Хахахахахаххааххааххахахахахахха Задържали са 2 фалшиви сестерций,които се продават в интернет като реплики и са обозначени като такива и фалшива женска глава ..... СЕНЗАЦИЯ !!!!!!!!!!!!
Petronii Цезар
Заглавие: Re: Археолозите не са им...ри Пет Авг 20, 2010 1:13 pm
Събрали се шайка измамници и кой по-напред крадец вика дръжте крадеца, усетиха че нещата отиват на зле за тях и сега се опитват да прехвърлят вината на такива като мен ,кроткия човек излязъл на чист въздох за здраве да се разсее от масата лош човеки ,като посочените които ми тровят живота в тази сбъркана страна ,където най-големите престъпници са окупирали от десетилетия власта и оставят истинските бандити да грабят ,убиват и присвояват и безнаказано да живеят .Изглежда такива като мен са от първостепенно значение да се премахнат ,та държавата да прилича на германия. Има ли някой обаче ,който да вярва в тази нелепост ?
Гост Гост
Заглавие: Re: Археолозите не са им...ри Пет Авг 20, 2010 5:20 pm
Petronii написа:
............на чист въздох за здраве да се разсее от масата лош човеки ,......
едит "и.д.и.о.т.и.=лоши човеки" баси цензурата и в тая дума ли се намеси .. где сме тръгнали с куцо магаре (форум)
Petronii Цезар
Заглавие: Re: Археолозите не са им...ри Пет Авг 20, 2010 6:30 pm
PHOENIX написа:
Petronii написа:
............на чист въздох за здраве да се разсее от масата лош човеки ,......
едит "и.д.и.о.т.и.=лоши човеки" баси цензурата и в тая дума ли се намеси .. где сме тръгнали с куцо магаре (форум)
Не виждам смисъл ,но може да се изрази в прав текст ,по-разбираемо е . Все пак не бива толкова да се вторачва човек в детайли объркани в резултат от бързане,все пак не е от незнание . И бих искал накрая да вметна ,че заради куците магарета някой хора натрупаха пари от прекупвачество. Смятам ,че не съм използвал нитo една обидна дума. END