Консул
Заглавие: Re: продавам хлт Чет Сеп 16, 2010 3:22 pm
Последната промяна е направена от www на Пет Сеп 17, 2010 4:19 am; мнението е било променяно общо 1 път
dpinko Новобранец
Заглавие: Re: продавам хлт Чет Сеп 16, 2010 4:30 pm
www написа:
щото знам за какво става на въпрос......... не не са нападки просто изказвам мнение...нищо лично теб колега,просто казвам че си се усетил на време и го продаваш понеже си разбрал що за уредче е .... успех с продажбата
Може ли малко повече информация що за уредче е?
denarios Новобранец
Заглавие: Re: продавам хлт Чет Сеп 16, 2010 6:10 pm
[quote="www"]щото знам за какво става на въпрос......... не не са нападки просто изказвам мнение...нищо лично теб колега,просто казвам че си се усетил на време и го продаваш понеже си разбрал що за уредче е .... успех с продажбата колега работил ли си някога с xlt маи не
tepes Цезар
Заглавие: Re: продавам хлт Чет Сеп 16, 2010 8:29 pm
Спрете се малко бе хора, тръгне да си продава някой апарата, все ще се намери някой да обяснява, каква бангия било това, какъв бастун и какъв миндил. Ми отвотете си една тема "БОКЛУК" и пишете вътре глупостите Ако това е пазарлък, то го правите по много тъп начин Ако имате интерес свържете се с човека и се разберете, по човешки, не по цигански Оня ден гледам, един отворил тема да продава апарат, някой се обади и той се засегна, не му попречи на засегнатия обаче, да коментира отрицателно в друга чужда подобна тема... Какъвто уреда такъв, човека който се интересува, ще се потруди да разбере точно какво ще купи
www Консул
Заглавие: Re: продавам хлт Чет Сеп 16, 2010 10:30 pm
Последната промяна е направена от www на Пет Сеп 17, 2010 4:26 am; мнението е било променяно общо 1 път
dpinko Новобранец
Заглавие: Re: продавам хлт Чет Сеп 16, 2010 10:57 pm
Не разбрах какъв му е проблема на апарата? "виждам за какво става на въпрос " за какво става въпрос? Правилно е казал denarios напатки и недомлъвки. Някой да осветли нещата Примерно аз искам да го взема, но след такива изказвания човек се обърква много.
Aemilivs Джадай
Заглавие: Re: продавам хлт Чет Сеп 16, 2010 10:59 pm
Да трия ли темата.като гледам я осрахте вече...
dpinko Новобранец
Заглавие: Re: продавам хлт Чет Сеп 16, 2010 11:02 pm
Поне автора да остави email или skype да се разберем нещо?
Гост Гост
Заглавие: Re: продавам хлт Чет Сеп 16, 2010 11:08 pm
dpinko написа:
Не разбрах какъв му е проблема на апарата? "виждам за какво става на въпрос " за какво става въпрос? Правилно е казал denarios напатки и недомлъвки. Някой да осветли нещата Примерно аз искам да го взема, но след такива изказвания човек се обърква много.
недей слуша никого, просто я пробвай в земята как се държи ако ти харесва я зимаш ако не ти харесва ако ще и половин свят да ми я хвали пак "фаида йок" !!!
но ако не си работил с такова и не знаеш за кво иде реч е рискувано да купиш без да си го тествал ! сичко друго са празни приказки .. аз съ търкам с едно аце250 въпреки че правени недооправени са ми минавали безброи през ръцете ама си ме кефи тая машина и точка по темата ..ама била по плитка малко и ко ? тва е мой пролем обичам си я и тва е !
dpinko Новобранец
Заглавие: Re: продавам хлт Чет Сеп 16, 2010 11:19 pm
Че XLT колко плитко е?
tepes Цезар
Заглавие: Re: продавам хлт Чет Сеп 16, 2010 11:27 pm
Приятельо www, явно си объркал темата?! На тази тема заглавието и е "Продавам хлт", а не "Какво ви е мнението за хлт"! Никой не ти е искал мнението, затова е много некоректно, да го даваш тук. Вероятно има тема в съответния раздел, където може да дадеш мнение, ако няма такава тема създай нова! Там всеки който се интересува, може да прочете твоето мнение!
www Консул
Заглавие: Re: продавам хлт Пет Сеп 17, 2010 4:15 am
далеч съм от мисъта да споря за не нужни неща,писах по горе успех с продажбата и честито на новият собственик..........
Petronii Цезар
Заглавие: Re: продавам хлт Пет Сеп 17, 2010 9:06 am
Aemilivs написа:
Да трия ли темата.като гледам я осрахте вече...
По-добре изтриите мненията ,които са несъвместими с темата и целящи уронване и авторитета на продавача,а даже мисля трябва да има санкции за некоректните или продавача пуснал темата да може да я модерира и веднага да реже такива подли хора.