Заглавие: продавам DEEPERS X5 Пет Авг 20, 2010 1:21 pm
здравейте колеги,продавам чисто нов DEEPERS X5. Машината а мексиканска-с няколко пити и рамка. Продавам и чисто нова монетарка-казанлъшко производство на Антон Бомбев.Специална изработка-с телескопична карбонова дръжка от скенер ОКМ.Много е компактен. Продавам и плевенска монетарка на Вълчев-с малка и голяма пита-употребявана-избила си е парите.
здравейте колеги,продавам чисто нов DEEPERS X5. Машината а мексиканска-с няколко пити и рамка. Продавам и чисто нова монетарка-казанлъшко производство на Антон Бомбев.Специална изработка-с телескопична карбонова дръжка от скенер ОКМ.Много е компактен. Продавам и плевенска монетарка на Вълчев-с малка и голяма пита-употребявана-избила си е парите.
Aнтоновката колко пари и търсиш?И кой модел на Сигнум е?Не знам да ли си пробвал други монетарки ама едва ли има някоя да я бие.
колеги,на този линк е цената в долари,като там не е включен транспорта от Мексико. Машината е PI и ако обърнете внимание е по френска технология -така също търсачи от Щатите я сравняват с GPX4500.Предоставям и фактура с гаранция-на два месеца е.Продавам я за 3800 лева-на зор съм .От сайта можете да видите сними и характеристики
Но ако някой иска да му изпратя доп. снимки-няма проблем ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, На Антоновката и търся 500 лв-и тя е на 2-3 месеца.От последния вариант на Бомбев е и е с телескопична дръжка от ОКМ.Със селиконов кабел е и захранване на кръста-много е лека и удобна.Не се разглабя-сгъва се като въдица за 5 сек. и се бяга лесно с нея По-късно ще кача снимки.
даи снимки и параметри и цена на DEEPERS X5.и на антоновката
топи ше те боли главата с тоя диперс,тоя дето ги праи Живее в мексико инъче е испанец,но в испания много го лубят зарад добрата техника.обикновена делта пулс.
мерси че каза защото доста се замислих дали да го взимаме но маи няма
Yamaha Легионер
Заглавие: re Съб Яну 01, 2011 5:54 pm
comander написа:
топи написа:
топи ше те боли главата с тоя диперс,тоя дето ги праи Живее в мексико инъче е испанец,но в испания много го лубят зарад добрата техника.обикновена делта пулс.
Копал съм сигнал на 120/130см. права лопата 20/30см. в стар табан със гадулка...Спамихме обявата на човека - стига сме писали тука отворете др. тема за мерене на детектори...Колега пусни нова обява че тази я осрахме...
Копал съм сигнал на 120/130см. права лопата 20/30см. в стар табан със гадулка...Спамихме обявата на човека - стига сме писали тука отворете др. тема за мерене на детектори...Колега пусни нова обява че тази я осрахме...
До колегата Pechka..
IB детектор или така наречената гъдулка Няма как да стигне тия фантастични дълбочини от 120/130см в земята /независимо от почвата/,въздушно също е под въпрос ??? Освен въпросната гъдулка да е поколение XXII век... Тези стойности са достижими само и единствено с Пулс детектор,от типа на GPX...Deepers..и мн други знайни-незнайни PI детекторчета..
https://www.youtube.com/watch?v=P8dTDKj4DW4&feature=player_embedded NEXUS (гадулка)- е със малка антена...
Колега..ми на клипа се виждат 55см а не фантастичните 120/130см. А и почвата се вижда да е пясъклива. Да пробват на чернозем и глина ......... Само Пулс Индукция може да се справи с тези почви
https://www.youtube.com/watch?v=P8dTDKj4DW4&feature=player_embedded NEXUS (гадулка)- е със малка антена...
Колега..ми на клипа се виждат 55см а не фантастичните 120/130см. А и почвата се вижда да е пясъклива. Да пробват на чернозем и глина ......... Само Пулс Индукция може да се справи с тези почви
Антената е 6"/6" при антена 20"/20" дълбочината се увеличава с 50% - виж в сайта на NEXUS за какво става дума... http://www.nexusdetectors.com/Nexusultimametaldetector.html
Антената е 6"/6" при антена 20"/20" дълбочината се увеличава с 50% - виж в сайта на NEXUS за какво става дума... http://www.nexusdetectors.com/Nexusultimametaldetector.html
Много добре знам за какво става дума. Нереално е да сравняваш /IB с PI/ детектори за дълбочина.СМЕШНО Е.. Нали ти казах.. XXII век може и това да се случи.Спора е безмислен . Ще ни се смеят колегите..
Щом ти звучи смешно нека е така...Та ставаше дума за онзи пулс с правоъгълната пита че чуваше 30мм. монета на 30см. с клизма или метална кутия 20/20см. на 90см. - на клиповете се вижда това и всеки един търсач би споделил че не е кой знае какво постижение...Със пулс-индукция на замърсено много трудно се работи а на чисто няма кой знае каква врапираща разлика в дълбочината - врапираща остава само цената...
Със пулс-индукция на замърсено много трудно се работи а на чисто няма кой знае каква врапираща разлика в дълбочината - врапираща остава само цената...
това го предполагаш само може би .. тествал ли си на терен да видиш как Пи то дърпа напред? единична монета на реални условия на 40-45 ги заковаваш а с иб трябва земята да е пясък .. и то сух че да го хванеш на толкова !
Да те затова всички колеги работят със PI детектори...Не казвам че пулсовете не работят дълбоко а че много трудно се работи със тях трябва търпение и нерви за да работиш със PI...
Да те затова всички колеги работят със PI детектори...Не казвам че пулсовете не работят дълбоко а че много трудно се работи със тях трябва търпение и нерви за да работиш със PI...
....с Пулса се работило трудно... Колега Pechka,запомни едно нещо от мен:
ЛЕСНА работа Няма..ИМА само Свършена работа...
Колега искам да ти задам един въпрос: на колко маха на антената на детектора разбираш какъв е сигнала...?
ЛЕСНА работа Няма..ИМА само Свършена работа...
Колега искам да ти задам един въпрос: на колко маха на антената на детектора разбираш какъв е сигнала...?
Колега Pechka..я първо ти ми кажи с твоя GPX 4500 на колко маха с детектора разбираш какъв е сигнала ??
Отговора е: два маха(лав и десен) - независимо със какъв детектор си...Според знанията по детектинг съдим що за търсач си...Това със маховете се учи в пред училишна подготовка...
Отговора е: два маха(лав и десен) - независимо със какъв детектор си...Според знанията по детектинг съдим що за търсач си...Това със маховете се учи в пред училишна подготовка...
Предучилищната ми подготовка съм е подмина отдавна..и вече съм вишист от към знанията ми по металдетектинг А това,че Ти си един от създателите на федерацията по металдетектинг не означа,че твоята глава Увира повече от Моята в тази дейност
Не знам какъв е този Неприязън към моите постове от Твоя страна,но се надявам се видим някои ден и да си примерим..../монетарките/ !!
Печка за кръстосване чувал ли си щото там са 4 маха. Я си прочети учебника по търсачество отначало белким го научиш