GАRRETT ACE 250 с две антени средна и голяма документите са изрядни ! Както е купуван с кутуята го давам и всичките му документи! Ползвал съм го 6-7 пъти!
цена : 420 лв. Телефон:0878444155
Последната промяна е направена от Acid1978 на Сря Сеп 01, 2010 9:43 am; мнението е било променяно общо 5 пъти
GARETT Новобранец
Заглавие: Re: Продаден моля ключ Чет Авг 26, 2010 11:41 am
Цени отделно Апарата без голямата антена-300лв. Само голямата антена-120лв. Комплекта си е 420лв. Искам да уточня че голямата антена отделно не се продава. Ще я продам отделно само след продажбата на апарата.Ако копувача не я иска разбира се!! Поздрави
Цени отделно Апарата без голямата антена-300лв. Само голямата антена-120лв. Комплекта си е 420лв. Искам да уточня че голямата антена отделно не се продава. Ще я продам отделно само след продажбата на апарата.Ако копувача не я иска разбира се!! Поздрави
този хубавият апарат защто го продаваш ако нямах щтях да го взема
maksim12 Здравей,машинката наистина ми е чудесна ,но стои вече достатъчно в гардероба и не я използвам ,а без да се смееш парите смятам да ги ползвам за закупуване на въздушна пушка PCP.Така де, като стана въпрос приемам и бартер с доплащане от моя страна за такова пушкало. Поздрави!
maksim12 Здравей,машинката наистина ми е чудесна ,но стои вече достатъчно в гардероба и не я използвам ,а без да се смееш парите смятам да ги ползвам за закупуване на въздушна пушка PCP.Така де, като стана въпрос приемам и бартер с доплащане от моя страна за такова пушкало. Поздрави!
еиии приятел и аз мисля да си купувам но о6те се 4удя каква мисля гамо или баикал някои по мощтна ти на ккава се спря
Кирчо презвани ми брато или пиши на л. с. Твоя телефон че съм на работа в момента. А аз съм се ориентирал към БАМ 51 Хатсан АТ-44 или Уебли Райдър но ще видим може някъква друга. Поздрави.
kirile ko stava tuka ,pak postove se triyat edno drugo vsichko sii nA kiriica kakto tryabva,a pak triite kot vi kefne .....basi foruma N E K O R E K T N I
Форума е за металдетектинг, а се истриха обидите за пушката.
Acid1978 Новобранец
Заглавие: Продаден моля ключ Сря Сеп 01, 2010 9:44 am